Rooma - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 245,00 € /hlö

Rooma

Antiikin aikaisia raunioita, keskiaikaisia kirkkoja, renesanssipalatseja... Rooma on täynnä kiehtovaa historiaa! Rooma on myös mainio ostoskaupunki. Italialainen muoti ja trendikkäät kengät ovat tunnettuja kaikkialla! Nauti lomallasi myös italialaisen keittiön herkuista. Italialaiset rakastavat hyvää ruokaa, ja ateriasta nauttimiseen ja seurusteluun varataankin aina runsaasti aikaa.


Lue lisää Roomasta: www.turismoroma.it
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Hotelli Corona ***-

Siisti pieni perhehotelli keskustassa, Lähellä Terminin rautatieasemaa, oopperan ja ostoskatu Via Nazionalen tuntumassa, kävelymatkan päässä lukuisista nähtävyyksistä. Metroasemalle (Termini) n. 300 m.
Hotellissa on 62 huonetta, joissa kylpy/suihku, wc, hiustenkuivaaja, puhelin, tv, tallelokero. Ilmastointi kesällä, lämmitys talvella. Enimmäkseen kivi-tai laattalattiat. Hotelli pyrkii täydelliseen savuttomuuteen. Pienehköt huoneet.

Osoite:
Via Napoli 3
00184 ROMA

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
 

Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista:

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja.
Alkaen hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  

Ei voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä! 


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy