Europan 22 tunnin risteilyt Helsingistä Tallinnaan - Silja Europa - huviristeilyt » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

22 h huviristeilyt Helsingistä Tallinnaan

m/s Europalla


Europan 22 tunnin risteilyllä Helsingistä Tallinnaan voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta ja laivan monipuolisesta viihdetarjonnasta... Tuliaisostoksia voit tehdä laivalla tai maissa Tallinnassa!


Silja Europa palaa liikenteeseen pitkän tauon jälkeen 8.4.2022 ja 22-tunnin maissakäynnilliset risteilyt ovat jälleen mahdollisia!

Kuljetuksellisia lähtöjä toistaiseksi vain ryhmille. Kerää oma porukka kasaan ja pyydä tarjous!
Lähdöt Helsingistä päivittäin 8.4.2022 alkaen. 

Hinta per henkilö määräytyy hytin täyttöasteen mukaan ja vaihtelee lähtöpäivän sekä varaushetken paikkatilanteen ja voimassaolevien tarjousten mukaan.

Kysy päivän hinnat toimistoltamme!

Laiva-aikataulu:

Helsinki-Tallinna 18.30-08.00
Tallinna-Helsinki 12.30-16.00
Silja Europa

Ikäraja: 18 vuotta

0-17-vuotias saa matkustaa:
 • Huoltajan seurassa
 • Huoltajan valtuuttaman perheenjäsenen (isovanhemmat, täti, setä, eno, veli, sisko)  tai huoltajan valtuuttaman yli 25-vuotiaan valvojan seurassa.
 • Myös perheenjäsenen on valvojana toimiessaan oltava vähintään 25-vuotias.

Passimääräykset:

Viroon matkustettaessa tarvitaan mukaan voimassaoleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen virallinen henkilökortti, jossa näkyy kortinhaltijan kansalaisuus ja kortin viimeinen voimassaolopäivä (EU-henkilökortti). Ajokortti, väliaikainen henkilökortti, alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta annettu henkilökortti ja ulkomaalaiselle myönnetty henkilökortti eivät kelpaa. Myös alaikäinen lapsi tarvitsee oman matkustusasiakirjan (passi tai henkilökortti). Myös risteilymatkustajilla on oltava mukana voimassaoleva passi tai EU-henkilökortti, vaikkei matkustaja menisi Tallinnassa maihin.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Marko Stampehl
© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy