Lufthansan lennoin lomalle Saksaan - tai jonnekin kauemmas! » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Lufthansan lennoin lomalle Saksaan - tai jonnekin kauemmas!


lh logo blue rgb

Lufthansa tarjoaa laajan reittiverkoston
Helsinki-Vantaalta Lufthansalla on suoria lentoja Frankfurtiin ja Müncheniin ja jo näistä kaupungeista ja niiden lähiympäristöstä löytyy vaikka millä mitalla nähtävää ja mielenkiintoisia kohteita, mutta jos mielesi tekee jonnekin pidemmälle, niin vaihdollisilla yhteyksillä pääset Lufthansan ja sen yhteistyökumppanien lennoilla lukuisiin Euroopan kohteisiin sekä kaukokohteisiin eri puolille maailmaa!

Palvelut lennoilla
Lennon pituudesta riippuen Lufthansan omilla lyhyillä ja keskipitkilläkin lennoilla tarjoillaan myös Economy-luokassa joko pieni välipala, voileipä tai lämmin ateria sekä juomia, kaikkein lyhyimpiä reittejä (kuten Frankfurt–Luxemburg) lukuun ottamatta, jolla ei ole ateria- eikä juomatarjoilua. Pitkillä lennoilla Economy-luokassa tarjoillaan juomia, kolmen ruokalajin ateria ja toinen kevyempi ateria. Joillakin reiteillä tarjolla on lisäksi välipala aterioiden välissä. 
Pitkillä lennoilla voit Economy-luokassa nauttia monipuolisesta viihteestä omalla paikallasi. Valittavanasi on jopa yli 180 elokuvaa ja yli 270 TV-ohjelmaa, 60 äänikirjaa englanniksi ja saksaksi, sekä monipuolisesti musiikkia.

Enemmän tilaa, enemmän matkatavaraa ja enemmän palvelua –
Lufthansan Premium Economy -luokassa!
Jos toivot kaukolennollesi lisämukavuutta, Lufthansan Premium Economy -luokan istumapaikat tarjoavat suuremman jalkatilan ja muutenkin kaikin puolin enemmän tilaa, ja tekevät lentomatkastasi mukavamman. Premium Economy -luokassa hintaan sisältyy jopa kaksi kirjattavaa matkatavaraa (max 23 kg per laukku), tervetulojuoma, enemmän viihdettä edellä olevan istuimen selkänojassa olevalta 11 tai 12 tuuman näytöltä, travel kit sekä vesipullo istumapaikkasi luona.

Palkittu lentoyhtiö
Vuonna 2019 Skytrax palkitsi Lufthansan Euroopan parhaana lentoyhtiönä jo kolmannen kerran peräkkäin. Edellisenä vuonna Lufthansa valittiin ensimmäisenä eurooppalaisena lentoyhtiönä viiden tähden lentoyhtiöksi. Lufthansa on ainoa eurooppalainen lentoyhtiö, joka on saanut viisi tähteä Skytraxin arvosteluissa. Brittiläinen Skytrax on tutkinut ja arvostellut lentoyhtiöiden laatua ja turvallisuutta jo vuodesta 1999 lähtien. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Matkailumaa Saksa

Yli 80 miljoonan asukkaan Saksassa riittää näkemistä ja tekemistä moneen makuun!

Lufthansan siivin pääset Helsinki-Vantaalta suoraan Frankfurtiin ja Müncheniin. Jo Frankfurtista ja Münchenistä lähiseutuineen löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää, oletpa matkalla yksin, kaksin, lasten kanssa tai isommalla porukalla. Sopivia käyntikohteita löytyy niin historiasta, kulttuurista, shoppailusta kuin luonnostakin kiinnostuneille – tai lähde vaikkapa katsomaan jalkapalloa!

Esimerkkejä omatoimisista kaupunkilomapaketeista Saksaan

München

Saksan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Münchenissä voi viettää monipuolista kaupunkilomaa. Ihaile maailmankuulua kellopeliä kaupungin keskusaukiolla Marienplatzilla, käy tutustumassa Viktualienmarkt-ruokatorin laajaan valikoimaan ja nauti siellä vaikkapa päivän lounas. Erinomaiset shoppailumahdollisuudet on esimerkiksi Marienplatzin ja Karlsplazin välisellä alueella Kaufingerstraße- ja Neuhauser Straße -kaduilla. Aina adventin aikaan Marienplatzin valtaa Münchenin suurin joulutori – Münchner Christkindlmarkt.

town hall 1530363 640
München. Kuva: Pixabay

Münchenistä on helppo lähteä myös vaikka ihan vain päiväretkille muihinkin Etelä-Saksan mielenkiintoisiin kohteisiin, esimerkiksi Prinsessa Ruususen linnan esikuvana tunnettuun Neuschwansteinin linnaan Füssenin lähelle. Myös Berchtesgadenin kansallispuisto on sopivan matkan päässä päiväretkeä ajatellen.
Joskaan vehreyttä ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään kaupungin ulkopuolelta: Münchenissä nimittäin sijaitsee Euroopan suurin kaupunkipuisto Englischer Garten, jota paikalliset kutsuvat kaupungin keuhkoiksi. Varsinkin kesäaikaan puistossa käydään harrastamassa erilaisia urheilulajeja, ja toki puisto siellä voi nauttia kesäpäivästä ihan muuten vaan.
Jalkapallon ystävälle München on oivallinen kohde! Vaikkei juuri matkustusajankohtana sattuisikaan olemaan FC Bayern Münchenin ottelua, niin joukkueen stadioniin pääsee usein tutustumaan opastetuilla retkillä.

neuschwanstein castle 1646683 640
Neuschwansteinin linna. Kuva: Pixabay

2 yön omatoimiset kaupunkilomat Münchenissä esim. 
14.–16.8.2020 (pe–su) alk. 430 €/hlö
4.–6.9.2020 (pe–su) alk. 595 €/hlö

Hinnat sisältävät Lufthansan lennot Müncheniin m/p veroineen, matkatavarat lennoilla ja 2 yön majoituksen Münchenissä King’s Hotel Centerissä kahden hengen huoneessa aamiaisineen.

King’s Hotel Center ***
Hotelli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella viiden minuutin kävelymatkan päässä Münchenin päärautatieasemalta. Vanhaan kaupunkiin ja Karlsplatz-aukiolle kävelee noin 15 minuutissa. Hotellissa on aamiaishuone ja puutarha.
Huoneissa kylpyhuone, TV, puhelin, Wi-Fi, tallelokero.
Hotellin osoite: Marsstraße 15, 80335 München, Saksa
Lisätietoja hotellista: https://www.kingshotels.de/en/center

bavaria 63268 640
München. Kuva: Pixabay

 

Frankfurt

Frankfurt am Main tunnetaan maailmalla lähinnä liike- ja pankkielämän keskuksena, mutta tarjoaa myös hyvät puitteet kaupunkilomaan. Frankfurt on tunnettu korkeista tornitaloistaan, ja näköaloja kaupungin yli pääsee ihailemaan Main Tower -tornitalon näköalatasanteelta 200 metrin korkeudesta. Jos haluaa katsella kaupunkia sen jälkeen vielä eri perspektiivistä, kannattaa  lähteä lyhyelle jokiristeilylle kaupungin halki virtaavalle Main-joelle. Pitkä Zeil-kävelykatu puolestaan tarjoaa erinomaiset shoppailumahdollisuudet ja liikkeitä moneen makuun. Vanhankaupungin sydämessä, Römerberg-aukiolla, pääsee ihailemaan perinteisiä ristikkotaloja. Museoiden ystävälle mielenkiintoinen kohde on joen rannalla sijaitseva Museumsuferin alue, jossa toimii lukuisia eri alojen museoita. Lapsiperheet viihtyvät Frankfurtin eläintarhassa, joka on avoinna joka päivä ympäri vuoden. EräsSaksan perinteikkäimmistä jalkapalloseuroista, Eintracht Frankfurt, pelaa kotiottelunsa Frankfurtissa, joten sinne kannattaa lähteä katsomaan myös jalkapalloa! 
Frankfurtista pääsee kätevästi päiväretkelle esimerkiksi UNESCO:n maailmanperintökohteeksikin valittuun Rein-joen laaksoon, joka on yksi Saksan tunnetuimpia viinialueita. Omatoimisia päiväretkiä on helppo tehdä myös muihin Saksan kaupunkeihin, kuten idylliseen Heidelbergiin tai television Syyttäjä-sarjasta tuttuun Wiesbadeniin. 

frankfurt 282598 640
Frankfurt. Kuva: Pixabay

2 yön omatoimiset kaupunkilomat Frankfurtissa esim. 
15.–17.5.2020 tai 14.–16.8.2020 (pe–su) alk. 495 €/hlö

Hinta sisältää Lufthansan lennot Frankfurtiin m/p veroineen, matkatavarat lennoilla ja 2 yön majoituksen Frankfurtissa 4* Bristol-hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella. Frankfurtin kaupunkivero (2 €/hlö/päivä) ei sisälly hintaan, vaan maksetaan paikan päällä suoraan hotellin vastaanottoon.

Hotelli Bristol ****
Hotelli sijaitsee 500 m Frankfurtin keskusrautatieasemalta, 3 km Städelin museosta ja 3,5 km Frankfurtin katedraalista.
Hotellissa on 24 tuntia avoinna oleva vastaanotto, aamiaishuone, baari, hissi, kolme konferenssihuonetta ja mahdollisuus pysäköintiin (lisämaksusta).
Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, TV, puhelin, langaton internet-yhteys ja tallelokero.
Osoite: Ludwigstraße 15, 60327 Frankfurt, Saksa
Lisätietoja hotellista: https://www.bristol-hotel.de/

frankfurt am main germany 4550574 640
Frankfurt. Kuva: Pixabay. 

Rüdesheim am Rhein

Rüdesheimin pikkukaupunki Rein-joen rannalla on mukava vaihtoehto, jos kaipaat lomaltasi jotain muuta kuin suurkaupunkielämää. Rüdesheimiin pääsee helposti lentämällä Lufthansan suorilla lennoilla Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin, josta on vain noin tunnin ajomatka tai parin tunnin junamatka Rüdesheimiin. 
Rüdesheimissa on hyvät mahdollisuudet myös aktiiviseen lomailuun, sillä alueelta löytyy muun muassa erilaisia patikointi- ja pyöräilyreittejä. Upeita maisemia tarjoaa esimerkiksi patikointireitti läheiselle Pyhän Hildegardin benediktiiniläisluostarille. 
Helpommalla näkymiä Reinille sekä alueen viiniviljelmille pääsee katselemaan myös kaupungin yläpuolelta Niederwaldin muistomerkiltä, jonne voi nousta jalkoja säästellen myös köysiradalla.
Rüdesheim ympäristöineen on viinintuotantoaluetta ja paikallisten viinintuottajien viinejä pääsee nautiskelemaan kaupungin lukuisissa viinituvissa ja pubeissa. Rüdesheimin keskustan pikkuputiikeissa myydään lähinnä matkamuistoja ja erilaisia paikallisten tuottajien tuotteita. Paremmat ostosmahdollisuudet on esimerkiksi läheisessä Wiesbadenin kaupungissa. 

rudesheim 186491 640
Rüdesheim. Kuva: Pixabay

3 yön omatoimiset kaupunkilomat Rüdesheimissa esim.
17.–20.8. tai 7.–10.9.2020 (ma–to) alk. 590 €/hlö

Hinta sisältää Lufthansan lennot Frankfurtiin m/p veroineen, matkatavarat lennoilla ja 3 yön majoituksen Rüdesheimissa 3* Altdeutsche Weinstube hotellissa kahden hengen huoneessa aamiaisella. Rüdesheimin kaupunkivero ei sisälly hintaan, vaan maksetaan paikan päällä suoraan hotelliin. Hinta ei sisällä junalippuja tai kuljetuksia lentokentältä Rüdesheimiin eikä takaisin. 

Hotelli Altdeutsche Weinstube ***
Altdeutsche Weinstube on perinteikäs perheomisteinen kolmen tähden hotelli vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Reinin rannalta. Vilkaalle Drosselgasse-kujalle viinibaareineen kävelee noin 10 minuutissa. Hotellin ravintolassa voit nauttia sekä paikallisen että ranskalaisen keittiön antimista.
Huoneissa on  kylpyhuone, TV, puhelin, langaton internet-yhteys, tallelokero.
Hotellin osoite: Grabenstraße 4, 65385 Rüdesheim am Rhein

the niederwalddenkmal 3666717 640
Niederwaldin muistomerkki. Kuva: Pixabay. 

 

Lufthansan lennoilla lomalle Yhdysvaltoihin

Lufthansalla on hyvät yhteydet Yhdysvaltoihin Frankfurtin tai Münchenin kautta. Katso tästä esimerkkejä USA:n lomista tai pyydä tarjous itse valitsemaasi kohteeseen toimistoltamme. 

Miami Beach

Miami Beach on yksi maailman kuuluisimmista rannoista. Loma on parhaimmillaan South Beachilla, jossa palvelut ja ranta ovat aina kävelymatkan päässä, joten siellä lomailu onnistuu myös ilman autoa. Miami on latinalaishenkinen kaupunki, jossa aika ei käy pitkäksi. Ostosmahdollisuudet ovat lähes rajattomat Lincoln Roadin kävelykadun ja Ocean Driven kaupoissa, ja illanviettoon kutsuvat lukuisat ulkoilmaravintolat, salsaklubit ja yökerhot. Suurella todennäköisyydellä saatat törmätä julkkiksiinkin!

miami beach 674068 640
Kuva: Pixabay

7 yön omatoimiset lomat Miami Beachilla esim.
30.10.–6.11.2020 (la–la) alk. 1600 €/hlö

Hinta sisältää Lufthansan lennot Münchenin/Frankfurtin kautta Miamiin m/p veroineen, matkatavarat lennoilla ja 7 yön majoituksen 3* Marseilles hotellissa ilman aamiaista. Miamin hotelleissa peritään yleensä Resort fee -maksua, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan maksetaan paikan päällä suoraan hotellin vastaanottoon. Suomen kansalainen tarvitsee USA:han matkustaessaan ESTA-matkustusluvan, joka ei sisälly matkan hintaan.

Marseilles Hotel ***
Miami Beachin keskustassa, rannan läheisyydessä sijaitseva hotelli. Lincoln Road on viiden minuutin kävelymatkan päässä, Ocean Drivelle kävelee noin 10 minuutissa.
Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas, langaton internetyhteys (lisämaksusta) ja 24 tunnin vastaanotto.
Huoneissa on puhelin, TV, tallelokero, ilmastointi ja kylpyhuone. Langaton internetyhteys lisämaksusta. Huomaa, että joidenkin palveluiden saatavuus riippuu sääolosuhteista/vuodenajasta.
Osoite: 1741 Collins Avenue, 33139 Miami Beach, Florida, United States
Lisätietoja hotellista: www.marseilleshotel.com

San Francisco

Värikkäistä ja koristeellisista taloistaan, mäkisistä kaduistaan ja tunnelmallisista raitiovaunuistaan tunnettu San Francisco on amerikkalaiseksi suurkaupungiksi siitä poikkeuksellinen, että kaupunkiin voi tutustua vaikka kävellen. Ehkä tunnetuin nähtävyys ja maamerkki kaupungissa on Golden Gate -silta, joka nimestään huolimatta on oikeasti punainen.

golden gate bridge 388917 640
Kuva: Pixabay

7 yön omatoimiset kaupunkilomat San Franciscoon esim.
4.–11.9.2020 (pe–pe) alk. 2140 €/hlö

Hinta sisältää Lufthansan lennot Frankfurtin kautta San Franciscoon m/p veroineen, matkatavarat lennoilla ja 7 yön majoituksen 3* The Handlery Union Square hotellissa ilman aamiaista. Suomen kansalainen tarvitsee USA:han matkustaessaan ESTA-matkustusluvan, joka ei sisälly matkan hintaan. Mahdolliset Resort fee -maksut, eivät sisälly matkan hintaan, vaan maksetaan paikan päällä suoraan hotellin

The Handlery Union Square Hotel ***
Hotelli sijaitsee vain noin 200 metrin päässä Union Squarelta ja sen läheisyydestä löytyy hyvin ravintoloita, kahviloita, baareja ja ostospaikkoja. Lähin raitiovaunupysäkki on vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.
Hotellissa on ravintola, baari, sauna, kuntosali ja lämmitetty ulkouima-allas.
Huoneissa on puhelin, TV, tallelokero, ilmastointi, minijääkaappi ja kylpyhuone.
Osoite: 351 Geary Street, San Francisco, CA 94102
Lisätietoja hotellista: https://sf.handlery.com/

sfo tram 3734 640
Kuva: Pixabay

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja matkustusajankohdat ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.
Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.  Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita. Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä toimistoltamme! Tarjolla myös paljon muita kohde- ja hotellivaihtoehtoja. 

Alkaen-hintaisia paikkoja saatavilla rajoitettu määrä. Nämä esimerkkihinnat perustuvat 7.1.2020 voimassa olleisiin hintoihin ja paikkatilanteeseen. Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet.


Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta
Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous toiveidesi matkasta toimistoltamme!
Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi@Photographer:Jens Görlich / Mo CGI - Source: FRA L/MCC
© 2022 | Kouvolan Matkatoimisto Oy