Riika » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 201,00 € /hlö

Riika

Baltian Pariisiksikin kutsuttu Riika on moderni kaupunki täynnä kahviloita, muotiliikkeitä ja yöelämää. Vanha hansakaupunki on on mukava sekoitus baltialaista ja keskieurooppalaista kulttuuria ja hintataso on erittäin kohtuullinen. Lentomatka on vain yksi tunti, joten Riika sopii erinomaisesti vaikkapa pikaiselle viikonloppulomalle!


Lisätietoa Riiasta: http://www.rigatourism.com/

Linkin tiedot sitoumuksetta.

Konventa Seta Hotel ***

Tunnettu hotelli keskiaikaisessa rakennuksessa Riian vanhan kaupungin sydämessä. Hotellissa ravintola, baari ja kokoustilat pienille ryhmille. Kesäkuukausina terassi luostaripihalla. Kaikissa huoneissa kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, puhelin, TV ja ilmastointi. Huoneet ovat erikokoisia.

Osoite:
Kaleju iela 9-11
1050 Riga
Latvia

Voit yhdistää Riikan matkaan myös Jurmalan tai vaikka Tallinnan tai Vilnan. Kysy lisää toimistostamme!


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! Bryan Ledgard / FlickrKaleju iela 9-11, 1050 Riga, Latvia

© 2018 | Kouvolan Matkatoimisto Oy