Madeira - omatoiminen rantaloma, lennot, majoitus » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 780,00 € /hlö

Madeira

Omatoimisesti


Madeiran saari on tunnettu upeasta luonnostaan ja saari onkin monen luonnonystävän ykköskohde. Suosittu lomaharrastus Madeiralla onkin patikointi levadoja, vanhoja kastelukanavia, pitkin. Eritasoisia levada-vaellusreittejä helpoista hyvinkin vaativiin kulkee eri puolilla saarta.


Lisätietoja Madeirasta:

visitmadeira.pt/en-gb/homepage

Linkin tiedot sitoumuksetta

Madeira

Portugalille kuuluva, Pohjois-Atlantilla sijaitseva Madeiran saari on tunnettu upeasta luonnostaan ja saari onkin monen luonnonystävän ykköskohde. Suosittu lomaharrastus Madeiralla onkin patikointi levadoja, vanhoja kastelukanavia, pitkin. Eritasoisia levada-vaellusreittejä helpoista hyvinkin vaativiin kulkee eri puolilla saarta. Perinteisestä portugalilaisesta fado-musiikista pääsee nauttimaan muutamissa Funchalin vanhankaupungin ravintoloissa. 

 

Kaikki omatoimiset rantalomat lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan, lentoyhtiön ja -reitin sekä hotellin voi itse valita.

Alla mainitut hinnat, kestot, hotellit ja lähtöpäivät ovat esimerkkejä, jotka perustuvat 30.9.2015 hinta- ja paikkatilanteeseen.

Lopullinen hinta vahvistuu varauksen tekovaiheessa ja siihen vaikuttavat valitut matkapäivät, hotelli, lentoyhtiö sekä paikkatilanne varaushetkellä.

Mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisemmin matkustat!

Tule toimistoomme suunnittelemaan oma talvimatkasi tai pyydä tarjous omasta toivematkastasi.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Alkaen hinta/hlö 2 hengen huoneessa. Hinta sisältää Finnairin lennot m/p, matkatavarat lennoilla, 7 yön majoiotuksen ja aamiaisen.Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy