Pikkujoulut, virkistysmatkat, teatterimatkat, yritysten kokousmatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Pikkujouluideoita kotimaassa

Yrityksen, yhdistyksen tai ystäväporukan pikkujoulut tulossa?


Räätälöimme kaiken kokoisille ryhmille pikkujoulut omien toiveiden mukaan! Porukalla syömään ja/tai teatteriin ja illaksi kotiin? Pieni koulutus henkilökunnalle yhdistettynä mukavaan ohjelmaan ja yöpyminen hotellissa tai kylpylässä? Viikonlopuksi pohjoisen hiihtokeskukseen hyvällä porukalla? Kyllä, kaikki onnistuu!


Järjestämme kaiken kokoisille ryhmille pikkujoulureissuja myös kotimaassa!

Teatteriin?
Hyvin syömään?
Mukavaa yhdessä tekemistä?
Yhteinen viikonloppureissu vähän kauemmas?
Kaikkea näistä?

Jokaiselle ryhmälle räätälöidään sopiva kokonaisuus juuri teidän omien toiveidenne mukaan!
Saat kauttamme pelkän bussikuljetuksen ja ruokailun tai vaikka koko paketin alkaen kutsujen lähettämisestä, matkajärjestelyihin, ohjelmaan, esiintyjiin ja pikkujoululahjoihin asti. Sinä valitset ja me rakennamme juuri toivomasi kokonaisuuden.

Tässä joitain esimerkkejä, joista voit lähteä liikkeelle suunnittelussa.
Ja muistathan, että nämä ovat vain esimerkkejä monipuolisesta valikoimastamme. Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaan tästä.

MUSIKAALIIN JA ILLALLISELLE LAHTEEN

Lahden Kaupunginteatterissa esitetään syksyllä 2020 Jekyl & Hyde -musikaali ja teatterikäyntiin on kiva yhdistää hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa!
Ja ajomatka Kouvolasta on mukavan lyhyt, joten illaksi on helppo palata kotiin ja jatkaa sitten porukalla iltaa vaikka Kouvolan yöelämässä.

Musikaali Jekyll & Hyde kertoo intohimoisesta tohtorista, joka myöhästyy omista kihlajaisistaan. Tohtori Jekyllillä on nimittäin tärkeämpääkin tekemistä: hän aikoo poistaa pahuuden maailmasta.
Luvassa on hyytävää jännitystä, yltäkylläistä romantiikkaa, rosoista erotiikkaa ja upeaa musiikkia. Vetävää tarinaa siivittää ikuinen aihe, hyvän ja pahan välinen taistelu.

Ennen musikaalia on kiva istua yhdessä alas ja nauttia hyvästä ruuasta, vaikka Teatteriravintolassa tai esimerkiksi hyvästä italialaisesta ruuastaan tunnetussa Mamma Maria -ravintolassa.

Hinta esimerkiksi 110-150€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta, lipun musikaaliin, illallisen teatterin ylälämpiössä tai Mamma Maria -ravintolassa ja väliaikatarjoilun (kahvi/tee ja leivos) teatterissa.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta illallispaikasta ja -menusta sekä päivän aikataulusta.

TEATTERIIN JA ILLALLISELLE HELSINKIIN

Helsingissä on paljon erilaisia kulttuurivaihtoehtoja syksyn viikonloppuina. Viihteellisempää tai vakavampaa tai vaikka ihan naurettavaa... 

Toinen pullo cavaa Arena-näyttämöllä
Lämmin ja oivaltava komedia naisten ystävyydestä ja unelmien vanhainkodista.
He tekivät sen! Kuka olisi uskonut, että tuo hiukan epävireinen kvartetti – Inka, Vonne, Anita ja Tuulia – toteuttaa unelmansa: remontoi portugalilaisen antiikkitalon ja perustaa oman vanhainkodin idylliseen vuoristokylään.
Oikeastaan Villa Santa Catarina on nelikon yhteisöllinen mutta myös yksilöllinen taiteilijatalo, jossa he voivat viettää sisarellisen ja vapaan loppuelämän. Vai voivatko sittenkään?
Riittävätkö cavan innoittamat, alkuhuumassa laaditut vanhat säännöt ohjaamaan yhteiseloa, kun Vonnen rahat ovat lopussa ja Inka ryhtyy siivoojaksi kuukausimaksuja vastaan? Entä kun Tuulian keramiikkaharrastus johtaa hänet arvaamattomiin suhteisiin ja jostain ilmestyy Sami, työtön ja asunnoton lapsenlapsi?
Netti heittää vielä kuorman päälle algarvelaisen golffarin ja Anitan deittiheilan Lassen, josta uhkaa tulla naisluostarin asukkaiden riesa – miksei ilokin. Sietää kysyä, mistä loppuelämä alkaa…
Uusi näytelmä on itsenäinen teos, joten Toisen pullon cavaa voivat mainiosti nauttia hekin, jotka eivät ensimmäistä siemailleet.
Rooleissa: Heidi Herala, Jaana Saarinen, Aino Seppo, Eija Vilpas, Eero Saarinen, Joel Hirvonen

tai

Illallinen ystävien kesken Avioliitto al dente Studio Pasilassa
Miten pariskunnan ero vaikuttaa ympärillä oleviin ihmisiin? Onko parisuhde vain parin suhde vai pitääkö vanhojen ystävien valita erossa puolensa? Miltä oma avioliitto tuntuu, kun toiset eroavat ja löytävät uusia rakkauksia?
Illallinen ystävien kesken käsittelee tunnistettavasti ja huumoria unohtamatta yhden pariskunnan eroa ja tarjoaa vilpitöntä, sydämeenkäyvää verbaalista ilotulitusta.
Tästä Pulizer-palkitusta näytelmästä on tehty myös menestyselokuva (Dinner With Friends), ja nyt vihdoin on vuorossa suomenkielinen kantaesitys studio Pasilassa.
Rooleissa:  Risto Kaskilahti, Pihla Penttinen, Carl-Kristian Rundman, Ursula Salo

Illallinen Helsingissä esimerkiksi:

Ravintola Caverna
Caverna on täysin uudenlainen ruokailuelämys eksoottisen luolassa keskellä Helsinkiä.
Cavernan illallisbuffet sisältää:
- kylmiä ja lämpimiä alkuruokia
- salaattipöydän
- sushipöydän
- lämpimiä ruokia buffeesta
- Teppanyaki-pöydän - Tässä keräät itse oman annoksesi raaoista ja käsittelemättömistä raaka-aineista ja kokki valmistaa sinulle annoksesi.
- Churrasco-grilli - Grilli on osa kokemusta. Grillin tuotteet tuodaan vartaissa pöytään.
- jälkiruokia buffeesta, kahvi ja tee

Hinta esimerkiksi 115-176€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta, lipun teatteriin, buffetillallisen Caverna -ravintolassa ja väliaikatarjoilun (kahvi/tee ja kakkupala tai kuohuviini) teatterissa.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta illallispaikasta ja -menusta sekä päivän aikataulusta.

OLUTMAISTIAISET, ILLALLINEN JA STAND UP -SHOW HELSINGISSÄ

Panimoravintola Bryggeri on mukava vierailukohde oluiden ystäville ja sen lisäksi stand up -show Suomen huippukoomikoiden kera takaavat hauskat pikkujoulut!

Panimoravintola Bryggeri
Panimoravintola Bryggerin sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Panimoesittelyn aikana panimon toiminnasta saa hyvän kuvan ja kierroksen päätteeksi maistellaan talon omia oluita (5kpl) asiaan vihkiytyneen henkilökunnan opastuksella.
Vierailun kruunaa illallinen.  Panimon ravintola tarjoaa puhtaista raaka-aineista, alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. 

Club Act! One
Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi. Lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot.
Stand up on irrottelua, vedätystä, itsensä alttiiksi panemista ja uuden esitystilanteen nopeaa oivaltamista.
Esitykset kestävät noin 2 tuntia, sisältäen lyhyen väliajan. Esityksiä on niin katsomossa (klo 19 esitykset) kuin lämpiön ravintolatilassakin (klo 21 esitykset). 
Yhteistyössä W&T Comedyn kanssa.

Hinta esimerkiksi 130-175€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta, stand up liput, panimon opastetun kierroksen ja maistiaiset (5 olutta), 3 ruokalajin illallisen Bryggeri-ravintolassa ja väliaikatarjoilun (kuohuviini) stand up -showssa.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta menusta sekä päivän aikataulusta.

PIKKUJOULUT HAIKON KARTANOSSA

Haikon kartano luo erinomaiset puitteet pikkujoulujen viettoon. Voit tulla vain iltapäiväksi ja illaksi tai viipyä yön yli. Ohjelman voimme rakentaa ihan toiveidenne mukaan - kylpylähemmottelua, ulkoilua, joogaa tai yhteisliikuntaa tai vaikka olympialaiset, herkullinen illallinen kartanoravintolassa, yöpyminen kylpylähotellissa, opastettu kierros Porvoon vanhassa kaupungissa... Suuremmalle ryhmälle voimme varata vaikka koko rantapavilijongin ja järjestää unohtumattoman illallisen esiintyjineen ja vaikka tanssikurssin koko porukalle!

Tässä esimerkkejä joitain esimerkkejä, mutta muistathan, että kaikki matkat rakennetaan aina juuri sinun toiveidesi mukaan.

Iltapäivä ja ilta Haikossa
Iltapäivällä suunnataan Haikkoon, jossa ryhmän valinnan mukaan vietetään rentouttava tuokio kylpylässä, skumppajoogatunnin, rennot teambuilding kisat sisällä tai ulkona tai vaikka viini tasting.
Ohjelman jälkeen 3 ruokalajin illallinen Kartanoravintolassa.
Illallisen jälkeen palataan takaisin kotiin rentoutuneena, virkistyneenä ja vatsat täynnä.

Hinta esimerkiksi 85-225€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta, 1 ryhmäaktiviteetin sekä 3 ruokalajin illallisen Kartanoravintolassa.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta menusta sekä päivän aikataulusta.
Tähän vaihtoehtoon on mahdollista lisätä myös seminaariohjelmaa tai kokousta.

1 yön kylpyläloma Haikossa
Ensimmäisen päivän iltapäivällä kuljetus Haikkoon, jossa majoittuminen kylpylähotelliin.
Majoittumisen jälkeen yhteinen aktiviteetti ryhmän valinnan mukaan, esimerkiksi skumppajoogatunnin, rennot teambuilding kisat sisällä tai ulkona, rentoutushetki säkkituoleissa tai vaikka viini tasting.
Illallinen Kartanoravintolassa.
Vapaata illanviettoa Kartanon Bollinger baarissa, Kylpylähotellin aulabaarissa tai Kartanon Kellari & Pubissa.
Yöpyminen kylpylähotellissa.
Toisen päivän aamupäivällä jokainen voi omassa tahdissa nauttia Kartanon upeasta aamiaisesta ja vierailla kylpylässä.
Puolen päivän tienoilla kotimatka alkaa.

Hinta esimerkiksi 85-299€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta, 1 ryhmäaktiviteetin, 3 ruokalajin illallisen Kartanoravintolassa, 1 yön yöpymisen kylpylähotellissa 2 hengen huoneissa, aamiaisen ja kylpylävierailun.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta menusta ja ohjelmasta sekä päivien aikataulusta.
Tähän vaihtoehtoon on mahdollista lisätä myös seminaariohjelmaa yhdelle tai kahdelle päivälle.

Konsertti ja yöpyminen Haikossa
Syksyn 2020 aikana Haikkoon saapuu konsertoimaan useita eturivin esiintyjiä ja Haikko luokin konsertille upeat puitteet.
23.10. Marion Rung
25.11. Jukka Kuoppamäki
4.12. Jussi Makkonen ja Nazig Azezia
9.12. Arja Koriseva
10.12. Kyösti Mäkimattila

Ensimmäisenä päivänä saapuminen iltapäivällä Haikkoon ja majoittuminen kylpylähotelliin. Käynti kylpylässä tai vapaata aikaa vaellella vaikka kartanon puistossa. Tai lisämaksusta voimme järjestää ryhmälle jonkun kivan aktiviteetin.
Illan suussa konsertti, jota ennen kokoonnutaan vielä kartanon Bollinger-baariin yhteiselle glögille tai kuohuviinille.
Konsertin jälkeen illallinen Kartanoravintolassa.
Yöpyminen kylpylähotellissa
Seuraavana aamuna aamiainen ja aikaa rentoutua kylpylässä.
Kotimatkalle lähdetään ennen puolta päivää. Kotimatkalla voidaan lisämaksusta järjestää vaikka kiertoajelu tai -kävely Porvoossa, vierailu Malmgårdin kartanossa ja tutustuminen kartanon olutpanimoon, tuliaisostospysähdys Brunbergin karkkitehtaalla tms.

Hinta esimerkiksi 140-199€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta,  konserttilipun ja alkoholittoman glögin ennen konserttia, 3 ruokalajin illallisen Kartanoravintolassa, 1 yön yöpymisen kylpylähotellissa 2 hengen huoneissa, aamiaisen ja kylpylän käytön.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta menusta ja ohjelmasta sekä päivien aikataulusta.
Tähän vaihtoehtoon on mahdollista lisätä myös seminaariohjelmaa yhdelle tai kahdelle päivälle.

TEATTERI JA LOUNAS TAI ILLALLINEN RIIHIMÄELLÄ

Riihimäen teatterin syksy 2020 on täynnä viihdettä! Syksyn mittaan on tarjolla puolen kymmentä erilaista esitystä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva.

Keikkaa pukkaa - farssi pankkiryöstästä
Syksyllä Riihimäen Teatterin lavalla nähdään pankkiryöstöfarssi kolmesta miehestä, jotka tarttuvat tilaisuuteen -  ja tilaisuus tekee varkaan!
Tämä “poikajoukko” kun panee tuulemaan, on luvassa hetkiä, joista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Eikä nauruntyrskettä!

Lava-ammuntaa VI
”Aina sanotaan, että taiteilijan pitäisi uudistua. Minä en uudistu! Vanhassa vara parempi!”
Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa VI on näyttelijän rakastetun esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa, joka sai ensi-iltansa Ryhmäteatterissa syksyllä 2019.  Luvassa on hillitöntä six pack -komiikkaa ja teräviä Huomioita jo yli 40 vuotta suomalaisia viihdyttäneen taiteilijan näkökulmasta.
Tämä on nähtävä!

Parasta ennen 
Suositussa Parasta ennen -komediassa lavan valloittaa karismaattinen ja rakastettu Ilmari Saarelainen.
Kahdeksankymppisenä elämä eroaa aika paljon siitä, mitä se se oli 20, 40 tai varsinkin 60 vuotta sitten. Maku muuttuu myös. Jos ajattelit nelikymppisenä katsoa uudestaan elokuvan, jota rakastit parikymppisenä, niin älä! Se ei ole enää yhtä hyvä. Ja muoti, mitä se on? Mitä sitten, jos pidät aina samoja vaatteita. Olet muodissa aina silloin tällöin!
Ikäsuositus: suosittelemme jo elämää nähneille

Lisää saikkua, kiitos!
”Saikkua, kiitos!” -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 250 kertaa ja sen on nähnyt yli 50 000 katsojaa. Silti vielä riittää kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista, ennakkoluuloista ja vaikka mistä!
Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita. Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. 

Miehenkäyttöopas
Esitys porautuu kymmenen arkisen tilanteen kautta miehisyyden ytimeen ja katsoo maailmaa, jos ei nyt enkelin, niin ainakin suomalaisen miehen silmin. Ennakkoluulot saavat kyytiä oikein kunnolla, kun lavalla kohdataan muun muassa lapsen tasolle taantuva keski-ikäinen mies sekä mies, joka uskaltaa tuntea ja rakastaa – ja muistaa jopa anopin syntymäpäivän. Asiaa vehkeestä ja vähän sen vierestäkin tarjoilevat näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä. Miehiseen maastoon kaksikon ohjailee ohjaaja Kalle Lamberg.

Jukka K. & The BOX-show
Upea koko illan show täynnä tuttuja hahmoja, tarttuvia biisejä ja nyt myös upea The BOX-tanssiryhmä. Täydellinen valinta räiskyviin pikkujouluihin!
Liki 20 vuotta estradeja valloittanut dragartisti Jukka K. tarjoilee showssaan lumoavan artistikattauksen aina Dolly Partonista Lady Gagaan ja Paula Koivuniemestä Laura Voutilaiseen. Kaksi tuntisessa showssa nähdään upea lähes 50 hahmon tykitys ulkomaisia tähtiartisteja sekä hillitön kotimaisten artistien kattaus. Illan aikana muun muassa Tarja Halonen piipahtaa kertomassa kuulumisiaan sekä nähdään kuinka Liza Minellin vieroitus etenee.

Terapian tarpeessa jälleen, osa 2.
Terapian tarpeessa jälleen, osa 2 on riemastuttava musiikkikomedia. Terapeutti Aila Sydänvalo ja asiakas Kaisa Ala-Hämärä kohtaavat sattumalta muutaman vuoden jälkeen. Siitä alkaa ilotulitus naisten vaihdevuosiin, voisilmäpullista saataviin suuorganismeihin, kutsumattomiin mökkinaapureihin, syvinpiin pelkoihin ja suurimpiin unelmiin. Naiset laulavat ja laittavat jalalla koreasti!

Hinta esimerkiksi 90-130€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta,  teatterilipun ja väliaikatarjoilun (kahvi/tee ja teatterileivos sekä illallisen teatterin jälkeen tai lounaan ennen teatteria.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta menusta ja ohjelmasta sekä päivän aikataulusta.

Ole yhteyttä, niin etsitään sopiva näytös juuri teidän ryhmällenne!

LUONTOPAINOTTEINEN ILTAPÄIVÄ JA ILTA NUUKSIOSSA

Nuuksion kansallispuisto ja Hotelli Nuuksio tarjoaa luonnonläheisen paikan monenlaisille aktiviteeteille. 
Hotelli Nuuksio sijaitsee Nuuksion kansallispuiston eteläkärjessä, Siikajärven rannalla ja Nuuksion vaellusreitit lähtevät suoraan hotellin pihalta. Hotellin suuri pihapiiri tarjoaa myös monia mahdollisuuksia erilaiseen yhdessä tekemiseen.

 

Päivän ohjelma voi mennä vaikka näin:
Aamusta bussikuljetus Kouvolasta Nuuksioon, johon saavuttaessa nautitaan keittolounas Hotelli Nuuksion pihapiirissä sijaitsevalla kodalla.
Lounaan jälkeen lähdetään patikoimaan porukalla, joko omatoimisesti tai ammattitaitoisen vaellusoppaan johdolla (lisämaksusta). Hotellin pihalta lähtee Metsähallituksen ylläpitämä Soidinkierros -patikkareitti (n 4,2 km). Reitti kulkee vaihtelevassa maisemassa - suo, mänty- ja kuusimetsää, lehtimetsää, kanervikkoa ja kalliota. Reitillä ei ole suuria korkeusvaihteluita (vain yksi lyhyt jyrkkä mäki) ja maasto on helpohkoa (luonnonpoluilla on toki puun juuria ja kiviä), joten kierros sopii aloittelevallekin patikoijalle ja edellyttää vain normaalia kuntoa.
Kierroksen jälkeen nautitaan kahvit kodalla ja sen jälkeen on saunomisen vuoro.
Hotellin allasosastolla on omat saunat pesu- ja pukutiloineen miehille sekä naisille, voit nauttia hyvistä löylyistä, pulahtaa 16 metrin uima-altaaseen sekä rentoutua porealtaassa.
Saunomisen jälkeen nautitaan vielä yhteinen illallinen hotellin päärakennuksen Nuuksion Tuvan buffetpöydästä.
Illallisen jälkeen kuljetus takaisin Kouvolaan tai lisämaksusta yöpyminen Hotelli Nuuksiossa.

Hinta esimerkiksi 95-195€/hlö sisältäen bussikuljetukset Kouvolasta, keittolounaan ja kahvit kodalla, saunavuokran sekä buffetillallisen.
Lopullinen hinta riippuu ryhmän koosta, valitusta menusta ja ohjelmasta sekä päivän aikataulusta.

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Ja muistathan, että nämä ovat vain esimerkkejä monipuolisesta valikoimastamme. Pyydä tarjous omien toiveidesi mukaan tästä.
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

 

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Hinta on laskettu keskitason ja keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa ja hinta sisältää aamiaisen ja matkalaukut lennoilla (jos ei toisin mainita). Joten lopullisen matkan hinta voi olla myös esimerkkiä edullisempi.
Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkki-hintaa ei välttämättä tarjolla kuukauden jokaiselle lähtöpäivälle ja jokaiselle viikonpäivälle ja alkaen hintaa on tarjolla rajoitettu määrä.
Kaikilla lentoyhtiöillä ei välttämättä tarjolla lentoja joka päivä. Halvimmat hinnat yleensä tarjolla perjantai ja lauantai -lähdöille.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä. Lopullinen hinta määräytyy aina varaushetken paikkatilanteen mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Alkaen hinnat eivät ole voimassa messu- ja erikoistapahtumien aikana. Joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen aikaan erikoishinnat!
Hinnat eivät ole voimassa ryhmille (yli 9 matkustajaa). Pyydä ryhmälle tarjous tästä.

Matkat ovat omatoimisia – eivät sisällä lentokenttäkuljetuksia tai opaspalveluita.
Kuljetukset, autonvuokraukset, retket, sisäänpääsyliput ym. ohjelma lisämaksusta. Kysy vinkkejä!Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

 

 

 


 


© 2020 | Kouvolan Matkatoimisto Oy