Ryhmämatkat, räätälöidyt matkat, tiimimatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Ryhmämatkaideoita

Räätälöidyt ryhmämatkat toiveidenne mukaan


Matkusta parhaassa mahdollisessa seurassa - yrityksen tyhy-matka, halituksen seminaarimatka, yhdistyksen kevätmatka, tyttöporukan hemmottelureissu, monen sukupolven perhematka... Sinä valitset seurasi, me rakennamme teille toivomanne kokonaisuuden!


Vinkki!

Huomaathan, että ryhmämatkojen maksu- ja varausehdot ovat usein erittäin joustavat. Joten ryhmällänne on hyvin aikaa harkita ostopäätöstä ja kerätä porukka kasaan.
Kysy lisää!

Ryhmämatka omien toiveidenne mukaan

Me rakennamme jokaiselle ryhmälle aina juuri toiveiden mukaisen kokonaisuuden - vain peruspaketin tai täydellisen kokonaisuuden viimeistä yksityiskohtaa myöten, ihan niin kuin Te haluatte!

Älä turhaa tyydy valmismatkapaketteihin, kun voit itse vaikuttaa kokonaisuuteen. Maksatte vain siitä mitä haluatte ja saatte juuri sen mitä tarvitsette.
Meillä on kymmenien vuosien kokemus ryhmämatkojen järjestämisestä ja koko maailman kattava, luotettava ja paikalliset olot ja kohteet tunteva yhteistyökumppaniverkosto.

Tästä näet muutamia erilaisia valmiita ryhmämatkaehdotuksia, joiden pohjalta voimme lähteä rakentamaan toiveidenne kokonaisuutta.
Minkä tahansa näistä matkoista saa joko tällaisenaan, tai sitten voimme räätälöidä kaikista matkoista ihan toivomanne kokonaisuuden.

Dublinin kaupunkilomamatka 10-20 hengen ryhmälle:
Dublin-5.-8.11.2020-ryhmaesimerkki.pdf

Berliinin joulutorimatka 10-20 hengen ryhmälle:
Berliini-27.-29.11.2020-ryhmaesimerkki.pdf

Pikkujouluristeily Tallinnaan m/s Europalla 10-30 hengen ryhmälle:
Tallinnan-pikkujouluristeily-marraskuussa-Europalla.pdf 

Riikan viikonloppumatka 10-20 hengen ryhmälle:
Riika-30.10.-1.11.2020-ryhmaesimerkki.pdf

 


Tutustu vaihtoehtoihin, ideoi, unelmoi ja pyydä tarjous oman porukkanne yhteisestä matkasta tästä.

 

ryhma nuotiolla


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous
Huomioitavaa omatoimisista kaupunkilomista ja muista räätälöidyistä matkoista:

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.
Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot löydät kohdasta Räätälöityjen matkapakettien eritysehdot 1.7.2018 alkaen.

Yllä olevat hinnat, hotellit ja lentovaihtoehdot ovat esimerkkejä - kaikki matkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan. Tarjolla myös paljon muita hotelli- ja lentoyhtiövaihtoehtoja. Lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia. Lopulliseen hintaan vaikuttaa ryhmän koko, valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

 


© 2023 | Kouvolan Matkatoimisto Oy