Häämatkat, juhlamatkat » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Hää- ja juhlamatkat

Juhlat tulossa? Kruunaa juhlasi unelmien matkalla!


Unelmien loma - suunnittelemme häämatkanne juuri teidän toivomustenne mukaisesti! Lähelle vai kauas? Rannalle vai kaupunkiin, vai sekä että? Rentoutumaan vai aktiivilomalle? Te yhdessä valitsette ja me rakennamme juuri teidän näköisenne matkan.


HÄÄMATKATILI

Hääpari voi halutessaan avata lahjatilin toimistoomme, johon ystävät ja sukulaiset voivat ennen häitä tallettaa haluamansa summan häälahjaksi. Kertynyt summa on lyhentämättömänä hääparin käytettävissä 1 vuoden ajan häämatkaan, tai vaikka useampaan pieneen hemmottelulomaan. Kysy lisää häämatkatilistä, p. 05-744 3112 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

MATKAESIMERKKEJÄ

Malediivit

Malediivit on täydellinen juhlamatkakohde. Jokainen hotelli sijaitsee omalla saarellaan turkoosin sinisen veden ympäröimänä. Hotelleissa on paljon aktivitetteja, joita voi hyödyntää, tai olla hyödyntämättä ja keskittyä vain rentoutumiseen.Malediiveille voi matkustaa ympäri vuoden. Sadekaudellakkaan (touko-marraskuu) harvoin sataa kovin rankasti. Lämpötila on ympäri vuoden lähellä 30 astetta.
Myös myrskyt ovat melko harvinaisia, koska saaret ovat erittäin matalia ja pilvet lipuvat nopeasti niiden yli.
Vilkkain matkailusesonki sijoittuu joulu-huhtikuulle ja silloin hinnat ovat korkeimmillaan. Sadekauden aikana hinnat laskevat reilusti.

Sun Island Resort ****
South Ari Atoll, noin 35minuutin vesitasolento Malesta sekä lyhyt pikavenekuljetus.
Sun Island Resort on Malediivien suurin resort - saarella on pituutta 1,6 kilometriä ja leveyttä on 440 metriä. Polkupyörällä saaren ympäri noin 3,5km. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja, kaikkea mahdollista mm. syvänmerenkalastusta, purjelautailua, snorklausretkiä ja kylpylähoitoja. Resortissa on monta erilaista ravintolaa (sekä buffet että alacarte ravintoloita) ja useita baareja, joten vaikka ollaan saarella, ei joka päivä tarvitse syödä samassa paikassa.
Sun Island Resort & Spa -hotellissa on useita kauppoja, joissa myydään mm. matkamuistoja ja uimapukuja, taidetta, elektroniikkaa ja koruja. Alueella on myös apteekki ja lääkäriasema. Huoneista ravintoiloihin voi olla reilusti matkaa (jopa n. 1km), koska alue on erittäin laaja. Hotellissa on mukavia standard bungaloweja, superior bungaloweja tai eksoottisia water bungaloweja, joista käynti suoraan tikapuita pitkin mereen. Kaikissa bungaloweissa on aurinkotuolit ja pöytä terassilla (standard- ja superiorbungaloweisa terassi on n. 5-9 m2 ja Water Bungaloweissa n. 24 m2). Aurinkotuolit myös hiekalla terassin edessä, paitsi Water Bungaloweissa aurinkotuolit ovat aurinkokannella. Superior Bungaloweissa kylpyhuone on vain osittain katettu ja osittain avoimen taivaan alla. Water Bungalowin aurinkoterassilta pääsee tikkaita pitkin veteen.

Esimerkkihintamme sisältävät majoituksen Water Bungalowissa.

Esimerkkihintoja 2018, 7 yötä perillä (+2 yötä lennoilla):

tammikuussa alk. 2059€/hlö
helmikuussa alk. 2059€/hlö
maaliskuussa alk. 2059€/hlö
huhtikuussa alk. 1877€/hlö
toukokuussa alk. 1507€/hlö
kesäkuussa alk. 1507€/hlö
heinäkuussa alk. 1530€/hlö
elokuussa alk. 1645€/hlö
syyskuussa alk. 1645€/hlö
lokakuussa alk. 1645€/hlö

Alkaen hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot turistiluokassa meno-paluu, lipulla perittävät lentokenttäverot ja matkustajamaksut, vesitaso- ja pikavenekuljetukset Malen lentokentältä hotelliin m/p, 7 yön majoituksen 4 tähden Sun Island Resortissa water bungalowissa sekä puolihoidon.

Malediivien matkaan voit yhdistää myös pari päivää Dohassa meno- tai paluumatkalla. Myös yhdistelmämatkat esim. Sri Lanka + Malediivit onnistuu hyvin. Kysy lisää toimistostamme!

Rooma – linnahotelli Castello della Castelluccia

Lazion maakunta levittäytyy Rooman kaupungin ympärille vihreänä ja vehreänä ja tarjoaa romanttiset puitteet juhlavallekin matkalle. Ja Rooma on yksi monipuolisimmista Euroopan kaupunkikohteista – muotia, kulttuuria, historiaa, kulinaristisia nautintoja, ostoksia ja välimerellistä tunnelmaa – on vain lyhyen matkan päässä. Lazion maakunta tarjoaa sijaintinsa puolesta myös erinomaisen tukikohdan Italiaan tutustumiseen, niin Toscanan kuin Chiantinkin alueet ovat päivämatkan päässä, samoin vaikka Amalfin rannikon ihastuttavat pikkukaupungit.

Castello della Castelluccia ****

Romanttinen linnahotelli Lazion maaseudulla noin 15 km Roomasta. Roomaan pääsee kätevästi mertolla ja junalla ja matka kestää vain vajaan tunnin. 1200-luvulla rakennetussa hotellissa on 24 huonetta, joten intiimi tunnelma on taattu. Hotellissa on myös tasokas ravintola, terassi, baari, uima-allas ja pikku kylpylä.

Hintaesimerkkejä talvella ja keväälle 2018, 3 yötä:

  Norwegianilla Finnairilla
tammikuussa alk. 315€ alk. 425€
helmikuussa alk. 315€ alk. 425€
maaliskuussa alk. 320€ alk. 435€
huhtikuussa alk. 330€ alk. 445€


Hinta sisältää valitut lennot turistiluokassa meno-paluu, lentolippuun kuuluvat verot ja matkustajamaksut, 3 yön majoituksen Castello della Castelluccia linnahotellin classic huoneessa ja buffetaamiaisen.

Tähän matkaan voit myös yhdistää yöpymisiä Rooman keskustassa tai jossakin Amalfin rannikon rantakaupungissa. Kysy lisää toimistostamme!
Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, sisäänpääsyt, ruokailut ja lisäyöt.
Italiassa maksetaan turistiveroa, jonka suuruus on noin 3-5€/hlö/yö. Turistivero maksetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon.

Lago Maggiore - Pohjois-Italia

Stresan kuvan kaunis pikkukaupunki sijaitsee vain noin tunnin junamatkan päässä Milanosta.
Stresa on Maggiore järven rannalla ja se on erinomainen tukikohta Pohjois-Italiaan tutustumiselle.
Italian Alpit, Maggiore järven saaret, Milanon miljoonakaupunki sekä Pohjois-Italian viinialueet ovat kaikki päivämatkan päässä Stresasta.

Regina Palace ****

Tasokas hotelli upealla paikalla aivan Stresan kaupungin keskustan tuntumassa. Hotellin puutarhasta on hienot näkymät Maggiore järvelle ja taustalla siintäville Alpeille.
Hotellissa on uima-allas, 2 ravintolaa, baari, kokoustilat, urheilu- ja kylpyläkeskus sekä kaunis puutarha.
Kaikissa huoneissa on perusmukavuudet, ilmastointi, tallelokero,  minibaari ja internetyhteys.

Hintaesimerkkejä vuonna 2018, 3 yötä:

maaliskuussa alkaen 545€/hlö
huhtikuussa alkaen 585€/hlö
toukokuussa alkaen 650€/hlö
kesäkuussa alkaen 650€/hlö
heinäkuussa alkaen 615€/hlö
elokuussa alkaen 615€/hlö
syyskuussa alkaen 650€/hlö
lokakuussa alkaen 570€/hlö

Esimerkki hinta sisältää Finnairin lennot Milanoon turistiluokassa meno-paluu, lentokenttäverot ja matkustajamaksut ja 3 yön majoituksen Regina Palace hotellin standard huoneessa aamiaisella.

Lisämaksusta lentokenttäkuljetkset tai autonvuokraus, retket, ruokailut ja lisäyöt.
Voit myös yhdistää lomaan yöpymisiä esim. Milanossa. Kysy lisää!
Italiassa maksetaan turistiveroa, jonka suuruus on noin 3-5€/hlö/yö. Turistivero maksetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon.

Islanti - Reykjavik ja Sininen laguuni

Islanti on monipuolinen kohde niin luonnon ystävälle kuin shoppailijalle, kulttuurin ystävälle ja hemmottelua etsivällekin. Reykjavik on pieni suurkaupunki, jossa on kauniita rakennuksia, hyvät ostosmahdollisuudet sekä paljon erinomaisia ravintoloita. Lisäksi aivan kaupungin keskustan tuntumassa on maauimala sekä hyvät ulkoilumaastot. Ja retkimahdollisuudet Reykjavikista ovat vertaansa vailla – Gullfoss ja Geyshir, Sininen Laguuni, Valassafarit, Islanninhevossafarit…

Sininen laguuni sijaitsee Reykjanesin niemimaalla keskellä autiota laavakenttää, maisemat ovat aivan epätodellisia. Uinti laguunin mineraalipitoisessa vedessä, rosoisten laavalohkareiden keskellä,on elämys, jollaista ei voi kokea missään muualla. Laguunin vesi on noin 35-asteista, turkoosinsinistä ja läpinäkymätöntä. Veden väri tuleeerilaisista mineraaleista, kvartsista ja levistä ja se on terveellistä iholle. Vesi laguuniin johdetaan syvältämaan uumenista. Lahjatavarakaupasta voi ostaa tuliaisiksi mm. laadukkaita Sinisen laguunin ihonhoitotuotteita.

Esimerkkilähtöjä ja –hintoja 2018, 3 yötä perillä:
 
tammikuussa alk. 670€/hlö
helmikuussa alk. 575€/hlö
maaliskuussa alk. 610€/hlö
huhtikuussa alk. 610€/hlö
toukokuussa alk. 725€/hlö
kesäkuussa alk. 790€/hlö
heinäkuussa alk. 790€/hlö
elokuussa alk. 830€/hlö
syyskuussa alk. 780€/hlö
 
Esimerkki hinta sisältää Icelandairin lennot Reykjavikiin turistiluokassa meno-paluu, lentokenttäverot ja matkustajamaksut ja 3 yön majoituksen Storm hotellin standard huoneessa ilman aamiaista sekä kuljetuksen m/p ja sisäänpääsyn Siniselle Laguunille.
 
Lisämaksusta lentokenttäkuljetukset tai autonvuokraus, retket, muut sisäänpääsyt, ruokailut ja lisäyöt.

Hollannin Antillit – Curacao

Alankomaiden Antillien Curacao on ainutlaatuinen kohde Karibialla, sen  upeat rannat massiivisten rantakallioiden ympäröimissä poukamissa ovat kuvan kauniita ja  saaren sukellusmahdollisuudet ovat omaa erittäin hyvät.  Saaren pääkaupunki, Willemstad, on saanut vaikutteita monista eri kulttuureista ja on ihastuttava kaupunki hyvine ostosmahdollisuuksineen, ravintoloineen ja myös yöelämää löytyy sitä etsivälle. Curacaolla voit viettää juuri niin aktiivisen loman kuin haluat – sukeltelua, vaeltelua tai sitten vaan lekottelua hienohiekkaisilla rannoilla. Ja mikä parasta  Curacaolle voit huoletta matkustaa ympäri vuoden, koska Curacao jää hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolelle.

Esimerkkilähtöjä ja –hintoja 2018, 7 yötä perillä (+ 1 yö lennolla):

tammikuussa alkaen 1630€/hlö
helmikuussa alkaen 1675€/hlö
maaliskuussa alkaen 1675€/hlö
huhtikuussa alkaen 1563€/hlö
toukokuussa alkaen 1563€/hlö
kesäkuussa alkaen 1563€/hlö
heinäkuussa alkaen 1680€/hlö
elokuussa alkaen 1605€/hlö
syyskuussa alkaen 1605€/hlö
lokakuussa alkaen 1605€/hlö

Hinta sisältää KLM:n lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 7 yön majoituksen 3+ tähden Papagayo Beach Hotel -hotellissa, aamiaiset sekä lentokenttäkuljetukset Curacaolla.

Lisäyöt, ateriat, retket ym. lisämaksusta. Katso tästä esimerkkejä yhdistelmämatkasta, jolla näet kaikki ABC-saaret (Aruba, Bonaire, Curacao) samalla reissulla.

Kansainväliset risteilyt - Karibia, Välimeri, Alaska, Etelä-Amerikka, Aasia, Lähi-Itä...

Myös kansainväliset risteilyt Välimerellä, Karibialla tai muilla maailman merillä ovat erinomaisia vaihtoehtoja juhlamatkaksi. Risteilyihin on helppo yhdistää myös lisäöitä lähtökaupungissa joko ennen tai jälkeen risteilyn. Valikoimaamme kuuluu Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Cunnard Line ja Silversean Cruises risteilyt.

Katso ideoita erilaisista risteilyistä tästä.

Bali

Intian valtameren ja Jaavan meren välissä sijaitseva lomaparatiisi tarjoaa nähtävyyksien, kauniiden maisemien ja kulttuurin ohella loistavat mahdollisuudet rantalomailuun. Rentoutumisen lomassa voi tutustua indonesialaisen keittiön tulisiin herkkuihin, Kuta Beachin ostosmahdollisuuksiin sekä kylpylöiden hemmotteleviin hoitoihin. Hard Rock –hotelli Kuta Beachin sydämessä, aivan rannalla tarjoaa hienot puitteet juhlamatkalle. Sopii niin ylellistä rantalomaa kuin vilkasta yöelämää etsivälle!

Esimerkkilähtöjä ja –hintoja 2018, 7 yötä perillä ja 2 yötä lennoilla:

tammikuussa alkaen 1035€/hlö
helmikuussa alkaen 1035€/hlö
maaliskuussa alkaen 1035€/hlö
huhtikuussa alkaen 1035€/hlö
toukokuussa alkaen 1035€/hlö
kesäkuussa alkaen 1035€/hlö
heinäkuussa alkaen 1140€/hlö
elokuussa alkaen 1140€/hlö
syyskuussa alkaen 1140€/hlö
lokakuussa alkaen 1035€/hlö

Hinta sisältää Qatar Airwaysin lennot turistiluokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 7 yön majoituksen Parigata Villas Resort -hotellissa Standard Suitessa aamiaisella, lentokenttäkuljetukset Balilla sekä 3 tunnin kylpyläpaketin 2:lle (sis. jalkakylpy, balilainen hieronta, vartalokuorinta sekä vartalonkosteutus).

Praha - linnahotelli Strahovin luostain alueella

Praha tarjoaa niin kauneutta, historiaa kuin ostosmahdollisuuksiakin. Näkymät Prahan yli ovat kuin satukirjasta, kaupunkia koristavat sadat barokki- ja goottilaistornit, jugendjulkisivut ja romanttiset sillat. Lindner Prague Castle –hotelli sijaitsee Strahovin luostarin alueella, vain kilometrin päässä Prahan linnasta ja 3 kilometriä Prahan ydinkeskustasta ja vanhasta kaupungista. Hotellissa on tasokas ravintola ja kunto- ja kauneuskeskus.

Esimerkkilähtöjä ja –hintoja 201, 3 yötä perillä:

tammikuussa alkaen 375€/hlö
helmikuussa alkaen 375€/hlö
maaliskuussa alkaen 375€/hlö
huhtikuussa alkaen 384€/hlö
toukokuussa alkaen 402€/hlö
kesäkuussa alkaen 479€/hlö
heinäkuussa alkaen 430€/hlö
elokuussa alkaen 430€/hlö
syyskuussa alkaen 405€/hlö
lokakuussa alkaen 405€/hlö

Hinta sisältää Finnairin tai Norwegianin lennot turistiuokassa, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, 3 yön majoituksen Lindner Prague Castle –hotellissa, hotelliaamiaisen sekä illallisristeilyn Tonavalla.

 

 

 


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy