Jalkapalloleirille Győriin Unkariin » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Jalkapalloleirille Győriin Unkariin

6 yötä, 7 päivää


Győr on Luoteis-Unkarin tärkein kaupunki ja sen paikalla oli roomalaisaikaan Arrabonan kaupunki. Győr on väkiluvultaan Unkarin kuudenneksi suurin kaupunki ja se on Kuopion ystävyyskaupunki.


Lentoaikataulu: 

Finnair

Helsinki-Budapest 09.30-10.50 (AY753)

Budapest-Helsinki 19.15-22.35 (AY756)

Lentoaikataulu sitoumuksetta, muutokset mahdollisia. 

 

Majoitus: 

Széchenyi Egyetem Kollegiuma

Széchenyin yliopiston asuntola toimii kesäisin vaatimattomana kesähotellina. Sijaitsee loistavalla paikalla aivan kaupungin keskustassa Tonavan rannalla.

Kollegium-kesähotellissa on kahden hengen huoneita joihin kuuluu wc ja käsienpesumahdollisuus, mutta suihkut ovat käytävällä. Yhdellä käytävällä on 20 huonetta ja käytävällä on miehille ja naisille erikseen tarkoitetut suihkutilat, molemmissa 4 suihkukoppia. Omat saippuat ja suihkugeelit on otettava mukaan. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan, mutta on suositeltavaa ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Ruokailumahdollisuuksia tässä talossa ei ole. 

 

Ruokailu: 

Daniel’s Pub & Ravintola

Puoli- tai täyshoito mahdollista järjestää lähellä olevassa Daniel’s pub- ravintolassa. Daniel’s sijaitsee yliopiston vieressä, ihan Tonavan rannalla.

Aamiainen, johon kuuluu aina joko leikkeleitä, nakkimakkaraa tai
munakas
Lounas, jossa kaksi ruokalajia yleensä joku keitto + pääruoka sekä jäävettä. Päivällinen, jossa liharuoka ja vihanneslisäke + jälkiruoka sekä jäävettä.

Ravintoloitsija on kertonut, että hänellä on kokemuksia nuorten urheilijoiden vastaanottamisesta ja tarjoilemansa menu on takuulla riittävä. 

 

Paketin sisältö esim.: 

-lennot Helsinki-Budapest-Helsinki Finnairin reittilennoilla

-majoitus kahden hengen huoneissa em. oppilasasuntolassa 

 

Mahdollisuus tilata myös 

-puoli- tai täyshoito

-yhden hengen huoneet

-retket, opastukset, kuljetukset 

 

Matkaohjelmat ja hotellit ovat esimerkkejä. Mahdollisuus sisällyttää pakettiin myös muita ruokailuja, opastuksia ja ohjelmaa. Hinnat lasketaan ja vahvistetaan tilaus- ja ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous matkasta omalle ryhmällesi toimistoltamme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Janos Korom Dr /Flickr
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy