Krakovan ja Tatran kierros » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Krakovan ja Tatran kierros

5 yötä, 6 päivää


Krakovassa on lähes kaikkea mitä yleensä suurkaupunkilomalla kaivataan - ja hinnat ovat edulliset. Mahtavan arkkitehtuurinsa ja lukuisten nähtävyyksiensä ansiosta Krakova mainitaan usein myös Euroopan kauniimpien kaupunkien listalla. Tatravuoret sijaitsevat Slovakian ja Puolan rajalla. Upeita maisemia ja viehättäviä vuoristokaupunkeja luvassa.


MA TKAOHJELMAEHDOTUS: 

1. päivä

Saapuminen Krakovaan iltalennolla. Bussikuljetus hotelliin ja majoittuminen. 

 

2. päivä

Aamiaisen jälkeen Krakovan vanhan kaupungin kiertokävely oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen aikaa ostoksiin ja omatoimiseen Lisämaksusta Wieliczkan suolakaivosretki. 

 

3. päivä

Lähtö Krakovasta Slovakiaan, reitti kulkee Orava-joen laaksoa myötäillen viehättävään Martinin pikkukaupunkiin (noin 180 km Krakovasta), jossa majoittuminen kylpylähotelli Viktoriaan. Pieni kaupunkikierros, jonka aikana tutustutaan mm. Pyhän Martinin kirkkoon 1300-luvulta. Iltapäivä aikaa omatoimisesti joko hotellin kylpyläosastolla tai kaupunkiin tutustuen. Lisämaksullinen iltaretki läheiselle Amadeus-hevostilalle, jossa viininmaistajaiset ja illallinen sekä mahdollisuus opetella countrytanssia. 

 

4. päivä

Aamiaisen jälkeen lähtö Popradiin (noin 100 km), jossa tutustutaan 1200-luvulta olevaan kaupungin vanhimpaan osaan opastetulla kävelykierroksella.. Lounastauon jälkeen iltapäivällä saavutaan läheiseen (25 km) Levocan kaupunkiin, jonka keskiaikainen keskusta on hienosti säilytetty. Majoittuminen hotelliin ja kiertokävely vanhassa keskustassa. 

 

5. päivä

Aamiainen, jonka jälkeen lähtö Tatra-vuorten toiselle puolen. Reitti kulkee upeiden maisemien kautta Zakopanen viehättävään vuoristokaupunkiin (noin 100 km), jonne majoittuminen puolilta päivin. Iltapäivällä kiertoajelu Zakopanessa ja vuoristojunamatka Gubalowka- vuorelle, josta avautuvat huikeat näkymät yli koko kaupungin. Kierroksen jälkeen aikaa ostoksiin ja omatoimiseen ohjelmaan. Lisämaksusta illallinen paikallisessa vuoristolaistyylisessä ravintolassa. 

 

6. päivä

Aamiaisen jälkeen lähtö paluumatkalle kohti Krakovan lentokenttää (noin 110 km), josta lento Helsinkiin. 

 

Matkaohjelmat ja hotellit ovat esimerkkejä. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös esimerkiksi muita ruokailuja, opastuksia ja ohjelmaa. Hinnat lasketaan ja vahvistetaan tilaus- ja ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous matkasta omalle ryhmällesi toimistoltamme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Agnieszka/Flickr
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy