Saksa - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Saksan pienet ja persoonalliset helmet

Yövy vanhassa kaupungintalossa, romanttisessa linnassa tai baijerilaisessa luostarissa!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?

Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Saksan pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

Hotel Ebusch

Uniikki pikkuhotelli vain tunnin ajomatkan päässä Berliinistä
Hotelli Ebusch toimii Lübbenaun vanhassa kaupungissa talossa, joka on rakennettu noin vuonna 1900. Rakennus remontoitiin huolellisesti ja tyylikäs hotelli Ebusch avattiin vuonna 2017. Hotellissa on 9 yksilöllistä huonetta, jotka on sisustettu tasokkaasti ja raikkaita värejä unohtamatta. Hotellin aamiaisella tarjotaan monipuolisesti lähiseudun tuottajien herkkuja. 
Lübbenau, noin 100 km Berliinistä etelään, keskellä Unescon biosfäärireservaatti Spreewaldia on hyvä tukikohta Spreewaldin mielenkiintoiseen luontoon tutustumiseen. Viimeisimmän jääkauden jälkeen Spree-joki jakautui täällä useiden pienten virtojen verkostoksi, jota ihmisen rakentamat kanavat ovat myöhemmin vielä täydentäneet. Spreewald onkin parhaiten tunnettu juuri tästä virtojen, lampien ja kanavien muodostamasta verkostosta. Vesistöjen reunoille jäävät metsät ja niityt tarjoavat elintilaa rikkaalle eläimistölle ja kasvistolle. Ympäröivästä luonnosta voi nauttia vaikkapa patikoiden ja hotellilta voi vuokrata myös polkupyöriä.

Tyylikäs hotelli luonnon keskellä!
Hinnat alkaen 140 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://www.hotel-ebusch.de/  (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

Romantik Hotel auf der Wartburg

Romantik Hotel auf der Wartburg sijaitsee kukkulalla kolmen kilometrin päässä Eisenachin kaupungista, aivan Wartburgin linnan muurien ulkopuolella. Vuonna 1999 Unescon maailmaperintökohteeksi valittu linna perustetiin vuonna 1067. Linnassa on asunut vuosina 1521–1522 myös Martti Luther, jolle Saksin vaaliruhtinas Fredrik Viisas tarjosi linnasta suojapaikan.  1500-luvulta lähtien linna vähitellen rapistui, kunnes 1800-luvun loppupuolella Saksin suurherttua Carl Alexander von Sachsen-Weimar-Eisenach alkoi korjauttaa linnaa. Restauroitu, paranneltu, entistä ehompi linna houkutti turisteja. Tarvittiin tilava uudisrakennus majoitustiloiksi. Niinpä vuonna 1914 linnan muurien juurelle avattiin hotelli.  Suojellussa rakennuksessa toimivassa, vuosina 1994 ja 2001 perusteellisesti saneeratussa hotellissa on 37 viihtyisästi sisustettua huonetta. Hotellin yhteyteen rakennetulla pienellä wellness-osastolla on sauna, lepoalue, aurinkoterassi ja saatavilla on myös hierontaa.  Hotellissa toimii kaksi paikallisen keittiön antimia tarjoavaa ravintolaa ja kesäaikaan lisäksi terassi, jolta avautuvat upeat näkymät Eisenachin kaupunkiin ja Thüringeninmetsään.

Eisenachin kaupunki on tunnettu paitsi Wartburgin linnasta ja Martti Lutherista, niin myös säveltäjä Johann Sebastian Bachista, joka syntyi Eisenachissa. Kaupungissa onkin mm. maailman suurin Bachille omistettu museo, jossa saa hyvän katsauksen 1700-luvun porvariperheen elämään. Museossa on yli 250 näyttelyesinettä,  live-konsertteja historiallisilla soittimilla, historiallisia asuintiloja, barokkipuutarha… Wartburgin linna antoi nimensä myös Wartburg-automerkille, jota valmistettiin Eisenachissa vuosina 1956–1991, ja muun muassa niihin voi tutustua kaupungin automuseossa, Automobile Welt Eisenachissa.

Eisenachissa ympäristöineen on muutamia eri pituisia ja tasoisia patikointireittejä, ja 170 km pituinen Saksan vanhin ja tunnetuin vaellusreitti Rennsteig kulkee vain muutaman kilometrin päässä hotellilta. Myös Unescon luonnonperintökohde Hainichin kansallispuisto sijaitsee vain noin 15 km päässä hotellilta.

Ylellistä lomailua Unescon maailmanperintökohteessa
Hinnat alkaen 220 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://wartburghotel.de/ ( (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

Klosterhotel Ludwig der Bayer

Luostarihotelli Ludwig der Bayer sijaitsee Ettalin kylässä Ammergauer Alpenin luonnonpuistossa vuorten, järvien ja niittyjen ympäröimänä, 870 metrin korkeudella, Ettalin benediktiiniläisluostarin kupeessa. Historiallinen luostari on perustettu vuonna 1330 ja sen vaikuttavaa ja ainutlaatuista rakennuskompleksia pidetään yhtenä Baijerin arkkitehtuurin helmistä. Nykyisin luostarissa asuu 50 benediktiiniläismunkkia ja sen yhteydessä toimii mm. lukio, myymälä, likööritehdas, panimo ja juustola.
Luostarin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Klosterhotel Ludwig der Bayerissa on 100 viihtyisää baijerilaistyyliin sisustettua huonetta. Hotellin ravintolassa pyritään hyödyntämään luostarin viljelmiltä ja puutarhasta peräisin olevia raaka-aineita, lähijärvien kaloja ja muita paikallisia tuotteita.

Ettalissa ja lähiseudulla on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet! Saksan korkeimman vuoren Zugspitzen ja aivan hotellin naapurissa sijaitsevan Ettaler Manndl -vuoren välillä kulkee lukuisia vuoristopolkuja, kiipeilyreittejä ja vaellusreittejä. Vuorille päästäkseen ei kuitenkaan tarvitse itse kiivetä, vaan esimerkiksi Zugspitzelle pääsee köysiradalla Eibseen kylästä (n. 25 km hotellilta). Kävelylenkkeihin ja patikointiin sopivat hyvin Ettalin ja Graswangin laaksot. Seudulla on eri tasoisia pyöräilyreittejä ja polkupyöriä voi vuokrata hotellilta. Myös talviurheilumahdollisuuksia löytyy niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin – esimerkiksi Oberammergaun hiihtokeskus sijaitsee noin 4 km päässä hotellilta.
Huonon sään sattuessakaan aika ei käy pitkäksi – hotellilla voi harrastaa keilailua, käydä uimassa 12 metrin uima-altaassa tai rentoutua vain aikuisille suunnatulla saunaosastolla saunassa, höyrysaunassa ja tepidariumissa. 

Hartautta, harmoniaa ja ulkoaktiviteettejä Baijerin upeissa maisemissa
Hinnat alkaen 145 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://www.ludwig-der-bayer.de/   (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

Hotel Strandschlösschen

Merihenkinen hotelli Strandschlösschen toimii vuonna 1904 rakennetussa historiallisessa huvilassa Travemünden rantapromenadin varrella.  Hotellissa on 31 vaalein sävyin sisustettua huonetta, joista osa merinäköalalla. Myös hotellin viihtyisästä aamiaisravintolasta avautuu näkymä merelle.
Travemünde on vanha satamakaupunki ja myös yksi Saksan vanhimmista lomanviettopaikoista Itämeren rannalla. Travemünden satama lukeutuu Euroopan suurimpiin, ja Lyypekinlahdella kulkevien alusten katselu kuuluukin oleellisesti myös paikallisten elämään. Kaikkein lähimmäs isoja laivoja pääsee Nordermolen aallonmurtajalla, jonka alukset ohittavat suunnatessaan Travemünden satamaan, mutta myös rantapromenadilta näkee kauas merelle. Travemünden vuonna 1539 rakennettu majakka on Saksan vanhin ja se oli käytössä aina vuoteen 1972 asti. Nykyisin majakan kahdeksassa kerroksessa toimii majakkatekniikan historiaan keskittyvä merimuseo. Trave-joen toisella puolella sijaitseva Priwallin niemimaa hurmaa kauniilla luonnollaan, retkeilyreiteillään ja uimarannalla dyyneineen.

Merellistä tunnelmaa!
Hinnat alkaen 100 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

www.hotel-strandschloesschen.de   (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

 

Keksitkö sinä muita?

Pyydä tarjous omasta pikkukaupunkiunelmastasi tästä.

Tai anna meille vinkki upeasta majoituspaikasta, niin voimme lisätä sen listaamme.
matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy