Viro - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Viron pienet ja persoonalliset helmet

Yövy romanttisessa linnassa, intiimissä huvilassa tai upeassa kartanossa!


Persoonallisia vaihtoehtoja perinteisille ketjuhotelleille ja valtaville lomakeskuksille. Erilaisia - varmasti! Ikimuistoisia - ehdottomasti! Paikkoja, joihin kannattaa matkustaa vaikka pelkän majoituksen vuoksi!


Rauhallista lomailua idyllisessä ympäristössä? Elämyksiä kaikille aisteille? Salaisia helmiä, jotka yllättävät erilaisuudellaan?
Valitse seuraavalle matkallesi jotain vähän erilaista - Majapaikka, jonka vuoksi kannattaa matkustaa vaikka maailmanääriin!

Tässä esimerkkejä erilaisista, persoonallisista majoituspaikoista Viron pikkukaupungeissa ja maaseudulla.

Tutustu ja ihastu! Ja pyydä tarjous omasta unelmamatkastasi meiltä. 

Linnakylpylä Wagenküll

Ylellistä ja romanttista majoitusta Etelä-Virossa luonnon ympäröimänä

Valgamaan maakunnassa Etelä-Virossa sijaitseva, ikimetsien ympäröimä linnakylpylä Wagenküll tarjoaa erinomaiset puitteet rauhalliseen lomaan kaukana kiireisestä arjesta. Vastikään uudistetun Taageperan linnakompleksin alueelta löytyvät jugend-tyylinen vuonna 1907 rakennettu linna, ylellinen kylpylä, hotelli ja ravintola. Linnakylpylän 75 hotellihuonetta sijaitsevat kolmessa historiallisessa rakennuksessa: jugend-tyylisessä linnassa, päärakennukseen liitetyssä 1930-luvun lopulla valmistuneessa funktionalistisessa puistotalossa ja linnan puistossa olevassa 2-kerroksisessa hallitsijatalossa. Kaikissa huoneissa yhdistyvät tyylikäs historiallinen miljöö ja nykyajan mukavuudet.
Linnakylpylässä voit rentoutua vesihieronta-altaassa, kylmävesikeitaassa, 42-asteisessa japanilaisessa kylvyssä tai erilaisissa saunoissa. Kylpylästä löytyvät höyry- ja aromisauna, suola-höyrysauna, savusauna, suomalainen sauna ja meripihkasauna. Tunnelmallisessa kylpylässä on monia pieniä lepoalueita, joilla on mukava rentoutua ja levähtää löylyjen välissä. Lisämaksusta on saatavilla myös erilaisia kylpylähoitoja.

Linnarakennuksessa toimivan ravintola Wagenküllin ruokalista on nykyaikainen, mutta listalla on myös historialliselle linnalle ominaisia ruokia. Keittiössä käytetään mahdollisimman paljon Etelä-Viron metsistä ja maatiloilta peräisin olevia paikallisia raaka-aineita ja ruoat maustetaan paikallisen yrttitarhan yrteillä.

Hotelli sijaitsee maaseudulla, pienessä Taageperan kylässä. Kylään ympäristöineen voi tutustua vaikkapa 5,4 km pituisella retkeilyreitillä, jonka alku- ja päätepiste on Taageperan nuotiopaikka, ja reitin varrelle jäävät mm. vuonna 1674 rakennettu kirkko, hautausmaa, paronien perhekalmisto ja Õhne-joki. Reitin voi kiertää myös useammassa osassa. Hieman kauempana hotellilta, n. 9 km päässä, sijaitsee Teringin suo, jonne on rakennettu 4,5 km pituinen laudoitettu luontopolku, jonka alussa on myös nuotiopaikka. Lähiympäristöön voi tutustua mukavasti myös polkupyörillä, joita on vuokrattavissa hotellilta. Saatavilla on myös paksurenkaisia fatbike-pyöriä, jotka soveltuvat hyvin vaikkapa metsäpoluilla liikkumiseen.

Luksusta luonnon keskellä!
Hinnat alkaen 100 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://www.wagenkull.ee/ (linkki hotellin omille nettisivuille)

Villa Ammende

Tyylikäs hotelli jugend-villassa Pärnun rantapuiston kupeessa

Alun perin Ammenden kauppiasperheelle kuulunut, vuonna 1905 valmistunut villa on yksi parhaita varhaisen jugendtyylin esimerkkejä Virossa. 
Vuonna 1999 villa kunnostettiin ylelliseksi hotelli-ravintolaksi ja sitä on viimeksi uudistettu keväällä 2020. Hotellin päärakennus on sisustettu jugend-tyylisin huonekaluin ja koriste-esinein.
Huoneita on yhteensä 18, joista osa sijaitsee päärakennuksessa ja osa viereisessä Puutarhurin talossa. Hotellin fine dining -ravintola tarjoilee lounasta ja illallista.
Villa Ammende sijaitsee Pärnun rantapuiston kupeessa, lyhyen kävelymatkan päässä sekä rannalta että kaupungin keskustasta.

Jugend-villa keskellä Pärnun rantapuistoa!
Hinnat alkaen  110 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan. 

https://ammende.ee/   (linkki hotellin  omille nettisivuille) 

Pädasten kartano

Ylellinen kartanohotelli idyllisellä Muhun saarella

Muhun saarella sijaitsevan Pädasten kartanon historia ulottuu aina 1400-luvulle asti. Joitakin sen aikaisia seiniä on yhä nähtävissä kartanossa. 1800-luvun jälkipuoliskolla kartanoa laajennettiin huomattavasti ja se sai uuden julkisivun. Kartanon nurmikenttää ympäröivät rakennukset ovat peräisin vuosilta 1870–1890. Neuvostoliiton aikaan kartanoa toimi mm. armeijan päämajana, kalanviljelylaitoksen käytössä ja vanhainkotina, kunnes se hylättiin 1980-luvun alussa ja jätettiin rapistumaan. Nyt täysin saneeratussa kartanossa toimii ylellinen hotelli, jonka huoneista 14 sijaitsee päärakennuksessa ja 9 entisessä vaunuvajassa. Hotellin ravintola Alexanderissa on tarjolla päivittäin vaihtuva kolmen ruokalajin päivällinen tai saaren maistelumenu. Pädasten kartanossa on saatavilla myös erilaisia spa-hoitoja.

Pädasten kartano sijaitsee Muhun saarella, jolle kuljetaan mantereelta lautalla. Lauttamatka mantereelta Virtsun satamasta (n. 135 km Tallinnasta) Muhulle kestää puolisen tuntia. Muhulla aika pysähtyy, ja siellä voi tuntea olevansa aivan kuin eri maailmassa… Ruokokattoiset maalaistalot, yhä toimivat tuulimyllyt, koillis- ja pohjoisrannikon rantatörmät – upeimpana niistä 300 metrin pituinen Üügu…   Muhun saarella kannattaa käydä myös Koguvan kylässä, noin 20 km päässä Pädasten kartanolta. Suurin osa kylän rakennuksista on peräisin 1800-luvulta, vanhimmat 1700-luvulta. Koguvassa toimii myös Muhun museo, jossa voi tutustua syvemmin Muhun saaren historiaan.

Ylellinen kartano Saarenmaalla!
Hinnat alkaen 200 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

www.padaste.ee   (linkki hotellin  omille nettisivuille)  

Ekesparre Boutique Hotel

Historiaa huokuva putiikkihotelli Kuressaaren piispanlinnan tuntumassa

Tunnelmallisessa, vuonna 1908 valmistuneessa Saarenmaan vanhimmassa hotellissa, on 10 jugend-tyyliin sisustettua hotellihuonetta, joiden sisustuksessa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Kuressaaren piispanlinnan tuntumassa, linnanpuiston ja vallihaudan ympäröimänä. Ullakkokerroksen kirjastohuoneeseen voi vetäytyä nauttimaan rauhasta ja lukemaan, mutta se on käytettävissä myös pieniin kokouksiin.

Historiallista tunnelmaa Kuresaaren keskustan tuntumassa! 
Hinnat alkaen 160 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://www.ekesparre.ee/   (linkki hotellin  omille nettisivuille) 

Hotel Antonius

Romanttinen hotelli Tarton yliopistoa vastapäätä

Romanttinen ja tunnelmallinen hotelli Antonius toimii suojellussa rakennuksessa Tarton vanhassakaupungissa. Hotelli sijaitsee Tarton yliopiston päärakennusta vastapäätä, noin 400 metriä Raatihuoneen torilta. Ensimmäiset maininnat rakennuksesta ovat 1500-luvulta ja nykyisen muotonsa rakennus on saanut vuonna 1811. Huolella restauroidussa rakennuksessa ovat ajan saatossa toimineet muun muassa hattumestari, Pyhän Antoniuksen kilta ja poliisiasema.

Vuonna 2009 avatussa hotelli Antoniuksessa on 27 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joissa on pyritty sovittamaan yhteen historiallinen ilmapiiri ja nykyajan mukavuudet. Hotellin ravintola on listattu toistuvasti Viron parhaiden ravintoloiden joukkoon ja vuonna 2020 se on mukana White Guide -ravintolaoppaan erittäin hyvien ravintoloiden listalla.  

Loistava valinta romanttiselle lomalle!
Hinnat alkaen 110 €/huone
Hinnat vaihtelevat ajankohdan, kysynnän, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.

https://hotelantonius.ee/  (linkki hotellin omille nettisivuille)

 

Matkustatpa yksin, puolison kanssa, perheenä, kaveriporukalla tai vaikka työporukalla, me rakennamme kokonaisuuden juuri teille. Lennot, majoituksen sekä autonvuokrauksen saat meiltä helposti ja turvallisesti. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Huomioitavaa hotellivarauksista:

Yllä olevat hotellit ja niiden hinnat ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Lopullinen hinta määräytyy matka-ajankohdan, varausajankohdan, seurueen koon, matkan keston ja muiden yksityiskohtien mukaan.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Tarjolla myös paljon muita hotellivaihtoehtoja:

Kauttamme voit varata pelkän majoituksen tai koko matkapaketin.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa hinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy