Krakova Puola 6.-9.12.2019 opastettu ryhmämatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 795,00 € /hlö

Krakova 6.-9.12.2019

Suomeksi opastetut retket * täynnä!


Lähde tutustumaan Krakovaan opastetulla ryhmämatkallamme! Suomeksi opastetut retket - kaupunkikierros ja Auschwitz - ja sopivasti aikaa myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.


Tämä matka on tällä hetkellä täynnä. Kysy peruutuspaikkoja!

Kaunis ja sopivan pieni - Puolan entinen pääkaupunki Krakova on yhdistelmä modernia kaupunkia, kulttuuria ja värikästä historiaa.

Mielenkiintoisien nähtävyyksien, tunnelmallisen kahvilakulttuurin sekä ystävällisen tunnelman ansiosta Krakovan suosio säilyy vuodesta toiseen. Ja tällä matkalla näet myös Auschwitzin keskitysleirimuseon - kohde, joka todella pysäyttää miettimään lähihistoriamme kauhuja.

Krakovassa on myös oivat mahdollisuudet tehdä joululahjaostoksia, vaikkapa joulutorilla, joka on matkan aikaan jo avoinna vanhankaupungin keskusaukiolla. Lukuisissa puisissa kojuissa myydään muun muassa lahjatavaraa, käsitöitä, paikallisia herkkuja värikkäistä makeisista maustettuihin pähkinöihin, ja lämmintäkin syötävää ja juotavaa... Ajoittain joulutorilla järjestetään myös ohjelmaa. 

Lennot (aikataulut sitoumuksetta):

6.12.2019 Helsinki 09:55 - Krakova 10:55  (AY 1161)
9.12.2019 Krakova 11:35 - Helsinki 14:40  (AY 1162)

Majoitus:

Hotelli Campanile ***
Mukava keskitason hotelli aivan Krakovan keskustassa, vain 400 m vanhankaupungin keskusaukiolta ja noin 700 rautatieasemalta.
Hotellissa on 106 huonetta, kokoustilat sekä ravintola. Koko hotelli on savuton.
Huoneet ovat tilavia (noin 20m2) ja niissä on kylpyhuone, ilmastointi, tv, kahvin ja teenkeittovälineet sekä wifi.
Osoite: Ul. Sw. Tomasza 34, 31-023 Krakow

Retket:

Retkillä mukana suomenkielinen opas. Lounas retkien aikana sisältyy matkan hintaan.

pe 6.12. - Kaupunkikierros
Heti loman aluksi Krakovaan tutustutaan kaupunkikierroksella. Opas on ryhmää vastassa jo lentokentällä ja kaupunkiin tutustuminen aloitetaan jo  lentokenttäkuljetuksen aikana, kun opas kertoilee kaupungin historiasta ja  nykypäivästä sekä käytännön asioista. Keskustaan tutustutaan myös kävellen, koska Vanhakaupunki on osittain autoilta suljettu. Vanhankaupungin aukio, Rynek Głowny, on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista torikokonaisuuksista ja aukiota hallitsevat Verkahalli sekä kaunis Neitsyt Marian kirkko kuuluisine alttaritauluineen. Kirkon kellotornista tasatunnein kantautuva Hejnał-trumpettisoolo on kaupungin tunnus. Kierroksen aikana ihailemme vanhaa arkkitehtuuria ja näemme monia kirkkoja ja yliopiston rakennuksia sekä Florianin portin, jonka kautta kuningas aikanaan saapui Krakovaan. Kierroksen aikana saadaan hyvä yleiskuva kaupungista ja opas antaa matkan varrella paljon vinkkejä omatoimista tutustumista varten hyvistä ruoka- ja ostospaikoista sekä näkemisen arvoisista paikoista. Lounas kierroksen aikana. Kierros päättyy hotellille noin kello 17.00.

la 7.12. - Auschwitzin keskitysleirimuseo
70 km päässä Krakovasta sijaitseva Oświęcimin eli Auschwitzin keskitysleirimuseo puhuu omaa korutonta kieltään lähihistoriamme synkästä ajanjaksosta. Opastetun kierroksen aikana kuullaan leirin toiminnasta. Sen vanhoihin parakkeihin koottu näyttely kertoo leirin tapahtumista ja vankien elämästä, ja kuolemasta, leirillä. Käymme myös Birkenaun tuhoamisleirillä, Brzezinkan kylässä, joka sijaitsee noin 3 km päässä Auschwitzin pääleiristä.  Päivän aikana nähdään ja kuullaan paljon historiasta ja sen vaikutuksista nykypäivän Puolaan. Lounas retken aikana. Kierros päättyy takaisin Krakovaan alkuillasta.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

Matkan hinta: 795€/hlö

Hinta sisältää:
- Finnairin suorat lennot veroineen
- Matkatavarat lennoilla
- Majoituksen 2 hengen huoneessa
- Hotelliaamiaisen
- Lentokenttäkuljetukset
- Kaupunkikierroksen ja Auschwitzin retken
- Lounaan retkien aikana

Lisämaksusta:
- Yhden hengen huone 110€/hlö/3 yötä tilauksesta
- Matkavakuutus

Palvelumaksu: 10 €/varaus

Varaukset ja lisätiedot: Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

Matka vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän.
Retkille osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Suosittelemme matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan!

 


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy