Qatar Airways » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Qatar Airways

Lomalle Dohaan maailman parhaan lentoyhtiön siivin


Qatar Airways lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Dohaan kahdesti päivässä. Qatarin nopeasti kehittyvä pääkaupunki Doha on mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde Persianlahden rannalla.


qatar logo

Vuoden 2019 Skytrax Awardseissa Qatar Airways palkittiin maailman parhaan lentoyhtiön tittelillä jo viidennen kerran. Qatar Airways ylsi ensimmäiselle sijalle myös näissä luokissa: Lähi-idän paras lentoyhtiö, maailman paras business-luokka ja maailman paras business-luokan istuin. Qatar Airwaysin siivin kelpaa lähteä lomalle! 

Qatar Airways lentää Helsinki-Vantaalta Dohaan kahdesti päivässä. Jos mielit jonnekin pidemmälle, jatkoyhteyksillä Dohasta pääset yli 160 kohteeseen eri puolille maailmaa, mutta Doha on oivallinen matkakohde täynnä nähtävää jo itsessään! 

Doha

Qatarin pääkaupunki Doha on yksi maailman nopeimmin kasvavista kaupungeista, mutta siitä huolimatta kaupunki tarjoaa nähtäväksi myös paljon kulttuuria esimerkiksi kaupungin lukuisten museoiden suojissa. Kannattaa vierailla ainakin Islamilaisen taiteen museossa, jossa voi tutustua islamilaiseen kulttuuriin 1400 vuoden ajalta. Museon vieressä sijaitseva puisto on suosittu vapaa-ajanviettopaikka, jossa on vuokrattavana esimerkiksi polkupyöriä. Puistossa järjestetään ajoittain myös erilaisia tapahtumia.

Aivan Islamilaisen taiteen museon lähettyviltä alkaa myös seitsemän kilometrin pituinen rantakatu Corniche, jonka varrella on lukuisia ravintoloita ja kahviloita. Rantakadulta on mukava nauttia näkymistä Dohanlahdelle ja katsella vaikkapa vanhoja dhow-purjealuksia. 

Shoppailun ystävälle Doha on täynnä moderneja ostoskeskuksia ja putiikkeja, mutta jos haluaa tehdä ostoksia perinteiseen paikalliseen tapaan, kannattaa käydä soukeilla eli perinteisillä markkinatoreilla. Yksi tunnetuimmista ja keskeisimmistä on Souq Waqif, jonka kujilla kauppiaat myyvät kaikkea mahdollista: mausteita, paikallisia herkkuja, vaatteita, matkamuistoja, koruja...

Doha on myös urheilukaupunki. Dohassa järjestettiin vuoden 2019 yleisurheilun MM-kisat ja vuonna 2022 kaupungissa pidetään jalkapallon MM-kisat. Niitä monet paikalliset odottavat innolla, sillä jalkapallo on erityisen suosittu urheilulaji paikallisten keskuudessa. 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Omatoimiset kaupunkilomapaketit Dohaan Kouvolan Matkatoimistosta: 

Saraya Corniche Hotel Doha ***** sijaitsee lähellä Cornichen rantakatua ja sen läheltä löytyy muun muassa Islamilaisen taiteen museo ja Qatarin kansallismuseo.
Hotellissa on 220 huonetta, joissa ilmastointi, minibaari, TV, kylpyhuone. Hotellissa on sisäuima-allas, sauna ja kuntosali. Palveluihin kuuluu myös 2 ravintolaa ja kahvila. 
Hotellin osoite: Al Safliya Street, Zone No.18, Building No.1 Doha, Qatar
Lisätietoja hotellista: https://www.sarayacorniche.com/

5 yön omatoimiset kaupunkilomat Dohaan
Maaliskuussa 14.-19.3.2020 (la-to) alkaen 745 €/hlö
Lokakuussa 6.-11.10.2020 (ti-su) alkaen 755 €/hlö
Marraskuussa 7.-12.11.2020 (la-to) alkaen 715 €/hlö
Joulukuussa 5.-10.12.2020 (la-to) alkaen 770 €/hlö

7 yön omatoimiset kaupunkilomat Dohaan
Maaliskuussa 14.-21.3.2020 (la-la) alkaen 899 €/hlö
Lokakuussa 6.-13.10.2020 (ti-ti) alkaen 835 €/hlö
Marraskuussa 7.-14.11.2020 (la-la) alkaen 869 €/hlö
Joulukuussa 5.-12.12.2020 (la-la) alkaen 869 €/hlö

Hinnat sisältävät Qatar Airwaysin suorat lennot Helsinki-Doha-Helsinki economy-luokassa, matkatavarat lennolla (matkalaukku ruumaan max 30 kg, käsimatkatavara max 7 kg) ja 5/7 yön majoituksen Saraya Corniche Hotel Dohassa kahden hengen huoneessa aamiaisineen.

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja matkustusajankohdat ovat esimerkkejä – kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. 
Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.  Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita. Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä toimistoltamme! Tarjolla myös paljon muita ja hotellivaihtoehtoja. 

Alkaen-hintaisia paikkoja saatavilla rajoitettu määrä. Nämä esimerkkihinnat perustuvat 13.1.2020 voimassa olleisiin hintoihin ja paikkatilanteeseen. Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet.


Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Kysy lisää ja pyydä tarjous toiveidesi matkasta toimistoltamme!
Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fiKuva: Qatar Airways
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy