Jalkapalloleirille Győriin Unkariin » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Jalkapalloleirille Győriin Unkariin

6 yötä, 7 päivää


Győr on Luoteis-Unkarin tärkein kaupunki ja sen paikalla oli roomalaisaikaan Arrabonan kaupunki. Győr on väkiluvultaan Unkarin kuudenneksi suurin kaupunki ja se on Kuopion ystävyyskaupunki.


Lentoaikataulu: 

Finnair

Helsinki-Budapest 09.30-10.50 (AY753)

Budapest-Helsinki 19.15-22.35 (AY756)

Lentoaikataulu sitoumuksetta, muutokset mahdollisia. 

 

Majoitus: 

Széchenyi Egyetem Kollegiuma

Széchenyin yliopiston asuntola toimii kesäisin vaatimattomana kesähotellina. Sijaitsee loistavalla paikalla aivan kaupungin keskustassa Tonavan rannalla.

Kollegium-kesähotellissa on kahden hengen huoneita joihin kuuluu wc ja käsienpesumahdollisuus, mutta suihkut ovat käytävällä. Yhdellä käytävällä on 20 huonetta ja käytävällä on miehille ja naisille erikseen tarkoitetut suihkutilat, molemmissa 4 suihkukoppia. Omat saippuat ja suihkugeelit on otettava mukaan. Vuodevaatteet sisältyvät hintaan, mutta on suositeltavaa ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Ruokailumahdollisuuksia tässä talossa ei ole. 

 

Ruokailu: 

Daniel’s Pub & Ravintola

Puoli- tai täyshoito mahdollista järjestää lähellä olevassa Daniel’s pub- ravintolassa. Daniel’s sijaitsee yliopiston vieressä, ihan Tonavan rannalla.

Aamiainen, johon kuuluu aina joko leikkeleitä, nakkimakkaraa tai
munakas
Lounas, jossa kaksi ruokalajia yleensä joku keitto + pääruoka sekä jäävettä. Päivällinen, jossa liharuoka ja vihanneslisäke + jälkiruoka sekä jäävettä.

Ravintoloitsija on kertonut, että hänellä on kokemuksia nuorten urheilijoiden vastaanottamisesta ja tarjoilemansa menu on takuulla riittävä. 

 

Paketin sisältö esim.: 

-lennot Helsinki-Budapest-Helsinki Finnairin reittilennoilla

-majoitus kahden hengen huoneissa em. oppilasasuntolassa 

 

Mahdollisuus tilata myös 

-puoli- tai täyshoito

-yhden hengen huoneet

-retket, opastukset, kuljetukset 

 

Matkaohjelmat ja hotellit ovat esimerkkejä. Mahdollisuus sisällyttää pakettiin myös muita ruokailuja, opastuksia ja ohjelmaa. Hinnat lasketaan ja vahvistetaan tilaus- ja ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous matkasta omalle ryhmällesi toimistoltamme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.Janos Korom Dr /Flickr
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy