Ryhmämatkat, kokousmatkat - Räätälöidyt ryhmä- ja kokousmatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Räätälöidyt ryhmä- ja kokousmatkat

Suunnittelemme ryhmällenne matkan aina juuri Teidän toiveidenne mukaan! Olemme listanneet esimerkkiohjelmia suunnittelun tueksi. Olkaa meihin yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä toiveidenne ryhmämatka!


Ryhmämatkojen järjestämisestä meillä on rautainen kokemus - ryhmämatkat ovat olleet toimintamme kivijalka koko historiamme ajan. Olipa ryhmänne yhteinen nimittäjä urheilu, musiikki, kulttuuri tai saman henkisyys voimme tarjota Teille uusia ulottuvuuksia matkailurintamalla. 

Jos haluatte kysyä lisää ryhmämatkoistamme, olkaa yhteydessä Sinikka Laukakseen tai Riitta Manniseen. Kaiken kokoiset ryhmät ovat tervetulleita!

Suunnittelun helpottamiseksi olemme koonneet joukon ehdotuksia erilaisista ryhmämatkoista. Nämä ovat vain esimerkkejä, voimme aina rakentaa ehdotuksen myös täysin omien suunnitelmienne pohjalta. 
Kaikkia valmiitakin ehdotuksia voimme vielä muokata paremmin juuri teidän ryhmänne tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Hinnat ja mahdolliset mainitut päivämäärät ovat vain esimerkkejä, jokaiselle ryhmälle teemme vielä yksilöidyn tarjouksen, jossa ryhmän erikoistoiveet ja matkan yksityiskohdat on huomioitu.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy