Lufthansa » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Lufthansa

Euroopan paras lentoyhtiö


Lufthansa on ensimmäinen ja ainoa euroopalainen lentoyhtiö, joka on saanut 5 tähteä brittiläisen Skytraxin arvostelussa. Vuonna 2018 Lufthansa sai jo toisena vuonna peräkkäin Euroopan parhaan lentoyhtiön tittelin.


lh logo blue rgb

World Airline Awards 2018

Brittiläinen Skytrax tutkinut ja arvioinut lentoyhtiöiden laatua ja turvallisuutta vuodesta 1999 lähtien. Vuonna 2018 Skytrax palkitsi Lufthansan jo toistamiseen peräkkäin Euroopan parhaan lentoyhtiön tittelillä. Myös vuonna 2017 Lufthansa palkittiin Euroopan parhaana lentoyhtiönä. 

Laaja reittiverkosto

Laaja reittiverkosto on Lufthansan ehdoton vahvuus. Lufthansalla on Helsinki-Vantaalta suorat lennot Frankfurtiin ja Müncheniin, joiden kautta on erittäin hyvät vaihtoyhteydet eri puolille maailmaa. Vaihdollisilla yhteyksillä Helsinki-Vantaalta on mahdollista lentää Lufthansan omilla lennoilla yli 300 kohteeseen eri puolille maailmaa, ja codeshare-yhteistyön ansiosta, jolloin osa lennoista on Lufthansan yhteistyökumppaneiden operoimia, yli 400 kohteeseen. Talvikaudella 2018-2019 Lufthansa lentää myös Kuusamosta Frankfurtiin, Kittilästä Müncheniin ja Ivalosta Frankfurtiin. 

IMG 20180208 134005
Kuva: Lufthansa

Enemmän tilaa ja parempaa palvelua Premium Economy -luokassa

Enemmän tilaa, enemmän matkatavaraa, enemmän palvelua! Pitkien lentojen Premium Economy -luokka tarjoaa lisämukavuutta ja voit saapua määränpäähäsi rentoutuneempana. 

Premium Economy -luokan paikat ovat tilavampia joka suhteessa ja tarjoavat enemmän jalkatilaa, Premium Economy -luokan matkustajat voivat ottaa maksutta mukaan kirjattavaa matkatavaraa kaksi matkalaukkua per matkustaja, paino enintään 23 kg per laukku - siis kaksinkertaisen määrän Economy-luokkaan verrattuna! Edellä olevan istuimen selkänojassa olevasta viihdekeskuksesta voit lennon aikana esimerkiksi katsoa elokuvia 11 tai 12 tuuman näytöltä, tai kuunnella musiikkia tai äänikirjoja. Premium Economy -luokan matkustajille lipun hintaan sisältyy tervetulojuoma, ateriat tarjoillaan posliiniastioista ja jokaisella paikalla on myös vesipullo odottamassa, kun menet lennolle. Hintaan sisältyvä käytännöllinen matkasetti auttaa saapumaan perille matkakohteeseen virkistyneenä. Premium Economy -luokan matkustajilla on lisäksi mahdollisuus lisämaksusta ostaa sisäänpääsy valikoituihin loungeihin. 

Premium Economy Class Features.jpg
Kuva: Lufthansa Bildarchiv, FRA CI/C


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Kuva: Lufthansa
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy