Vilna-Kaunas » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Vilna-Kaunas

3 yötä, 4 päivää


Vilnassa sekoittuvat vanhankaupungin vieriviereen rakennetut eri tyylien kauniit rakennukset, modernit pilvenpiirtäjät sekä neuvostoajan betonirakennukset. Kauniissa ja suuressa vanhassakaupungissa voi viettää mukavan päivän, ja lisäksi edulliset hinnat tuovat matkailijoita kaupunkiin. Kaunasin keskusta on viihtyisää aluetta ja muistuttaa paljon Keski-Euroopan pikkukaupunkeja. Modernit ostoskeskukset ja hyvät palvelut yhdistettynä kulttuuritarjontaan tekevät Kaunasista kiinnostavan matkakohteen.


Majoitus: 

2 yötä Vilnassa, 1 yö Kaunasissa 

 

MATKAOHJELMAEHDOTUS: 

1. päivä

Aamulento Vilnaan. Lähdemme lentokentältä suoraan kaupunkikiertoajelulle
keskustaan. Tutustumme nähtävyyksiin ja teemme myös kiertokävelyn vanhassa kaupungissa. Kierrosten jälkeen majoitumme hotelliin. 

 

2. päivä

Aamiainen hotellissa. Tänään tutustumme Vilnan ympäristöön ja maaseutuun. Käymme mm. Trakain linnassa. Trakain linna sijaitsee 27 km Vilnasta länteen Galve –järven keskellä. Suuriruhtinas Vytautasin kerrotaan heittäneen järveen vihollisen päitä 1400 –luvun alussa. Ko. suuriruhtinas perusti nykyisen linnan vanhan puulinnan tilalle. Vytautas oli Liettuan mahtavin suuriruhtinas. Hänen aikanaan Liettua oli suurvalta ja maa-alue ulottui Itämereltä Mustallemerelle. Nykyään Trakai on 7000 asukkaan pikkukaupunki, joka on yksi tärkeimmistä Liettuan turistikohteista. 

 

3. päivä

Aamiaisen jälkeen pakkaamme laukut ja matkaamme bussilla Kaunasiin. Matkamme kulkee Alytuksen, Birstonasin ja Prienain kautta Kaunasiin. Kaunasissa majoitumme hotelliin. 

 

4. päivä

Aamiainen hotellissa. Teemme kiertoajelun kaupungissa ja kiertokävelyn vanhassa kaupungissa. Tutustumme nähtävyyksiin ja näemme mm. kaupungintalon, Pyhän Peterin ja Paulin katedraalin, Vytautasin kirkon ja muita merkittäviä rakennuksia. Kierrosten jälkeen matkamme jatkuu suoraan Vilnan lentoasemalle, jonne matka kestää reilun tunnin. Iltalento Helsinkiin. 

 

Matkaohjelmat ovat esimerkkejä. Pakettiin on mahdollista sisällyttää myös esimerkiksi muita ruokailuja, opastuksia ja ohjelmaa. Hinnat lasketaan ja vahvistetaan tilaus- ja ryhmäkohtaisesti. Pyydä tarjous matkasta omalle ryhmällesi toimistoltamme.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kouvolan Matkatoimisto on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
Lisäksi Kouvolan Matkatoimisto on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Matkustajien tärkeimmät oikeudet

Yleiset matkapakettiehdot löydät kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1.7.2018 alkaen.Bernt Rostad/Flickr
© 2024 | Kouvolan Matkatoimisto Oy