Reykjavik » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 530,00 € /hlö

Reykjavik

Islannin nuorekkaan pääkaupungin Reykjavikin vilkas iltaelämä on kokemisen arvoinen. Reykjavikissa voit myös uida ulkoilmauimaloissa tai lähteä retkelle kuumavesilähteille, jäätiköille tai vaikkapa tulivuorille. Reykjavikin suosituimman ostoskadun, Laugavedurin, varrelta löytyy satoja kauppoja ja kymmeniä ravintoloita.


Katso lisätietoja Reykjavikista: http://www.visitreykjavik.is/
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Center Hotel Plaza ***

Hotel Plaza sijaitsee kaupungin keskustassa ja kävelymatkan päässä kansallisteatterista, gallerioista, ravintoloista ja museoista. Hotellissa 24 t vastaanotto, ravintola ja baari.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, minibaari, vedenkeitin ja kahvinkeitin, internetyhteys (ilmainen).

Osoite: Adalstrati 4, 101 Reykjavik

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! Helgi Halldorsson / FlickrAdalstrati 4, 101 Reykjavik

© 2018 | Kouvolan Matkatoimisto Oy