22 h huviristeilyt Helsingistä Tallinnaan » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

22 h huviristeilyt Helsingistä Tallinnaan

Europalla, kuljetuksin Kouvolasta


Europan 22 tunnin risteilyllä Helsingistä Tallinnaan voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ja laivan monipuolisesta viihdetarjonnasta... Tuliaisostoksia voit tehdä laivalla tai maissa Tallinnassa!


Laivalla uusitut hytit, uudistettu Corner Bar ja uusi Sea Pub. Uusia ravintoloita, mm. Grill House ja Coffee & Co. Keväällä uusituista myymälöistä ostokset merihinnoin!

Pohjois-Kymenlaaksosta on kuljetukset Europan 22-tunnin risteilyille useita kertoja viikossa. Bussireitti vaihtelee lähtöpäivän mukaan.
Hinta per henkilö määräytyy hytin täyttöasteen mukaan ja vaihtelee lähtöpäivän sekä varaushetken paikkatilanteen ja voimassaolevien tarjousten mukaan.
Kysy tarkat lähtöpäivät ja hinnat toimistostamme!

Laiva-aikataulu:

Helsinki-Tallinna 18.30-08.00
Tallinna-Helsinki 12.30-16.00

Ikäraja: 18 vuotta

0-17-vuotias saa matkustaa:
 • Huoltajan seurassa
 • Huoltajan valtuuttaman perheenjäsenen (isovanhemmat, täti, setä, eno, veli, sisko)  tai huoltajan valtuuttaman yli 25-vuotiaan valvojan seurassa.
 • Myös perheenjäsenen on valvojana toimiessaan oltava vähintään 25-vuotias.

Passimääräykset:

Viroon matkustettaessa tarvitaan mukaan voimassaoleva passi tai kuvallinen, 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti (ei koske väliaikaista henkilökorttia, alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta annettua henkilökorttia eikä ulkomaalaiselle myönnettyä henkilökorttia). Myös alaikäinen lapsi tarvitsee oman matkustusasiakirjan (passi tai henkilökortti). Myös risteilymatkustajilla on oltava mukana voimassaoleva passi tai EU-henkilökortti, vaikkei matkustaja menisi Tallinnassa maihin.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Marko StampehlTallinn, Estonia

© 2018 | Kouvolan Matkatoimisto Oy