Tsekki - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Tsekin pienet ja persoonalliset helmet

Asu kartanossa tai vanhassa linnassa tai vaikka idyllisessä pikkuhotellissa lammaslaitumien äärellä!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Tsekin pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

HOTEL KARLSTEJN

Vain 30 km Prahasta idyllisessä Karlstejnin kylässä sijaitseva hotelli tarjoaa upeat näkymät Karlstejnin kuuluisaan goottilaislinnaan.

1300-luvun puolivälissä Bohemian kuningas Charles IV rakennutti linnan yksityiskodikseen ja säilyttääkseen siellä aarteitaan. Vuonna 1365 valmistui linnan Pyhän Ristin Kappeli, jonka seinillä on esillä goottilaisen maalaustaiteen tiennäyttäjän Master Theodoricin 129 maalausta pyhimyksistä ja sen ajan huomattavista henkilöistä. Linna maalauksineen on yksi Tsekin suosituimmista nähtävyyksistä.

Hotelli Karlstejnissa on 12 kodikasta ja yksilöllisesti sisustettua huonetta.
Ulkoterassilta löytyy lämmitetty uima-allas ja poreallas ja vaikuttava suora näköala viereisellä mäellä kohoavaan linnaan.
Hotelli tarjoaa polkupyöriä vuokrattaviksi ja alueelta löytyykin monia merkittyjä pyöräily-ja patikointireittejä.

Kulttuurikohde harrastusmahdollisuuksilla!
Hinnat alkaen 115€/yö/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.hotel-karlstejn.cz/cs/  (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan) 

HOTEL EBERSBACH

170 km Prahasta etelään Cesky Krumlovin keskiaikaisessa pikkukaupungissa sijaitseva idyllinen hotelli.
Vltava-joen hevosenkenkämutkassa sijaitseva kaupunki on Unescon maailmanperintökohde hienon arkkitehtuurinsa ja hyvin säilyneen vanhan kaupunkinsa ansiosta. 1200-luvun goottilaislinna joen äärellä on pittoreskin kaupungin ohella suosittu nähtävyys.

Romanttisesti barokkityyliin sisustettu 28-huoneen hotelli on rakennettu 1500-luvun alussa vanhan kaupungin keskustaan. 
Rakennus on toiminut vuosisatojen saatossa asuintalon lisäksi myös mm. panimona, saksalaisena kouluna ja kangasvärjäämönä. Nimensä hotelli on saanut talossa 1580-luvulla asuneen huonomaineisen alkemisti master Ebersbachin mukaan.
Tyylikkäästi restauroidussa hotellissa barokkihuoneiden vastapainona on modernit vaaleat kylpyhuoneet.

Viihtyisä hotelli romanttisessa kaupungissa!
Hinnat alkaen 95€/yö/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

 http://hotelebersbach.cz/en/luxurious-history/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

AMENITY HOTEL & RESORT SPINDLERUV MLYN

Vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Prahasta vuoristossa lähellä Puolan rajaa sijaitsee Spindleruv Mlynin kylä, joka on talvisaikaan Tsekin suosituin ja samalla suurin laskettelu-ja hiihtokeskus. Muina aikoina se on suosittu patikointi-ja pyöräilykohde, ja merkittyjä reittejä löytyy runsaasti. Pancavan kuvaukselliset vesiputoukset ja Krkonosen kansallispuisto löytyvät myös lähialueilta. 

Hotelli Amenity sijaitsee rinteessä lammaslaitumen vieressä rauhallisella alueella 3,5 km kylän keskustasta. Talvisin hotellilta voi lasketella suoraan Labskan laskettelurinteeseen, samoin hiihtoladut kulkevat hotellin vierestä. Hotelli vuokraa hiihtosuksia sekä sähköpyöriä, ja kylän monista vuokraamoista voi vuokrata maasto-ja polkupyöriä sekä mönkijöitä.

Hotellin 18 huonetta ovat valoisia ja moderneja skandinaaviseen tyyliin, ja ikkunoista aukeaa upeat näköalat rinteille. Hotellin omassa kylpylässä voi rentoutua sisäuima-altaassa, saunoissa ja kylmäaltaassa.

Ihannekohde aktiivilomailijalle upeissa maisemissa!
Hinnat alkaen 95€/yö/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://spindl.amenity.cz/en/ (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

CHATEU MCELY

60 km Prahasta itään korkealla kukkulalla puiden keskellä lepää luksusluokan hotellina toimiva vanha kartano, joka kuului aikoinaan kuuluisalle Thurn und Taxis -ruhtinassuvulle.
Hotellin oma Piano Nobile-ravintola on listattu Tsekin kymmenen parhaimman ravintolan joukkoon. Pääkokki Honza apulaisineen loihtii upeita gourmetannoksia pääosin hyödyntämällä lähituottajien palveluita sekä hotellin omaa yrtti-ja puutarhaa ja lihasavustamoa. Jopa koiratkin on huomioitu omalla ruokalistalla.

Kaikki 24 yksilöllistä hotellihuonetta ja sviittiä ovat romanttisia ja ylellisiä, ja koko hotellin sisustus on hillitty sekoitus historiallista charmia ja nykyajan mukavuuksia. 
Hemmottelua tarjoaa aromaterapiaan erikoistunut pieni spa-osasto yrttihoitoineen ja ulkoporealtaineen. Kesäaikaan auringosta voi nauttia luonnonvesialtaalla sekä aktiviteetteina viiden hehtaarin englantilaisesta puutarhasta löytyy tenniskenttä, kroketti, petanque sekä pilates-ja jooga-alueet.  

Hotellin omistajan kehittämän luonnonmukaisen Mcely Bouquet ihonhoito-ja aromaterapiasarjan tuotteita käytetään hotellin kylpylähoidoissa ja sarjan kylpyöljy on tarjolla asiakkaille kylpyhuoneissakin.
Hotellissa järjestetään myös kursseja, joissa kurssilaiset valmistavat ihonhoitotuotteen tai parfyymin valitsemistaan luonnontuotteista.

Rentouttava ja ylellinen majoitus kulinaristeille!
Hinnat alkaen 195€/yö/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.chateaumcely.cz/en (linkki hotellin omille nettisivuille, aukeaa uuteen ikkunaan)

 

 Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy