Ranska - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 475,00 € €/hlö 3 yötä

Ranskan pikkukaupungit

Fontainebleau, Rouen ja Menton


Ranskasta löytyy ihastuttavia pikkukaupunkeja niin Pariisin kuin Nizzankin ympäristöstä. Haluatpa sitten tutustua Normandian taistelupaikkoihin, Calvadoksen alueen omenatarhoihin, Ranskan Rivieran rantakaupunkeihin tai Champagnen alueen viinikellareihin on Ranska hyvä valinta. Pienissä kaupungeissa voit aistia aitoa ranskalaista tunnelmaa tai tehdä mielenkiintoisia retkiä lähiympäristön kohteisiin.


Lue lisää Ranskasta:

www.francetourism.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

 

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Fontainbleaussa alkaen 495€/hlö
tai
3 yötä Rouenissa alkaen 475€/hlö 
tai
3 yötä Mentonissa alkaen 480€/hlö

Lennot Pariisiin tai Nizzaan turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Ibis Chateau de Fontainebleau/Ibis Rouen Champ de Mars/Ibis Styles Menton Centre) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Pariisista tai Nizzasta kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Ranska sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja kesällä, jolloin myös turisteja on eniten. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Ranskassa liikkuminen on helppoa myös julkisilla kulkuneuvoilla, mutta vuokra-autolla voit liikkua oman aikataulusi mukaan ja poiketa myös valtaväyliltä, jolloin voit törmätä yllättäviinkin kokemuksiin.

FONTAINEBLEAU

Kuninkaiden kaupunki, Fontainebleau on viehättävät provinssikaupunki n. 70 km Pariisista etelään
Kaupungin suurin nähtävyys on renesanssityylinen Château Fontainebleau -linna, jossa ovat asuneet Ranskan kuninkaat Frans I:sta lähtien, ja jota aurinkokuningas Ludvig XIV suosi metsästysretkillään. Linnan lukuisissa huoneissa ja saleissa on nähtävänä alkuperäiset huonekalut, valtaistuimet, taulut, kellot, matot, mikä antaa linnalle asutun tunnun. Château Fontainebleau poikkeaa näin Versaillesista ja monista muista linnoista, joiden sisustus tuhottiin Ranskan Suuren vallankumouksen pyörteissä.
Fontainebleaussa on myös ihastuttava tori, josta voi 2 kertaa viikossa käydä hakemassa paikallisia herkkuja.  Fontainebleaun lähellä on myös  Vaux le Vicomte linna, jossa kuvattiin mm. Valheita ja viettelyksiä -elokuva sekä Barbizon viehättävät taiteilijakylä .

 

ROUEN

Rouen on reilun sadantuhannen asukkaan kaupunki Normandian maakunnassa, Seine-joen varrella, noin 110 kilometriä Pariisista. Matka Pariisista Roueniin taittuu helposti junalla, mutta vuokra-autolla liikkuessa voit yhdistää Rouenin lomaan helposti myös käynnin ympäristön muissa mielenkiintoisissa kohteissa. Arkkitehtuuri, modernin ja historiallisen yhteentörmäys sulassa sovussa, ihastuttava kävelykeskusta ja vaikuttava katedraali ovat hyviä syitä vierailla Rouenissa. Lähiympäristön kohteista kannattaa vierailla esimerkiksi Givernyssä, jossa sijaitsee taiteilija Claude Monetin kotitalo ja puutarha, Impressionisti museo, monia tasokkaita ravintoloita. Myös Le Havren rantakaupunki ja Normandian maihinnousun merkkipaikat ovat helposti saavutettavissa Rouenista käsin.

 

MENTON

Menton sijaitsee Ranskan Rivieralla, noin 40 kilometriä Nizzasta itään, aivan lähellä Italian rajaa. Nizzan lentokentältä pääsee Mentoniin kätevästi bussilla reilussa tunnissa ja yhteydet muihin sekä Ranskan että Italian rivieran kaupunkeihin toimivat junalla. Mm. Monacoon on vain noin 20 minuutin junamatka ja noin tunnin junamatka Italian puolelle San Remoon.

Mentonia kutsutaan myös sitruunakaupungiksi ja se on huomattavasti Nizzaa pienempi ja rauhallisempi, mutta silti monipuolinen. Kaupungista löytyy uimarantoja, kaunis, pitkä rantabulevardi, kauppoja, kahviloita ja ravintoloita, museoita ja kirkkoja. Juuri sopivasti katseltavaa ja kierreltävää, mutta lomalla aikaa jää myös rentoutumiseen ja rauhoittumiseen.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy