Kroatia - omatoiminen rantaloma, lennot, majoitus » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 495,00 € /hlö

Kroatia

Omatoimisesti


Adrianmeren rannalla sijaitseva Kroatia on saavuttanut suuren suosion matkailijoiden keskuudessa. Kirkkaat vedet, harrastusmahdollisuudet, nähtävyydet ja herkullinen ruoka kutsuvat viihtymään. Katso tästä esimerkkejä omatoimisista rantalomista Kroatiaan ja pyydä tarjous omasta toivematkastasi!


Lisätietoa Kroatiasta
www.croatia.hr

Linkin tiedot sitoumuksetta

Dubrovnik

Kroatian eteläkärjessä sijaitseva Dubrovnik on yksi Kroatian suosituimmista matkakohteista, Kaupunki lähiympäristöineen sijaitsee erillään muusta Kroatiasta, Bosnian ja Hertsegovinan ympäröimänä. Rantaelämän lisäksi Dubrovnikista löytyy myös paljon nähtävää historian ja vanhojen rakennusten ystäville. Dubrovnikin vanha kaupunki kapeine kujineen, kirkkoineen ja palatseineen lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Vanhan kaupungin pääkatu, joka tunnetaan nimillä Placa tai Stradun, häikäisee kauneudellaan. Katu on päällystetty kalkkikivellä, joka on ajan saatossa kulunut kiiltäväksi. Auringosta ja merestä pääsee nauttimaan Lapadinnimen rannoilla. 

Dubrovnik, 1 viikko
Toukokuussa 2017 alkaen 495 €/hlö
Kesäkuussa 2017 alkaen 745 €/hlö
Heinäkuussa 2017 alkaen 780 €/hlö
Elokuussa 2017 alkaen 780 €/hlö
Syyskuussa 2017 alkaen 590 €/hlö
Lokakuussa 2017 alkaen 520 €/hlö

Hinnat sisältävät Norwegianin lennot Helsinki-Dubrovnik-Helsinki, matkatavarat lennolla, 7 yön majoituksen ja aamiaisen (hotelli Vis). 

 

Vodice

Vodicessa uimarantoja lähes koko kaupungin pituudelta, ja merivesi on kirkasta ja puhdasta.  Ravintolat tarjoilevat paikallisia herkkuja. Vodice on tunnettu myös vilkkaasta iltaelämästään - tänne tullaan viettämään iltaa ja viihtymään lähikaupungeistakin! 

Vodice, 1 viikko
Toukokuussa 2017 alkaen 545 €/hlö
Kesäkuussa 2017 alkaen 605 €/hlö
Heinäkuussa 2017 alkaen 775 €/hlö
Elokuussa 2017 alkaen 775 €/hlö
Syyskuussa 2017 alkaen 605 €/hlö
Lokakuussa 2017 alkaen 535 €/hlö

Hinnat sisältävät Norwegianin suorat lennot Helsinki-Split-Helsinki, matkatavarat lennolla, 7 yön majoituksen ja aamiaisen (hotelli Punta).

 

Porec

Porecin lähes 2000 vuotta vanha kaupunki sijaitsee Istrian niemimaalla. Porec on oivallinen lomakohde myös lapsiperheelle, sillä sieltä löytyy yksi Kroatian suurimmista vesipuistoista! Porecin vanhassa kaupungissa voit tehdä ostoksia pikku putiikeista ja nauttia paikallisen keittiön antimista. Kaupungissa sijaitseva Eufrasian basilika kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Eri puolilla kaupunkia on yhteensä lähes parikymmentä ranta-aluetta, joilta pääsee uimaan mereen. Porecin ympäristössä on oivalliset mahdollisuudet myös muun muassa pyöräilyyn ja patikointiin. 

Porec, 1 viikko
Kesäkuussa 2017 alkaen 740 €/hlö
Heinäkuussa 2017 alkaen 820 €/hlö
Elokuussa 2017 alkaen 870 €/hlö

Hinnat sisältävät Norwegianin lennot Helsinki-Pula-Helsinki, matkatavarat lennolla, 7 yön majoituksen ja aamiaisen (hotelli Laguna Materada).

 

Umag

Pohjois-Kroatian rannikolla, Istrian niemimaalla sijaitsevassa Umagin pikkukaupungissa voit viettää rauhallista lomaa. Umagin rannat ovat pikkukivisiä, mutta sopivat hyvin myös lapsille. Aktiivilomailun ystäville alueella on merkittyjä pyöräilyreittejä, jotka sopivat myös patikointiin. Umagin kaikilta rannoilta pääsee myös hyvin snorklaamaan, ja Adrianmeren kirkkaan ja puhtaan veden ansiosta vedenalaista elämää on helppo tarkkailla. 

Umag, 1 viikko
Kesäkuussa 2017 alkaen 820 €/hlö
Heinäkuussa 2017 alkaen 705 €/hlö
Elokuussa 2017 alkaen 695 €/hlö

Hinnat sisältävät Norwegianin lennot Helsinki-Pula-Helsinki, matkatavarat lennolla, 8 yön majoituksen ja aamiaisen (hotelli Sol Stella Aparments)

 

Yllä mainitut hinnat, hotellit ja matkan kestot ovat esimerkkejä, jotka perustuvat 15.12.2016 hinta- ja paikkatilanteeseen. 

 

Pyydä meiltä tarjous omasta toivematkastasi!


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy