Wien - Omatoimiset kaupunkilomat, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 305,00 € /hlö

Wien

Kahviloita ja konsertteja, palatseja ja linnoja... Tunnelmallinen suurkaupunki, joka ei jätä ketään kylmäksi!


Lue lisää Wienistä: www.wien.info
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Sacher-kakusta ja valssista kuuluisa Wien huokuu menneisyyden henkeä. Vanhassa kaupungissa matkailijaa odottavat muun muassa tuomiokirkko Stephansdom ja Habsburgien keisarillinen palatsi. Wien on musiikin ystävän kaupunki. Musiikkiesityksiä on tarjolla moneen makuun: oopperaa, operetteja, jazzia, rockia...

ESIMERKKIHINTOJA:
2 yön matka Finnairin lennoilla alkaen 305€/hlö
2 yön matka Lufthansan lennoilla alkaen 310€/hlö

* Lufthansan lennoilla koneenvaihto Saksassa

Lennot turistiluokassa m/p, lentokenttäverot ja matkustajamaksun, majoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa Hotelli Ibis Mariahilfessä ja hotelliaamiaisen.
Finnairin lennolla matkatavarat sisältyvät hintaan.
Lufthansan matkatavarat lisämaksusta. 

VINKKI!

Wien sopii hyvin ympärivuotiseen lomailuun, mutta hintataso on melko korkea. Hinnat ovat edullisimmillaan tammi-helmikuussa ja korkeimmillaan keväällä ja syksyllä, jolloin myös turisteja on eniten.
Suunnittele matkasi hyvissä ajoin ja hyödynnä edullisemmat matka-ajankohdat, niin voit lomailla myös Wienissä kohtuuhinnalla.

Wien on helppo yhdistää myös Bratislavaan, onhan kaupunkien välimatka vain noin 1 tunti. Kaksi pääkaupunkia yhdellä matkalla?

Wien on suuri kaupunki ja etäisyydet ovat melko pitkiä. Vanhassa kaupungissa hotellien hintataso on melko korkea, mutta kaupungin ostosalueella, Mariahilf Strasse -kadun ympäristössä, on tarjolla myös monia keskihintaisia hotelleja.
Hotelliehdotus keskeistä sijaintia ja hyvää hinta-laatusuhdetta arvostavalle:
Ibis Wien Mariahilf  ***
Keskitason hotelli Wienin keskustassa Mariahilfstrassen tuntumassa. Vanhaan kaupunkiin noin 3,5 kilometriä ja läntiselle rautatieasemalle vain muutaman minuutin kävelymatka. Hyvät yhteydet kaikkialle Wienissä ja sen ympäristössä.
Osoite: Mariahilfer Guertel 22-24, 1060 Vienna, Austria.

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjousHuomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy