Räätälöidyt matkat, yhdistelmämatkat, kaupunkilomat, ryhmämatkat, häämatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Unelmoi nyt - Matkusta myöhemmin

Mihin Sinä lähdet ensimmäiseksi, kun matkustaminen on taas mahdollista?


Vaikka matkustus juuri nyt ei onnistu, ei se estä unelmoimasta! Nyt on hyvää aikaa muistella menneitä matkoja ja unelmoida uusista.


Varaa nyt, maksa myöhemmin!

Näinä epävarmoina aikoina ymmärrämme, että sitovia suunnitelmia ei välttämättä pysty heti tekemään.
Voimme tällä hetkellä tarjota myös mahdollisuuden varata nyt ja maksaa varausmaksun vasta myöhemmin. 
Katso lisää tästä. 

Muutama viikko sitten Riku Rantala kirjoitti Helsingin Sanomien kolumnissa "Yksi asia, uskon, ei tule muuttumaan: ihmisen luontainen halu liikkua ja kokea uutta."

Nyt kun matkailu ei ole mahdollista fyysisesti, on hyvä hetki unelmoida ja suunnitella tulevia matkoja. Kun rajat taas avautuvat, avautuu niiden takana aivan uudenlainen maailma. Erilainen, mutta vähintäänkin yhtä kiinnostava kuin ennenkin!

Lähiviikkoina ja kuukausina päivitämme paljon uusia matkoja ja matkaideoita nettisivuillemme.

Syksy, ensi talvi ja kevät 2021 tuovat mukanaan kourallisen mielenkiintoisia opastettuja ryhmämatkoja, joilla pääset tutustumaan kohteeseen pintaa syvemmälle.
Suomeksi opastetut retket, valmiiksi hiottu ohjelma ja mukava porukka takaavat onnistuneen matkaelämyksen.
Tutustu opastettuihin ryhmämatkoihimme tästä.
Lisää matkoja tulee sitä mukaa, kun tilanne selkeytyy ja uudet suunnitelmamme vahvistuvat.

Yli 30-vuotisen taipaleemme ajan olemme erikoistuneet räätälöimään matkoja yrityksille, yhdistyksille, kaveriporukoille, perheille ja muille erikokoisille ryhmille.
Meillä on kokemusta niin bussilla tehtävistä kiertomatkoista, Tallinnan ja Tukholman risteilyistä, Euroopan kaupunkilomista, eksoottisten kaukomaiden kierroksista kuin kansainvälisistä risteilyistäkin.
Katso ideoita oman porukkasi matkaan täältä.
Tai jos et yhtään tiedä mitä haluaisitte, mikset antaisi meidän tehdä ehdotusta? 

 

Valitse itse mihin, milloin, kenen kanssa ja millä budjetilla matkustat.
Meiltä saat juuri niin kattavan, tai riisutun, paketin kuin haluat ja maksatte vain siitä mitä haluatte matkanne sisältävän. Pelkkä lento? Tai koko paketti oppaineen, ruokailuineen ja liitäntäkuljetuksineen päivineen. Tai jotain siltä väliltä. Sinä päätät!

Palvelemme mielellämme myös pienempiä porukoita tai jopa yksin matkustavia! Nettisivuiltamme löydät paljon esimerkkipaketteja, joista voimme lähteä työstämään omaa unelmamatkaasi.

Lähde siis surffailemaan sivuillemme, avaa aistisi ja anna matkailukärpäsen puraista.

Pyydä tarjous toiveidesi matkasta tästä.

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy