Liikematkat - Matkapalvelut yrityksille » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Liikematkat

Palvelemme yritysasiakkaita kaikissa matka-asioissa!


Hoidamme kaikenkokoisten yritysten matka-asiat nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme suurimpien lentoyhtiöiden kilpailukykyiset sopimushinnat sekä kansainvälisen hotellivarausjärjestelmän yli 20 000 hotellin valikoiman ympäri maailmaa. Hoidamme myös mm. laiva- ja junalippuvaraukset, autovuokraukset ja viisumijärjestelyt. Meillä on myös 20-vuoden kokemus Venäjän matkojen järjestelyistä.


Liikematkustus ei ole yrityksessäsi työtä matkajärjestelyjen osalta, kun annat liikematka-ammattilaistemme hoitaa ne puolestasi. Keskitä liikematkaostosi Kouvolan Matkatoimistoon, jossa etsitään nopeimmat, joustavimmat, kilpailukykyisimmät, kustannustehokkaimmat vaihtoehdot yrityksesi tarpeisiin.

Jokaisen yrityksen matkustustarpeet ovat erilaiset ja siksi emme tarjoakaan jokaiselle yritykselle samanlaista palvelukokonaisuutta; toisille sopii kokonaisvaltainen matkahallinta, toisille osittainen omatoimisuus.

Liikematkapalvelut yrityksille

Yrityssopimusasiakkaillemme voimme tarjota:

* Ei aloituskustannuksia tai sitoutumispakkoa -  Yrityssopimuksen solmiminen ei aiheuta yrityksellenne aloituskustannuksia ja sitoutumista. Voitte vapaasti kokeilla palvelujamme ilman taloudellista riskiä. Ja vaikka olisittekin solmineet yrityssopimuksen kanssamme, ette ole sitoutunut ostamaan palveluita vain meiltä. Luotamme omaan osaamiseemme ja kilpailukykyisiin hintoihimme ja uskomme että tutustuttuanne palveluumme huomaatte, että kilpailuttaminen on vain ajanhukkaa.

* Henkilökohtaisen yhteyshenkilön toimistossamme - sama henkilö hoitaa kaikki matka-asianne nopeasti ja ammattitaitoisesti, joka säästää myös teidän aikaanne kun ette aina joudu aloittamaan alusta uuden henkilön kanssa.

* Etsimme yrityksellenne aina sopivat hinnat, huomioonottaen yrityksen matkustussäännöt ja käytännöt. Olemme yksityinen suomalainen matkatoimisto, emmekä ole sitoutuneet mihinkään yksittäiseen palveluntuottajaan, vaan etsimme asiakkaillemme aina kokonaisuudessaan parhaan vaihtoehdon.

* Sopimuslaskutus - Kunkin yrityksen kanssa sovimme laskutuksen erikseen, parhaiten yritykselle sopivalla tavalla. Kerran kuukaudessa, kerran viikossa, jokainen palvelu erikseen, ihan niin kuin sovimme.

* Selkeä palveluhinnoittelu - Tiedät etukäteen mitä palvelumme maksaa, yrityssopimusta tehdessämme sovimme palvelumaksuista ja sitoudumme niihin.

* Ei vaatimuksia ostojen määrälle - Vaikka yrityksessänne matkustettaisiin vain satunnaisesti, olette tervetulleita asiakkaaksemme. Myös pienet yritykset voivat hyödyntää edullisia sopimushintojamme ja suuremmille yrityksille voimme tehdä sopimuksia lentoyhtiöiden kanssa erikoishinnoista määrätyille reiteille, jos matkustus on säännöllistä.

Ole meihin yhteyttä niin sovitaan tapaaminen, jotta voimme kertoa lisää palveluistamme!


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy