Slovenia - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Slovenian pienet ja persoonalliset helmet

Yövy entisessä benediktiläisluostarissa, maalaiskartanossa tai vaikka pienessä majatalossa Alppien ympäröimänä!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Slovenian pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

HOTEL GALLERIA

Ljubljanan vanhan kaupungin keskustassa sijaitsee viehättävä 16 huoneen boutiquehotelli Ljubljanan linnan juurella.
Hotellirakennus kuuluu kaupungin vanhimpiin ja edustaa keskiaikaista tyyliä. Rooman hallinnon aikaan rakennus oli sotilaiden käytössä, myöhemmin se toimi äveriään kauppiaan pellavakutomona.
Sijainti rauhallisella kävelykadulla on loistava ja useat suositut nähtävyydet ovat muutaman sadan metrin päässä, kuten linna ja Ljubljanica-joen Kolmoissillat.
Hotellihuoneet ovat yksinkertaisen viihtyisiä, ja monissa on oma parveke. Hotellin ainutlaatuisuutta lisää takapihan kaunis ”Salainen puutarha”, jonka terasseilla puiden suojissa voi nauttia vaikkapa kupin kahvia tai viinilasillisen.

Rauhaisa keidas keskellä keskiaikaista kaupunkia!
Hinnat alkaen 120€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.hotelgalleria.eu/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

HOTEL PLESNIK

Slovenian pohjoisosassa 60 km Ljubljanasta kuvauksellisessa Logarin laaksossa hotelli Plesnik on tarjonnut jo sadan vuoden ajan majoitusta Alppien keskellä. Ennen sotia majatalona toiminut rakennus on kasvanut 32 huoneen tasokkaaksi hotelliksi wellness-osastoineen, joka tarjoaa erilaisia hyvinvointipalveluja hieronnoista joogaretriitteihin. Hotellin pihalla on luonnonvesiuima-allas, jossa voi samalla nauttia upeista vuoristomaisemista. Hotelli vuokraa maasto-ja sähköpyöriä, ja pihalta lähteekin useita pyöräily-ja patikointireittejä vuorille. 
Hotellihuoneet ovat tyylikkäitä ja moderneja vaaleine puukalusteineen. Ylellisyyttä tarjoavat kylpytakit ja -tossut, jotka yllään on vaivatonta käydä kylpyläosastolla.

Ihana laaksomajoitus upeissa vuoristomaisemissa!
Hinnat alkaen 160€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.plesnik.si/en (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

OLD BLED HOUSE

50 km Lubljanasta sijaitseva Bled on suosittu luontomatkailukohde, jonka vetonauloihin kuuluvat turkoosinsininen kirkasvetinen jäätikköjärvi sekä ympäröivät Juliaaniset Alpit ja laaksot. Ympäristö tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia useiden patikointireittien varrella, ja lähettyvillä sijaitsee Triglavin kansallispuisto.
Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös keskiaikainen Bledin linna, joka toimi aikoinaan kuninkaan huvilinnana, sekä saaressa järven keskellä sijaitseva Neitsyt Marian Taivaaseenastumisen Pyhiinvaelluskirkko.
300 vuoden takainen maatalo Bledin pikkukaupungin keskusta-alueella toimii nykyään viehättävänä 13 huoneen hotellina.
Hotellihuoneissa materiaaleina on käytetty paljon luonnonkiveä, hirsiä ja lautalankkuja, ja vaikutelma onkin ihanan rustiikkinen ja kodikas vanhaan tyyliin.

Ihanan rustiikkinen majoitus lähellä upeinta luontoa!
Hinnat alkaen 95€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.oldbledhouse.si/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

HOTEL KENDOV DVOREC

Hotelli on 55 km Ljubljanasta Idrijca-joen laaksossa Spodnja Idrican kylässä sijaitseva maaseutukartano vuodelta 1377.
Hotelli on sekä ulkoa että sisältä aatelisen kartanohenkinen, jossa voi aistia menneiden vuosisatojen tunnelman. Sama teema jatkuu 11 romanttisessa hotellihuoneessa sekä
vanhanaikaiseen talonpoikaistyyliin pukeutuneessa henkilökunnassa. Hotellilla on kaksi viehättävää puutarhaa, jotka toimivat kesäisin myös ulkoilmaravintoloina.

Täällä asut kuin aatelinen!
Hinnat alkaen 175€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.kendov-dvorec.com/en/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

HOTEL CONVENT

Adrianmeren rannalla n. 100 km Ljubljanasta Ankaranissa vanhaan benediktiläismunkkiluostariin on restauroitu 23 huoneen hotelli. Rauhalliset huoneet ovat klassisia ja tarjoavat näkymän puistoon tai sisäpihan atriumiin. Luostarin kiviseinien muodostamalla suojaisella sisäpihalla suihkulähteen ympärillä on viihtyisiä oleskeluryhmiä sekä välimerellisen ravintolan terassi.  Luostarihotelli kuuluu osana Adria Ankaran-lomakeskuskompleksia, jonka tarjoamat palvelut, kylpyläkeskus ja lukuisat eri urheilumahdollisuudet ovat käytettävissä.
Lomakeskuksella on myös oma uima-ranta auringonottotuoleineen, ja rannalta löytyy myös iso uima-allas.  

Rauhallinen majoitus keskellä loma-aktiviteetteja!
Hinnat alkaen 135€/yö/huone.
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

http://www.adria-ankaran.si/en/accommodation/hotel-convent (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

 


Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy