Vilna - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 225,00 € /hlö

Vilna

Auringonnousun portti, yksi Euroopan suurimmista vanhoistakaupungeista, Gediminasin linna...


Katso lisätietoja Vilnasta: www.vilnius-tourism.lt
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Vilna tarjoaa matkailijalle taidetta ja kulttuuria, kirkkoja, luostareita, koristeellisia rakennuksia... Vilnan Vanha kaupunki on Euroopan suurimpia ja sen kaupoissa voit tehdä tehdä ihastuttavia löytöjä. Kannattaa käydä tutustumassa myös boheemiin Uzupisin kaupunginosaan, joka on paikallisten taiteilijoiden ja opiskelijoiden suosiossa.

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 325€/hlö
2 yön matka Air Balticin* lennoilla alkaen 225€/hlö

* Air Balticin lennoissa koneenvaihto Riikassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Panoramassa ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Air Balticilla
matkatavarat lisämaksusta. 

VINKKI!

Vilna sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun ja hintataso on edullinen myös kesäkaudella. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.

Krakovan keskusta on melko kompakti ja etäisyydet ovat kohtuulliset, mutta koska hintataso on edullinen myös ydinkeskustan hotelleissa, kannattaa tämä ehdottomasti hyödyntää.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Hotelli Panorama **+
Siisti turistiluokan hotelli Vilnan vanhan kaupungin ja rautatieaseman välissä. Lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin ja vilkkaalle Gedimino ostoskadulle.
Osoite: Sodu Str 14, Vilna

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy