Tsekki - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 370,00 € €/hlö 3 yötä

Tsekin pikkukaupungit

Cesky Krumlov ja Karlovy Vary


Tsekin idylliset pikkukaupungit ovat ehdottomasti matkan arvoisia. Valitse yksi pikkukaupunki ja tutustu siihen tarkemmin muutaman päivän lomalla tai varaa enemmän aikaa ja yhdistä useampi kaupunki samalle reissulle!


Lisää tietoja Tsekistä:

www.czechtourism.com

(linkin tiedot sitoumuksetta)

ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Cesky Krumlovissa alkaen 370€/hlö
tai
3 yötä Karlovy Varyssa alkaen 395€/hlö 

Lennot Prahaan turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim. Penzion Krumlov/Marttel Karlovy Vary) jaetussa 2 hengen huoneessa  ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Prahasta kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Tsekki sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan kesäkaudella, jolloin myös turisteja on eniten. Varsinkin Karlovy Varyssa turisteja on paljon keskikesällä.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Tsekissä on toimivat junayhteydet ja sekä Cesky Krumloviin että Karlovy Varyyn pääsee myös paikallisjunalla, mutta jos haluat tutustua myös ympäristön pikkukaupunkeihin, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto.
Tsekki on verrattaen pieni maa ja etäisyydet kohtalaisen pienet, joten useamman kohteen yhdistäminen samalle lomalle on myös hyvä vaihtoehto.

CESKY KRUMLOV

Cesky Krumlovin mukava pikkukaupunki Böömissä, noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä Prahasta, lähellä Cesky Budejovicen kaupunkia ja vain puolen tunnin ajomatkan päässä Itävallan rajalta. Kaupunki on pieni ja idyllinen, vain vajaat 15 000 asukasta ja sen vanha keskusta on Unescon maailmanperintölistalla.  Kaupungin suurin nähtävyys on linna ja sen upeaan puutarha-alue. Linnassa on näyttävä taidekokoelma, vanhoja huonekaluja ja kuuluisa naamiais-sali. Cesky Krumlovissa vieraillessa kannattaa myös pistäytyä Vyssi Brodin pieneen keskiaikaiseen kaupunkiin ja sen tunnetuimpaan kohteeseen eli keskiaikaiseen luostariin 1200 luvulta sekä Cesky Budejoviceen, joka on kuuluisa Budweiserin olutpanimosta.

KARLOVY VARY

Karlovy Varyn kylpyläkaupunki noin 2 tunnin matkan päässä Prahasta tunnettiin 1. maailmansotaan asti Karlsbadina. Kaupunki sijaitsee Ohře- ja Teplá-jokien yhtymäkohdassa, ja kylpyläkaupunki siitä tuli jo 1300-luvulla kuumien lähteiden ansiosta.
Nykyään kaupunki on tunnettu kylpyläkaupunki ja se on juuri sopivan kokoinen rauhalliseen lomailuun, mutta nähtävää on kuitenkin vähintäänkin riittävästi muutaman päivän lomalle. Asukkaita on hieman yli 50 000, mutta suosituimpaan turistiaikaan eli kesällä, kaupunki on huomattavasti kokoistaan vilkkaampi. Rauhallista lomaa kaipaavan kannattaakin hyödyntää rauhallisemmat ajat vuodesta.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy