San Francisco-Havaiji-Los Angeles » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 2 220,00 € /hlö

San Francisco-Havaiji-Los Angeles

Yhdistelmämatka


San Franciscossa on ravintoloita, kahviloita ja klubeja moneen makuun. Käyntikohteista tunnetuimpia ovat Golden Gaten silta ja Alcatrazin vankila. Honolulu on Havaijin sydän ja moderni suuraupunki kauppoineen ja ravintoloineen. "Enkelten kaupunkinakin" tunnettu Los Angeles on kahdeksan pienemmän kaupungin muodostama alue.


Lue lisää San Franciscosta

www.sanfrancisco.travel

Lue lisää Hawaijista:

www.gohawaii.com

Lue lisää Los Angelesista:

www.discoverlosangeles.com

Linkkien tiedot sitoumuksetta!

San Francisco

Tyynen valtameren rannalla sijaitseva San Francisco on kaunis kaupunki. San Franciscosta löytyy niin korkeita pilvenpiirtäjiä kuin värikkäitä puutalojakin. Kaupungissa on ravintoloita, kahviloita ja klubeja moneen makuun. Käyntikohteista tunnetuimpia ovat Golden Gaten silta ja Alcatrazin vankila. San Franciscossa on kätevä liikkua raitiovaunuja vastaavilla kaapelivaunuilla!

Honolulu

Honolulu, joka sijaitsee Oahun saarella, on Havaijin sydän. Se on moderni suuraupunki kauppoineen ja ravintoloineen, mutta se on myös paljon muuta. Maailman kuulu Waikikin ranta kiemurtelee pitkänä ja kapeana pitkin kaupungin edustalla ja sen toisessa päässä on upea Diamond Head -kraateri.

Pearl Harbour muistuttaa Toisen maailmansodan tapahtumista. Pohjoisrannan kaunis Sunset Beach ja surfaajien kotikylä Waimea Bay ovat kuvan kauniita ja ovat ehdottomia kohteita kaikille saarella vieraileville.

Los Angeles

"Enkelten kaupunkinakin" tunnettu Los Angeles on itse asiassa kahdeksan pienemmän kaupungin muodostama alue. Muun muassa Beverly Hills sekä elokuvateollisuudestaan tunnettu Hollywood kuuluvat Los Angelesiin. Kaupungin liikekeskusta on kehittynyt Los Angelesin vanhimman osan ympärille, josta löytyy mm. modernia arkkitehtuuria, monia museoita sekä etnisiä kaupunginosia kuten Chinatown tai Little Tokyo. Old Plazan kortteleista löytyy vielä muutamia vanhoja rakennuksia, ja Old Plazan korttelit - uskomatonta mutta totta - on täysin autotonta aluetta! Muutenhan Los Angelesissa tarvitaankin lähes aina pyörät alle, sillä välimatkat kaupungissa ovat pitkiä.

 

Esimerkkejä

3 yötä San Francisco + 7 yötä Honolulu + 3 yötä Los Angeles

24.1. alkaen 2255€/hlö

27.2. alkaen 2220€/hlö

25.4. alkaen 2250€/hlö

11.6. alkaen 2290€/hlö

21.8. alkaen 2370€/hlö

 

Hinta sisältää Lufthansan/United Airlinesin lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa keskitason hotelleissa (esim. California/Sheraton Fisherman's Warf San Francisco, New Otani Kaimana Honolulu, Hilton Garden Inn Hollywood Los Angeles)


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  Evonne/Flickr
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy