Ruotsi - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Ruotsin pienet ja persoonalliset helmet

Yövy kartanossa, linnassa tai vaikka entisessä luostarissa!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Ruotsin pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

HAVSHOTELLET MALMÖ

Mukava butique hotelli Juutinrauman rannalla, vain kivenheiton päässä Öresundin sillasta.
Kotoisa tunnelma ja vain 21 uniikisti sisustettua huonetta! Kaikki huoneet on nimetty tunnettujen laivojen mukaan, joten voit yöpyä vaikka RMS Titanicissa, Mayflowerissa tai Harmony of the Seas -huoneessa.

Hotelli sijaitsee meren rannalla, Limhamnin sataman vieressä ja Öresundin silta näkyy taustalla, mutta silti Malmö on vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Kööpenhaminaan on noin 3 vartin ajomatka. Loistava sijainti eteläiseen Ruotsiin tutustumiseen!

Majoitu kotoisasti merellisissä tunnelmissa!
Hinnat alkaen 145 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://havshotelletmalmo.com/ (linkki hotellin omille nettisivuille)

HENNICKEHAMMARS HERRGÅRD

1700-luvulta oleva Hennickehammarsin kartano sijaitsee Värmlannin maakunnassa Keski-Ruotsissa, n. 300 km päässä Tukholmasta.
Kartanohotellissa on yhteensä 51 huonetta neljässä eri rakennuksessa. Kartanoa ympäröivä luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun.
Metsässä ja järven rannalla kulkee niin rauhallisiin kävelyihin kuin reippaampaan liikuntaankin sopivia polkuja. Tai vuokraa hotellilta pyörä ja lähde tutustumaan ympäristöön pyöräillen!
Hotellilta voi vuokrata myös soutuveneitä ja kanootteja viereisellä Hemtjärn-järvellä liikkumista varten. Hotellin ravintola tarjoaa sesongin mukaan vaihtelevaa ruokaa tuoreista raaka-aineista.
Aktiivisen päivän päätteeksi voi rentoutua oman seurueen kesken vaikkapa puulämmitteisellä rantasaunalla tai hotellin rentoutumisosastolla, josta löytyvät poreamme ja sauna. Rantasauna ja rentoutumisosasto ovat käytettävissä lisämaksusta. Myös spa-hoitoja on saatavilla.

Tunnelmallista kartanolomailua!
Hinnat alkaen 190 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://hennickehammar.se/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

VADSTENA KLOSTERHOTEL

Vadstenan luostarihotellialue koostuu muun muassa Ruotsin vanhimpiin rakennuksiin lukeutuvista Pyhän Birgitan luostarista (1300-luvulta) ja Birger-jaarlin rakennuttamasta palatsista (1200-luvulta).
Hotelli sijaitsee Vättern-järven rannalla Vadstenassa, noin 250 km päässä Tukholmasta. Hotellissa on kaiken kaikkiaan 81 huonetta seitsemässä eri rakennuksessa, jotka ovat tyyliltään ja sisustukseltaan erilaisia.
Hotellin ravintola Munkklostret tarjoilee vuodenajan mukaan vaihtelevia aitoja ruotsalaisia makuja. Mausteet tulevat munkkien yrttitarhasta. Hotellin yhteydessä toimii myös kuntosali sekä kylpylä, jossa voit rentoutua saunassa, höyrysaunassa, uima-altaassa tai lämpimässä poreammeessa. 

Vadstenan kaupunki kehittyi aikoinaan juuri luostarin ympärille. Kaupungin keskustassa on paljon keskiajalta sekä 1700- ja 1800-luvuilta peräisin olevia rakennuksia, sekä tuolle ajalle tyypillisiä kapeita katuja. Vadstenassa kannattaa tutustua myös Kustaa Vaasan rakennuttamaan linnaan, joka valmistui vuonna 1621. Vadstenan seudulla on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet esimerkiksi Tåkernin luonnonsuojelualueella ja Omberg-vuoren luontopoluilla ja patikointireiteillä. 

Lomailua uniikissa ympäristössä!
Hinnat alkaen  150 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.klosterhotel.se/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL 

1600-luvun kuninkaallisessa linnassa toimiva hotelli Mälaren-järven rannalla.
Rosersberg Slottshotell sijaitsee Mälaren-järven rannalla, noin 15 km päässä Arlandan lentokentältä. Ruotsin vanhimpaan kaupunkiin, Sigtunaan, tulee matkaa noin 20 km. Rosersbergin linnaa alettiin rakentaa vuonna 1634 ja se valmistui neljä vuotta myöhemmin. Ajan saatossa sitä on vielä uudistettu ja laajennettu. Vuonna 1757 linna siirtyi Ruotsin valtion omistukseen ja siitä lähtien se on toiminut kuninkaallisena linnana. Nykyisin linnassa on hotelli, museo ja ravintola.  Hotellissa on yhteensä 64 huonetta, jotka sijaitsevat niin linnarakennuksen yhteydessä kuin erillisessä 1950-luvulta olevassa lisärakennuksessakin.  Ympäristössä on hyvät patikointimahdollisuudet  ja ulkoilla voi myös linnanpuistossa, joka edustaa englantilaista tyyliä.  Linnan ravintola panostaa lähiruokaan ja luomutuotteisiin.

Lomaile kuin kuninkaalliset!
Hinnat alkaen 165 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

www.rosersbergsslott.se (linkki hotellin omille nettisivuille)

Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy