Ankkuroi aivan ytimeen! » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Ankkuroi aivan ytimeen!

Varaa kesäristeily Tukholmaan!


Kaksi mukavaa iltaa laivalla – siinä ainekset rentouttavaan minilomaan. Lähdöt Helsingistä joka päivä Gabriella tai Mariellalla!


Viking Line pun paino

Helsinki–Tukholma-risteily

Risteily Tukholmaan kulkee läpi kaupungin ainutlaatuisen saariston. Saavumme suoraan keskustaan suositun Södermalmin kupeeseen, joka on yksi tämän hetken kiinnostavimmista kaupunginosista koko maailmassa. Tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin (Gamla stan) on vain lyhyt kävelymatka laivalta.

Lähtö Helsingistä Tukholmaan joka ilta vuoropäivin Mariellalla tai Gabriellalla. Seuraava päivä vietetään Tukholmassa ja Helsinkiin palataan seuraavana aamuna.

Laivalla on siis kaksi iltaa aikaa vaikkapa syödä hyvin, tehdä ostoksia edullisin merihinnoin ja nauttia monipuolisesta ohjelmasta. 

Kesäohjelmaa lapsille Punaisilla laivoilla

Myös lapset viihtyvät varmasti Punaisilla laivoilla! Lapsille on järjestetty mahdollisuus leikkiin ympäri vuoden mutta loma-aikoina ja kesällä järjestetään lisäksi erikoisohjelmaa. 

Kesällä 2019 ylimpien kansien kokousosastot muuttuvat Ville Viking Adventure Island -seikkailusaariksi, jotka ovat täynnä puuhaa perheen pienimmille! Valikoima vaihtelee laivakohtaisesti. Seikkailusaari on auki Gabriellalla 15.6.–11.8. ja Mariellalla 16.6.–9.8. 

Laivojen ohjelmatarjonta vaihtelee aikataulujen vuoksi päiväkohtaisesti. Tarkan lastenviihteen ohjelman esiintymisaikoineen ja -paikkoineen saat laivalta.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Matkavinkkejä Tukholmaan

Tukholmassa aika kuluu kuin siivillä, kun on mukavaa tekemistä! Ja sitähän Tukholmassa riittää jokaiseen makuun. Aikaa voi viettää shoppaillen tai ihan vaan kaupungilla kuljeskellenkin, mutta moniin Tukholman suosikkikohteisiin on myös mahdollista ostaa pääsyliput kätevästi jo Viking Linen matkavarauksen yhteydessä. Miltä kuulostaisi vaikkapa Valokuvataiteen museo, Gröna Lundin huvipuisto tai Skansen? Tai nouse SkyView-gondolilla ihailemaan Tukholmaa 130 metrin korkeudesta Ericsson Globen huipulta! Kysy lisää toimistoltamme. 


Kysy päivän hinta risteilyllesi toimistoltamme

Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

Tai jätä tarjouspyyntö!Kuva: Viking Line
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy