Päivä Riiassa -risteily Helsingistä Silja Linella » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 99,00 € €/hytti

Päivä Riiassa -risteily Helsingistä Silja Linella

26.6.–28.8.2020 Silja Serenadella Riikaan


Lähde 2 yön risteilylle tai vaikka 4 tai 6 yön hotellimatkalle ja tutustu kaupunkiin tarkemmin! Riikan keskusta on kompakti ja lyhyelläkin käynnillä keskustaan ehtii tutustua hyvin. Mutta nähtävää on niin paljon, että kaupungissa kuluu helposti useampikin päivä. Ja Jurmalan ihastuttava rantakaupunki ja kilometrien mittainen hiekkaranta on vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Kaupunkilomailua parhaimmillaan!


Lähde tutustumaan Baltian Pariisiksikin kutsuttuun Riikaan Silja Serenaden matkassa.
2 yön risteily yhdistettynä päivään Riiassa on mukava tauko arjesta ja halutessasi voit myös yhdistää risteilyyn 2 tai 4 yötä hotellissa, jolloin pääset jo ihan kunnon kaupunkilomalle!

Risteilymatkalla perilläoloaikaa jää 6 tuntia ja voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti - vieraile museoissa, ihastele arkkitehtuuria ja fiilistele upean Vanhankaupungin tunnelmaa - tai lähde mukaan opastetuille retkille.

Silja Serenadella nautit Promenaden ravintoloista ja myymälöistä tehden huippuedullisia ostoksia. Voit myös ottaa auton mukaan parkkiin ja tehdä painavammat ostokset Car Shopping -palvelun kautta.
Kauniilla säällä nautit virkistävästä meri-ilmasta laivan kannella - suunta kohti Baltiaa ja merelle tuulettumaan!

Laiva-aikataulu:

16.00 lähtö Helsingin Olympiaterminaalista
10.30 saapuminen Riikaan seuraavana aamuna
16.30 lähtö Riiasta
11.00 Saapuminen Helsingin Olympiaterminaaliin

Matkustusasiakirjat:

Jokaisella matkustajalla on oltava matkalla mukana passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.
Varauksen yhteydessä täytyy ilmoittaa jokaisen matkustajan nimi, syntymäaika, passin/henkilökortin numero sekä myöntämis- ja viimeinen voimassaolopäiv

 

TallikSiljan retket Riiassa:

Opastettu kaupunkikierros bussilla ja kävellen Riiassa

Suomeksi opastettu yhdistetty bussi- ja kävelykierros, jonka aikana nähdään suurin osa Riian päänähtävyyksistä ja tutustutaan kävellen Vanhaankaupunkiin. Kierroksen päätyttyä kuljetus takaisin satamaan.

Retken hinnat: Aikuinen 29 €, lapsi 6–17 v 17 €, lapsi 0–5 v. aikuisen sylissä maksutta ilman omaa paikkaa.
Retken kesto noin 2 tuntia, sisältäen kävelyä Vanhankaupungin mukulakivillä, joten suosittelemme mukavia jalkineita.

Riian eläintarhan sisäänpääsylippu + bussikuljetus edestakaisin
Etenkin lapsiperheiden suosikkikohteessa, Baltian suurimmassa ja vanhimmassa Riian eläintarhassa, näet monipuolisen kirjon eläinlajeja (yli 400), matelijoista ja linnuista apinoihin ja jakkeihin. Osa eläimistä majailee sisätiloissa mm. trooppisessa talossa ja lisäksi eläintarhassa on näyttely Galapagosin kilpikonnista ja makeista.

Kuljetuksen hinnat: Aikuinen 24 €, lapsi 4–17 v 16 €, lapsi 0–3 v aikuisen sylissä maksutta ilman omaa paikkaa
Retken kesto noin 3,5-4 tuntia, josta perillä noin 3 tuntia
Kuljetuksen kesto noin 20 min./suunta

Bussikuljetus Jurmalaan
Tutustu omatoimisesti päänähtävyyksiin ja ihaniin pastellivärisiin pitsihuviloihin tai kauniilla säällä voit nauttia upeasta hiekkarannasta.

Retken hinnat: Aikuinen 17 €, lapsi 6–17 v 13 €, lapsi 0–5 v aikuisen sylissä maksutta ilman omaa paikkaa.
Retken kesto noin 4 tuntia, josta perillä noin 3 tuntia
Kuljetuksen kesto noin 30 min./suunta.

Hotellimatkat Riikaan

Silja Serenadella voit myös lähteä hotellimatkalle ja nauttia kahdesta tai neljästä yöstä perillä Riiassa ja/tai Jurmalassa! Voit toki hyödyntää Silja Serenaden Helsinki-Riika-reittiä meno-paluu tai yhdensuuntaiseen reittimatkaankin. Halutessasi varaat auton mukaan, kiertelet Baltiassa ja matkustat vaikka Tallinnasta takaisin kotiin.

TALLINK HOTEL RIGA
Tyylikäs keskustahotelli vilkkaan Elizabete-ostoskadun, 5 minuutin päässä Vanhastakaupungista. Perushuonevarustelu: wc/suihku, hiustenkuivaaja, ilmastointi, sat-tv, radio, puhelin, wifi sekä minibaari. Lisäksi huonehintaan sisältyy aamusauna sekä kuntosalin käyttö

Hinta alk. 123€/hlö, 2 yötä hotellissa
tai
Hinta alk. 175€/hlö, 4  yötä hotellissa

Alkaen hinta sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Riika Silja Serenadella Promenade-luokan 2 hengen hytissä ja 2 tai 4 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisella. 

JURMALA SPA & CONFERENCE
Tasokas kylpylähotelli rauhallisella paikalla Jurmalan pääkävelykadun läheisyydessä, vain parisataa metriä uimarannalta. Perushuonevarustelu: suihku/wc, hiustenkuivaaja, TV, minibaari sekä ilmastointi. Lisäksi huonehintaan sisältyy sauna- ja allasosaston käyttö.

Hinta alk. 197€/hlö, 2 yötä hotellissa
tai
Hinta alk. 323€/hlö, 4  yötä hotellissa

Alkaen hinta sisältää edestakaisen laivamatkan Helsinki-Riika Silja Serenadella Promenade-luokan 2 hengen hytissä ja 2 tai 4 yön hotellimajoituksen 2 hengen huoneessa aamiaisella. 

 

Silja Serenade3

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2020 | Kouvolan Matkatoimisto Oy