Keväinen Nizza 2.-5.4.2020 » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 895,00 € /hlö

Keväinen Nizza 2.-5.4.2020

Suomeksi opastetut retket


Lähde mukaan opastetulle matkallemme Nizzan kevääseen! Vain reilun 3 tunnin lennon päässä odottaa keväinen Nizza, joka hurmaa matkailijat rennolla tunnelmallaan ja upeilla maisemillaan. Mukavan pieni suurkaupunki, johon ehtii lyhyelläkin lomalla tutustua, koska keskusta-alueella kaikki sijaitsee kävelymatkan päässä. Idyllinen vanhakaupunki kukkaistoreineen ja tyylikäs enkelten bulevardi, silmiä hivelevät näkymät ylhäältä kukkulan laelta ja herkullista ruokaa ja pirskahtelevaa rose viiniä – se on Nizza parhaimmillaan! Matkallamme hintaan sisältyvät kiertoajelu sekä Monacon retki suomenkielisen oppaan johdolla ja lisäksi aikaa jää hyvin myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.


Lennot:

Finnairin suorat lennot
AY 1601         02.04.2020  08:05 - 10:25      Helsinki - Nizza
AY 1604         05.04.2020  20:30 - 00:45(+1)  Nizza - Helsinki

Majoitus:

La Malmaison Nice ****
4 tähden boutique hotelli sijaitsee Nizzan keskustassa , noin 450m Promenade de Anglaisille, n. 800m rautatieasemalle ja n. 1km Massena aukiolle. Hotelli on remontoitu vuonna 2016 Art deco tyylin, ja kaikissa 46:ssa huoneessa on ilmainen Wifi, taulu-tv josta  voi myös valita elokuvan katsottavaksi ilmaiseksi, yksilöllinen ilmastointi/lämmitys, tallelokero ja minibaari. Hotellissa saa yksilöllistä palvelua myös suomeksi (sitoumuksetta, Sannakin lomailee joskus...) -  vinkkejä ravintoloista ja paikoista joissa kannattaa käydä.
Aamiainen on buffet, jossa myös Nizzalaisia erikoisuuksia, kuten “Pizzaladiere”.

Retket:

Torstai 2.4.2020 - Kiertoajelu
Heti loman aluksi Nizzaan tutustutaan kaupunkikierroksella. Opas on ryhmää vastassa jo lentokentällä ja kaupunkiin tutustuminen aloitetaan jo lentokenttäkuljetuksen aikana, kun opas kertoilee kaupungin historiasta ja nykypäivästä sekä käytännön asioista. Keskustaan tutustutaan myös kävellen. Päivän aikana mm. Promenade de Anglais, Massena Aukio, Nizzan vanhakaupunki ja sen kukkatori tulevat tutuksi.
Kierroksen aikana saadaan hyvä yleiskuva kaupungista ja opas antaa matkan varrella paljon vinkkejä omatoimista tutustumista varten hyvistä ruoka- ja ostospaikoista sekä näkemisen arvoisista paikoista. Lounas kierroksen aikana. Kierros päättyy hotellille noin kello 15.00.

Sunnuntai 5.4.2020 – Monaco
Koska paluulento lähtee vasta illalla ja huoneet täytyy luovuttaa jo puolilta päivin, on iltapäivällä hyvä hetki lähteä tutustumaan Monacoon.
Huoneenluovutuksen jälkeen matkatavarat lastataan bussiin ja retki päättyy illan suussa lentokentälle.
Iltapäivän aikana tutustutaan Monacoon, jonka historiallinen keskusta sijaitsee 65 metriä korkealla kallionkielekkeellä, jonka rinteet viettävät suoraan kohti merenrantaa. Ruhtinaan palatsi, Monacon merimuseo, Vaubanin linnoitus, kapeat kujat ja talojen värikkäät julkisivut jäävät 1500-luvulta säilyneen kaupunginmuurin suojaan. Ajamme kierroksen kuulua formulareittiä, joka kulkee kauniin huvipursisataman ja Monte Carlon kasinon kautta. Samalla reitillä sijaitsevat myös elegantit Hotel de Paris ja Hotel Hermitage. Ajamme myös ylös linnakukkulalle, jossa sijaitsevat ruhtinaan palatsi ja katedraali, jonne on haudattu Monacon hallitsijat, myös Grace Kellly ja ruhtinas Rainer. 
Päivän aikana nautitaan lounas ja aikataulun salliessa vapaata aikaa ostoksiin.
17:00 lähtö Monacosta.
Retki päättyy klo 18.30 Nizzan lentokentälle.

Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Varaa matka
Matkan hinta: 895€/hlö

Hinta sisältää:
- Finnairin suorat lennot veroineen
- Matkatavarat lennoilla
- Majoituksen 2 hengen huoneessa
- Hotelliaamiaisen
- Lentokenttäkuljetukset retkien yhteydessä
- Kaupunkikierroksen saapumispäivänä ja Monacon retken lähtöpäivänä
- Lounaan retkien aikana

Lisämaksusta:

- Yhden hengen huone 195€/hlö/3 yötä (yhden hengen huoneita tarjolla rajoitettu määrä)
- Matkavakuutus

Palvelumaksu:
10 €/varaus

Varaukset ja lisätiedot:
Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

Matka vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän, vähintään 10 matkustajaa 2.4.2020 mennessä.
Retkille osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä.
Suosittelemme matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan!

© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy