Korfu - omatoiminen rantaloma, lennot, majoitus » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 480,00 € /hlö

Korfu

Omatoimisesti


Korfun saari on yksi Kreikan suosituimmista lomasaarista. Korfun kaupunki on upea kaupunki täynnä kulttuuria, historiaa, ostospaikkoja ja hyvää ruokaa. Korfun historiallinen vanhakaupunki lukeutuu myös Unescon maailmanperintökohteisiin.


Lue lisää Korfusta:

www.corfuvisit.net

Linkin tiedot sitoumuksetta.

Korfu

Korfun saari on yksi Kreikan suosituimmista lomasaarista. Korfun kaupunki on upea kaupunki täynnä kulttuuria, historiaa, ostospaikkoja ja hyvää ruokaa. Korfun historiallinen vanhakaupunki lukeutuu myös Unescon maailmanperintökohteisiin.

Rantalomailuun soveltuu hyvin esimerkiksi Gouvian kylä, jonka lähes parin kilometrin pituinen soraranta on auringonottajien ja uimareiden suosiossa ja toki vesiurheilumahdollisuuksiakin löytyy. Itse Korfun kaupunki on vajaan 10 kilometrin päässä, mutta Gouvian kylästäkin löytyy rantakahviloita, ostospaikkoja ja baareja ja yökerhojakin.

 

Kaikki omatoimiset rantalomat lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan, lentoyhtiön ja -reitin sekä hotellin voi itse valita.

Alla mainitut hinnat, kestot, hotellit ja lähtöpäivät ovat esimerkkejä, jotka perustuvat 30.9.2015 hinta- ja paikkatilanteeseen.

Lopullinen hinta vahvistuu varauksen tekovaiheessa ja siihen vaikuttavat valitut matkapäivät, hotelli, lentoyhtiö sekä paikkatilanne varaushetkellä.

Mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisemmin matkustat!

Tule toimistoomme suunnittelemaan oma talvimatkasi tai pyydä tarjous omasta toivematkastasi.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Alkaen hinta/hlö 2 hengen huoneessa. Sisältää Norwegianin lennot m/p, matkatavarat lennoilla, 7 yön majoiotuksen sekä aamiaisen.Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy