Saksa - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 315,00 € €/hlö 3 yötä

Saksan pikkukaupungit

Potsdam, Heidelberg, Bad Tölz ja Lüneburg


Saksassa pikkukaupungeista ei todellakaan ole pulaa! Pohjoisia Hansakaupunkeja, eteläisiä baijerilaiskaupunkeja, vireitä yliopistokaupunkeja... Löydä omasi!


Lisätietoja Saksasta:

www.germany.travel

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Potsdamissa alkaen 315€/hlö
tai
3 yötä Heidelbergissä alkaen 405€/hlö
tai
3 yötä Bad Tölzissä alkaen 410€/hlö
tai
3 yötä Lüneburgissa alkaen 370€/hlö 

Lennot turistiluokassa Berliiniin (Potsdam)/Frankfurtiin (Heidelberg)/Müncheiniin (Bad Tölz)/Hampuriin (Lüneburg) m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. NH Potsdam/Holiday Inn Express Heidelberg/Kolbergarten Bad Tölz/Seminaris Lüneburg ) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset lentokentältä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Saksa sopii erinomaisesti ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Julkiset liikenneyhteydet toimivat hyvin ja liikkuminen on helppoa. Myös autonvuokraus on kohtuuhintaista ja oma auto antaa mahdollisuuden poiketa reitiltä.
Saksaan pääsee kätevästi myös laivalla, joten jos haluat tutustua maahan monipuolisesti, lähde matkaa omalla autolla!

Potsdam

 

Potsdam on ihastuttava, noin 150 000 asukkaan kaupunki noin 30 kilometrin päässä Berliinistä. Potsdamin pinta-alasta vain 25% on rakennettua ja vesistöt, metsät, puistot ja pellot takaavat rauhallisen tunnelman ja hyvän mahdollisuuden rauhalliseen lomanviettoon.

Potsdamilla on pitkä historia, joka alkaa jo vuodesta 993. Kaupungin kulta-aika alkoi 1600-luvulla, kun siitä tuli Preussin kuninkaallisten residenssikaupunki Hohenzollern-sukuun kuuluvan vaaliruhtinas Fredrik Vilhelmin myötä. Kuninkaallisen residenssikaupungin aseman Potsdam menetti vasta 1918, kun Saksan keisarikunta luhistui ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Kulta-ajasta muistuttavat yhä Potsdamin monet upeat palatsit ja mahtavat puutarhat, joita on yhteensä noin 20. Tunnetuin tutustumiskohde on Fredrik II Suuren rakennuttama Sanssoucin palatsi puutarhoineen.
Lyhyen junamatkan tai vesitaksimatkan päässä sijaitsee myös Werderin viininviljelyskylä Havel-järven rannalla. 

Heidelberg

Heidelberg on mukavan pieni, noin 145 000 asukkaan, kaupunki Neckarjoen varrella, vain vajaan tunnin junamatkan päässä Frankfurtista. Heidelberg on entinen ruhtinaallinen residenssikaupunki sekä Saksan vanhimman yliopiston kotikaupunki. ”Romantiikan kaupunkina” tunnettu Heidelberg on myös suosittu matkailukaupunki ja syy miksi turistit tulevat kaupunkiin ovat upeat maisemat – jokilaaksot, vuorenrinteet, historiallinen vanhakaupunki sekä maalauksellinen linnanraunio.

 

Bad Tölz

Perinteinen Baijerilainen pikkukaupunki Alppien juurella, noin tunnin matkan päässä Münchenista.
Upeat puitteet aktiivilomailulle ja patikoinnille. Voit nousta esim. gondoolihissillä ylös vuorelle, jossa kulkee eri tasoisia kävely ja maastopyöräreittejä. Koska liikenne on rauhallista, kannattaa myös autonvuokraaminen, jolloin on helppo lähteä tutustumaan myös muihin Baijerin alueen alppikyliin ja ajella vaikka Itävällan puolelle Engigiin. Maisemat ovat täällä upeat!

Lüneburg

Lüneburg on mukava pikkukaupunki pohjoisessa Saksassa, noin 50 kilometriä Hampurista kaakkoon. Paikallisjunalla matka taittuu noin 50 minuutissa.
Kaupungissa on noin 75 000 asukasta ja sillä on takanaan yli 1000 vuotinen historia.
Lüneburgin kaupunki on yksi
Pohjois-Saksan kauneimmista kaupungeista. Se selvisi toisesta maailmansodasta ilman tuhoja, joten kaupunki on säilyttänyt satumaisen kauniin keskiaikaisen kaupunkikuvan. Lüneburg on myös yliopistokaupunki, ja tuhannet opiskelijat levittävät tunnelmaa ja elämäniloa.
Yli 1000 vuoden ajan kaupungin suolanvalmistuslaitoksessa keitettiin suolaa, ja tämän arvokkaan "valkoisen kullan" kauppa antoi kaupungille hyvän maineen: Lüneburg nousi Bergenin, Visbyn ja Lyypekin rinnalla nopeasti yhdeksi merkittävimmistä ja rikkaimmista Hansaliiton kaupungeista. Kaupungista löytyy tietysti myös suolamuseo entisessä suolanvalmistuslaitoksessa ja siellä voi kosketella ja kokeilla, oppia kaiken tietämisen arvoisen suolasta – keskiajasta nykypäivään. Suolamuseon lisäksi kaupungista löytyy myös paljon muita museoita seimerkiksi Itäpreussilainen valtionmuseo ja 1172 perustettu benediktiininunnien luostari Lüne.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy