Unkari - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 315,00 € €/hlö 3 yötä

Unkarin pikkukaupunkeja

Szentendre, Visegrad ja Györ


Unkarin helmet löytyy nimenomaan sen pikkukaupungeista. Välitöntä tunnelmaa, huikeita nähtävyyksiä ja rentoa lomailua!


ESIMERKKIHINTOJA Finnairin lennoilla:

3 yötä Szentendressä alkaen 315€/hlö
tai
3 yötä Visegradissa alkaen 325€/hlö
tai
3 yötä Györissa alkaen 330€/hlö

Lennot Budapestiin turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, matkatavarat lennoilla, majoituksen keskitason keskustahotellissa (esim Visegrad Patak Park/Szentendre Centrum/Ibis Györ) jaetussa 2 hengen huoneessa ja hotelliaamiaisen.
Kuljetukset Budapestista kohteeseen eivät sisälly hintaan.

VINKKI!

Unkari sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun. Hinnat ovat edullisimmillaan talvella ja korkeimmillaan kesällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat.

Unkarin pikkukaupungit tarjoavat parastaan ja nähtävyyksien lisäksi tunnelma on tärkeä osa matkakokonaisuutta!

Szentendre

Szentendren tunnelmallinen ja pittoreski pikkukaupunki sijaitsee noin 20 km päässä Budapestista. Tässä välimerellistä tunnelmaa henkivässä taiteilijakaupungissa on helppo irrottautua suurkaupungin hälinästä. Mahdollisuus vierailla kuuluisassa Margit Kovácin keramiikkamuseossa sekä Marsipaani-museossa, jonka jälkeen on vielä aikaa tehdä pieni kävely tai poiketa johonkin Szentendren monista pienistä taidegallerioista tai kahviloista.

Visegrad

Tonavan mutka sijaitsee noin 40 km Budapestista, ja tarjoaa luonnon ja historian kauneuksia Visegradin pienessä kaupungissa ja sen ympärillä, joka on keskiajalla ollut Unkarin pääkaupunki. Mahdollisuus vierailla vanhassa linnoituksessa, linnamuseossa ja kuninkaallisen linnan raunioilla, jonka kukkulalta avautuu mahtava näkymä Tonavan mutkalle.

Győr

Győr on rento ja värikäs kaupunki Wienin ja Budapestin puolivälissä, noin 1,5 tunnin junamatkan päässä Budapestista. Se on Unkarin 6. suurin kaupunki noin 130 000 asukkaalla.

Kaupungista löytyy monta arkkitehtuuri-, kulttuuri- ja luonnonaarretta. Barokkikeskustassa olevien historiallisten rakennusten säilyttämisen ja remontoinnin ansiosta se on ehdottomasti viikonloppumatkan arvoinen kohde. Kirkot, palatsit, museot, tyypilliset kulmaparvekkeet ja kapeat kadut, kaikki muistuttavat rikkaasta historiallisesta menneisyydestä.
Vain noin 20 kilometrin päässä Gyorista sijaitseva Pannonhalman luostari on ollut unkarilaisille pyhä paikka jo yli tuhat vuotta, ja yksi tärkeimmistä kristillisen kulttuurin kehityksen kannalta keskiajan Unkarissa. Luostari ja sen ympäristö kuuluvat vuodesta 1996 Unesco maailmanperintölistalle.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy