Krakova-Varsova » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Krakova-Varsova

4 yötä, 5 päivää


Varsova on Puolan pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki on Krakova, joka syntyi ikivanhalle kauppareitille, jonka kautta kuljetettiin maataloustuotteita, riistaa ja hunajaa aina Bysanttiin asti. Kaupungin läpi virtaa Veikseljoki.


Majoitus: 

2 yötä Krakovassa, 1 yö Varsovassa 

 

Matkaohjelmaehdotus: 

1. päivä 
Saapuminen Varsovaan aamulennolla. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa kentällä. Bussimatka Krakovaan Pyhän Ristin vuoristoalueen kautta (300 km), saapuminen Krakovaan alkuiltapäivästä ja majoittuminen hotelliin. Krakovan opastettu kiertokävely suomenkielisen oppaan johdolla iltapäivällä. 

 

2. päivä 
Krakovassa. Omatoimista ohjelmaa tai retkiä (kysy ehdotuksia toimistostamme) 

 

3. päivä 
Krakovassa. Päivä omatoimisesti tai retkiä (kysy ehdotuksia toimistostamme) 

 

4. päivä 
Aamiaisen jälkeen ajomatka Varsovaan, jonne saapuminen varhain iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin ja V arsovan kiertoajelu iltapäivällä. Iltaohjelmaa omatoimisesti tai järjestettyä ohjelmaa (esim. ohjelmallinen illallinen kabareeteatterissa ) 

 

5. päivä 
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento Helsinkiin. 

 

Matkaohjelmat ovat esimerkkejä. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös esimerkiksi muita ruokailuja, opastuksia ja ohjelmaa. Hinnat lasketaan ja vahvistetaan tilaus- ja ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous matkasta omalle ryhmällesi toimistoltamme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.Martijn Munneke /Flickr
© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy