Rooma - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 275,00 € /hlö

Rooma

Italian herkkuja, historiaa, museoita, shoppailua... Kaupunki, joka ei koskaan nuku ja tarjoaa turistille kaiken mitä voi kuvitella!


Lue lisää Roomasta: www.turismoroma.it
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Antiikin aikaisia raunioita, keskiaikaisia kirkkoja, renesanssipalatseja... Rooma on täynnä kiehtovaa historiaa! Rooma on myös mainio ostoskaupunki. Italialainen muoti ja trendikkäät kengät ovat tunnettuja kaikkialla! Nauti lomallasi myös italialaisen keittiön herkuista. Italialaiset rakastavat hyvää ruokaa, ja ateriasta nauttimiseen ja seurusteluun varataankin aina runsaasti aikaa.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 325€/hlö
2 yön matka Lufthansan lennoilla alkaen 275€/hlö

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Coronassa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Lufthansan
matkatavarat lisämaksusta.

 

VINKKI!

Rooma sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on kohtuullinen myös suosituimpaan matkustusaikaan. Hinnat ovat edullisimmillaan talvella ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Jos haluat jotain vähän erilaista ja juhlistat vaikka merkkipäivää, Rooman lähistöltä löytyy myös ihastuttavia linnahotelleja!

Katso lisää myös Rooman jalkapallomatkoistamme tästä.


Rooma suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Hotellin sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin lyhyellä matkalla, jotta aika ei kulu turhaan paikasta toiseen liikkumiseen.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Corona ***-
Siisti pieni perhehotelli keskustassa, Lähellä Terminin rautatieasemaa, oopperan ja ostoskatu Via Nazionalen tuntumassa, kävelymatkan päässä lukuisista nähtävyyksistä. Metroasemalle (Termini) n. 300 m
Osoite: Via Napoli 3, 00184 ROMA

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy