Sveitsi - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 465,00 € €/hlö 3 yötä

Sveitsin pikkukaupungit

Luzern, Montreux ja Zermatt


Vuoria, järviä, viehättäviä pikkukaupunkeja ja idyllisiä alppikyliä sekä upeita maisemia... Lähde junamatkalle maailman upeimmille junareiteille!


Lisätietoja Sveitsistä:

www.myswitzerland.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Luzernissa alkaen 470€/hlö
tai
3 yötä Montreuxissa alkaen 465€/hlö
tai
3 yötä Zermattissa alkaen 495€/hlö

Lennot turistiluokassa Geneveen (Montreux/Zermatt) tai Zürichiin (Luzern) m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Le Petit Charme Inn Zermatt/Ibis Styles Lüzern/J Helvetie Montreux) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset lentokentältä kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Sveitsi sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea ympäri vuoden. 
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä tarjoukset ja voit matkustaa Sveitsiinkin kohtuuhinnalla.

Sveitsissä junamatkustaminen on helppoa ja nopeaa, joskaan ei kovinkaan edullista. Mutta monet junareitit kulkevat upeiden maisemien keskellä, joten junamatkat ovat hintansa väärtejä. Yhdistä Sveitsin lomallesi useampi kohde tai tee päiväretkiä yhdestä kohteesta.

ZERMATT

Zermatt sijaitsee noin 230 kilometriä, lähellä Italian rajaa.
Idylliseen Zermattiin pääsee ainoastaan junalla ja kylä on autoton, lukuunottamatta hotellien sähköautoja. Zermattiin voi toki saapua myös autolla, mutta tällöin autot jätetään laakson edellisen kylän parkkihalliin ja loppumatka kuljetaan junalla.
Yksi Sveitsin upeimpia nähtävyyksiä on Matterhorn, joka kohoaa kohti taivasta Zermattin alppikylän edustalla. Matterhornin siluetti on tuttu Toblerone patukan kupeesta.
Zermattin alueen nähtävyyksiin kuuluu myös maailman pisin riippusilta, lähes 500 metriä pitkä Charles Kuonen Hängebrücke.
Zermatt on erinomainen kohde niin kesällä kuin talvella. Laskettelukohteena se on vertaansa vailla ja laskemaan pääsee jopa kesällä!
Kesällä se on luontomatkailijan paratiisi ja alueella voi tehdä paljon erilaisia vaelluksia pienistä muutaman kilometrin pyrähdyksistä usean päivän vaelluksiin.
Alueen gondolihisseillä pääsee ylös vuoristoon, esimerkiksi Matterhorn Glacier Paradise, lähes neljän kilometrin korkeudessa sijaitsevaan näköalapaikkaan.

LUZERN

Erinomainen pikkukohde Sveitsissä on Luzern, jonne on Zurichista vajaan kolmen vartin automatka ja lentokentältä pääsee junalla reilussa tunnissa. Luzern tunnetaan katetusta Kapellbrücke-sillasta, joka on yksi Sveitsin kuuluisimmista nähtävyyksistä.
Luzern sijaitsee Vierwaldstätterseen -järven ja Reuss-joen rannalla, keskellä upeimpia alppimaisemia.
Noin 80 000 asukkaan Luzern tarjoaa matkailijoille kokoonsa nähden paljon nähtävää ja kaupungin kupeessa sijaitsevat vuoret mahdollistavat myös aktiivisen lomanvieton. Luzernia ympäröivän vuoriston korkein huippu löytyy 2132 metrin korkeuteen kohoavalta Pilatus -vuorelta, jossa kesällä hyvät mahdollisuudet patikointiin, pyöräilyyn tai vaikka kelkkailuun ja ja talvella laskettelijoille, lautailijoille tai lumikenkäilijöille. Risteily Vierwaldstätterseen -järvellä on myös erinomainen tapa tutustua Luzerniin ja sen ympäristöön.
Luzern sopii siis erinomaisesti aktiiviselle lomailijalle, joka haluaa liikkua luonnon rauhassa, upeissa maisemissa.

MONTREUX

Montreux on viehättävä pikkukaupunki Genevejärven rannalla, noin 90 kilometriä Genevestä ja vain hieman reilun tunnin junamatkan päässä Geneven lentokentältä.
Montreux on tunnettu paitsi jazzfestivaaleista, myös Freddie Mercurysta ja Charlie Chaplinista. 
Kaupungin rantakadun varrelta löytyykin Freddie Mercuryn pronssipatsas ja
Montreux Casinolla on ilmainen, Queen-aiheinen näyttely. Montreux’n lähellä sijaitsee viihtyisä Veveyn pikkukaupunki, jossa Charlie Chaplin asui elämänsä viimeiset 25 vuotta. Hänen talossaan on koomikolle omistettu interaktiivinen näyttely Chaplin’s World by Grevin.
Montreux'n kävijän kannattaa myös piipahtaa kaupungin vieressä sijaitseva Chillonin linnassa (Château de Chillon). 
Montreux sopii hyvin myös talvilomailijalle, sijaitseehan Hollywood-julkkistenkin suosikkikohde Gstaaed aivan kaupunkin lähettyvillä.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy