Krakova-Varsova » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Krakova-Varsova

4 yötä, 5 päivää


Varsova on Puolan pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki on Krakova, joka syntyi ikivanhalle kauppareitille, jonka kautta kuljetettiin maataloustuotteita, riistaa ja hunajaa aina Bysanttiin asti. Kaupungin läpi virtaa Veikseljoki.


Majoitus: 

2 yötä Krakovassa, 1 yö Varsovassa 

 

Matkaohjelmaehdotus: 

1. päivä 

Saapuminen Varsovaan aamulennolla. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa kentällä. Bussimatka Krakovaan Pyhän Ristin vuoristoalueen kautta (300 km), saapuminen Krakovaan alkuiltapäivästä ja majoittuminen hotelliin. Krakovan opastettu kiertokävely suomenkielisen oppaan johdolla iltapäivällä. 

 

2. päivä 

Krakovassa. Omatoimista ohjelmaa tai retkiä (kysy ehdotuksia toimistostamme) 

 

3. päivä 

Krakovassa. Päivä omatoimisesti tai retkiä (kysy ehdotuksia toimistostamme) 

 

4. päivä 

Aamiaisen jälkeen ajomatka Varsovaan, jonne saapuminen varhain iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin ja V arsovan kiertoajelu iltapäivällä. Iltaohjelmaa omatoimisesti tai järjestettyä ohjelmaa (esim. ohjelmallinen illallinen kabareeteatterissa ) 

 

5. päivä 

Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin. 

 

Matkaohjelmat ovat esimerkkejä. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös esimerkiksi muita ruokailuja, opastuksia ja ohjelmaa. Hinnat lasketaan ja vahvistetaan tilaus- ja ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous matkasta omalle ryhmällesi toimistoltamme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Martijn Munneke /Flickr
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy