Riian risteily Helsingistä - laivamatkat, risteilyt, hotellimatkat » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 59,00 € €/hytti

Päivä Riiassa -risteily Helsingistä Silja Linella

26.6.–8.1.2021 Silja Linella Riikaan


Lähde 2 yön risteilylle tai yhdistä risteilyyn hotelliyöpymisiä ja tutustu kaupunkiin tarkemmin! Riikan keskusta on kompakti ja lyhyelläkin käynnillä keskustaan ehtii tutustua hyvin. Mutta nähtävää on niin paljon, että kaupungissa kuluu helposti useampikin päivä. Ja Jurmalan ihastuttava rantakaupunki ja kilometrien mittainen hiekkaranta on vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Kaupunkilomailua parhaimmillaan!


Baltic Queenin liikennöinti Helsinki-Riika-reitillä on keskeytetty 28.9.2020 alkaen kevääseen 2021 asti.

Lähde tutustumaan Baltian Pariisiksikin kutsuttuun Riikaan Baltic Queenin matkassa.
2 yön risteily yhdistettynä päivään Riiassa on mukava tauko arjesta ja halutessasi voit myös yhdistää risteilyyn hotelli yöpymisiä, jolloin pääset jo ihan kunnon kaupunkilomalle!

Risteilymatkalla perilläoloaikaa jää vajaat 6 tuntia ja voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti - vieraile museoissa, ihastele arkkitehtuuria ja fiilistele upean Vanhankaupungin tunnelmaa - tai lähde mukaan opastetuille retkille.

Laivalla nautit ravintoloista ja myymälöistä tehden huippuedullisia ostoksia. Voit myös ottaa auton mukaan parkkiin ja tehdä painavammat ostokset laivalla tilauskaavakkeen kautta.
Kauniilla säällä nautit virkistävästä meri-ilmasta laivan kannella - suunta kohti Baltiaa ja merelle tuulettumaan!

Hinnat alkaen:
99€/hytti arkilähdöillä ja 129€/hytti perjantai lähdöillä
Hinnat vaihtelevat lähtöpäivän ja varaushetken paikkatilanteen mukaan!

Lähdöt Helsingistä:
Baltic Queen liikennöi Helsingistä Riikaan keskiviikkoisin ja perjantaisin sekä muutamana sunnuntaina 16.9.2020–1.1.2021.

Laiva-aikataulu:

16.00 lähtö Helsingin Länsiterminaalista
10.30 saapuminen Riikaan seuraavana aamuna
16.30 lähtö Riiasta
11.15 Saapuminen Helsingin Länsiterminaaliin

Matkustusasiakirjat:

Jokaisella matkustajalla on oltava matkalla mukana passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.
Varauksen yhteydessä täytyy ilmoittaa jokaisen matkustajan nimi, syntymäaika, passin/henkilökortin numero sekä myöntämis- ja viimeinen voimassaolopäiv

Opastettu kaupunkikierros bussilla ja kävellen Riiassa:

Suomeksi opastettu yhdistetty bussi- ja kävelykierros, jonka aikana nähdään suurin osa Riian päänähtävyyksistä ja tutustutaan kävellen Vanhaankaupunkiin. Kierroksen päätyttyä kuljetus takaisin satamaan.

Retken hinnat: Aikuinen 29 €, lapsi 6–17 v 17 €, lapsi 0–5 v. aikuisen sylissä maksutta ilman omaa paikkaa.
Retken kesto noin 2 tuntia, sisältäen kävelyä Vanhankaupungin mukulakivillä, joten suosittelemme mukavia jalkineita.

Hotellimatkat:

Voit myös lähteä hotellimatkalle ja nauttia kahdesta yöstä perillä Riiassa ja/tai Jurmalassa! Voit toki hyödyntää Helsinki-Riika-reittiä meno-paluu tai yhdensuuntaiseen reittimatkaankin. Halutessasi varaat myös auton mukaan. Kiertelet rauhassa Baltiassa tutustuen nähtävyyksiin ja nauttien aktiviteeteista, kuten golfauksesta tai perheen suosikkikohteista. Ja voit matkustaa vaikka Tallinnasta takaisin kotiin.

TALLINK HOTEL RIGA
Tyylikäs keskustahotelli vilkkaan Elizabete-ostoskadun, 5 minuutin päässä Vanhastakaupungista. Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, ilmastointi, sat-tv, radio, puhelin, wifi sekä minibaari. Lisäksi huonehintaan sisältyy aamusauna sekä kuntosalin käyttö

Hinta alk. 135€/hlö, 2 yötä hotellissa
Alkaen hinta sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Riika Baltiq Queenilla B-luokan 2 hengen hytissä ja 2 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisella. 

JURMALA SPA & CONFERENCE
Tasokas kylpylähotelli rauhallisella paikalla Jurmalan pääkävelykadun läheisyydessä, vain parisataa metriä uimarannalta. Perushuonevarustelu: suihku/wc, hiustenkuivaaja, TV, minibaari sekä ilmastointi. Lisäksi huonehintaan sisältyy sauna- ja allasosaston käyttö.

Hinta alk. 151,50€/hlö, 2 yötä hotellissa
Alkaen hinta sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Riika Baltiq Queenilla B-luokan 2 hengen hytissä ja 2 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisella. 

Myös muita hotellivaihtoehtoja! Kysy lisää toimistostamme! 

Baltic Queen 2

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2021 | Kouvolan Matkatoimisto Oy