Hyvinvointimatkat » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 045,00 € /hlö

Hyvinvointimatkat

Joogaa, pilatesta, hemmottelua ja kylpylähoitoja


Hyvinvointimatkojen teemat vaihtelevat jooga- ja pilatesmatkoista kylpylälomiin tai patikointiin upeissa vuoristomaisemissa.


OK-Matkojen hyvinvointimatkat ovat nyt myynnissä meillä Kouvolan Matkatoimistossa!

Kaukana arjen kiireistä on helpompi pysähtyä ja kuunnella itseään. Siksi hyvinvointimatkalla on helppo kiinnittää huomiota myös hyvinvoinnin muihin osa-alueisiin kuin esimerkiksi jooga- tai pilatesharjoituksiin. Säännölliset ateriat, riittävä lepo ja kauniin lomaympäristön mieltä ravitseva vaikutus antavat voimaa ja tukevat kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Hyvinvointimatkojen matkanjohtajina toimii kokeneita hyvinvointialan ammattilaisia, joiden kanssa suunnittelemme matkat yhdessä. Yhteistyöllä varmistamme, että matkan puitteet ja sisältö ovat harmoniassa keskenään. Kun kaikki on huolellisesti valmisteltu, jää jäljelle vain matkasta nauttiminen.

Kysy lisää matkoista toimistoltamme, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi 

Pilates- ja hyvinvointimatka keväiseen Italiaan 8.-15.4.2018

Castelli Romanin vehreiden kukkuloiden ympäröimä Marinon pikkukaupunki sopii erinomaisesti rentouttavan keväisen pilatesmatkan kohteeksi. Matkamme aikana venyttelemme ja Pilatoimme ohjelman mukaisesti kaksi kertaa päivässä. Tunnilla käytetään kehon omaa painoa välineenä ja tunti soveltuu kaikille. Aikaisempaa kokemusta Pilateksesta ei tarvitse olla. Syvävenyttely- ja pilatestuntien lisäksi näet ikuisen Rooman, joka sijaitsee vain puolen tunnin junamatkan päässä Marinosta.

Matkanjohtajana toimii pilatesohjaaja Janica Rekola, jolla on monipuolinen hyvinvointialan kokemus yli 20 vuoden ajalta.

Lentoaikataulu:
8.4.2018 AY1761 Helsinki – Rooma 07:50 – 10:15
15.4.2018 AY1764 Rooma – Helsinki 19:45 – 00:05+1
Lentoaikataulu sitoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja.

Majoitus:
Hotelli Grand Hotel Helio Cabala ****-, Marino

Alustava matkaohjelma:

8.4.2018 (su) - Tervetuloa Italiaan!
Finnairin reittilento Roomaan, jonne saavutaan klo 10.15 paikallista aikaa. Kuljetus omalla pikkubussilla pitkin keisareiden pääväylää, Via Appia Anticaa Marinon pikkukaupunkiin. Marinoon saavuttuamme nautimme yhteisen lounaan viineineen, jonka jälkeen majoitumme hotelliin. Illalla rentouttava venyttely ja hyvinvointiluento (60min.).

8.-15.4.2018 Hyvinvointiviikon ohjelma
su 8.4. Tulokuljetus, lounas sekä yhdistelmätunti jossa syvävenyttely ja hyvinvointiluento
ma 9.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.
ti 10.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.
ke 11.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.
to 12.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.
pe 13.4. Vapaapäivä omaa ohjelmaa varten. Aamiainen ja illallinen.
la 14.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.
su 15.4. Retki Roomaan päättyen lentokentälle. Aamiainen hotellissa ja lounas Roomassa.

Treenitunnit ovat kestoltaan 60 minuuttia ja ne pidetään ohjelman mukaisesti kaksi kertaa päivässä, ennen aamiaista ja ennen illallista. Varaa oma pilatesmatto matkalle mukaan. Päivisin on vapaata aikaa esimerkiksi kävely- tai vaellusretkiin lähiympäristöön. Hotellissa ei ole vuokrattavana kävelysauvoja, joten omat teleskooppisauvat kannattaa pakata mukaan, mikäli haluat käyttää niitä. Marinon rautatieasemalle on matkaa noin 2,5 km. Sieltä kulkee paikallisjunia Roomaan noin tunnin välein. Matka-aika on noin 30 minuuttia suuntaansa ja yhdensuuntaisen matkan hinta vuonna 2017 on n. 2,10 euroa.

15.4.2018 (su) - Rooman kauneimmat aukiot
Hotelliaamiaisen jälkeen huoneiden luovutus. Klo 09.00 lähdemme ajamaan kohti Roomaa. Kaupungin keskustassa tapaamme paikallisen suomenkielisen oppaan. Matkatavarat jäävät bussiin ja lähdemme kävelykierrokselle Rooman kauneimmille aukioille. Kierroksella nähdään Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat, Pantheonin temppeli ja Navona -aukio. Kierroksen päätteeksi yhteinen lounas viineineen suositussa Trattoria Orso 80 -ravintolassa. Tämän jälkeen on vapaata aikaa esimerkiksi ostoksia varten. Kuljetus lentokentälle lähtee n. klo 16.30 ja Finnairin lento Roomasta Helsinkiin lähtee klo 19.45.

Matkan hinta kahden hengen huoneessa 1345 €/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa 1465 €/hlö

Hintaan sisältyy:
-suorat lennot Finnairin reittivuoroilla Helsinki – Rooma – Helsinki
-lentokenttämaksut
-kuljetus Roomasta Marinoon omalla tilausajobussilla
-matkaohjelman mukainen kokopäiväretki Roomaan sisältäen opastetun kävelykierroksen Rooman kuuluisilla aukioilla
-ohjatut syvävenyttely- ja pilatestunnit ohjelman mukaisesti Janica Rekolan ohjaamana
-7 yön majoitus Marinossa Grand Hotel Helio Cabala -hotellissa
-aamiainen päivittäin, 2 lounasta ja 6 illallista (ruokajuomina ½ pl mineraalivettä ja ¼ pl viiniä)
-paikalliset verot ja arvonlisävero

Lisämaksusta:
-kaikki muut palvelut kuin mitä hintaan sisältyy -kohdassa on mainittu

Matkaohjelma sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Joogamatka Riva del Gardalle 20.-27.5.2018

Tervetuloa joogamatkalle Riva del Gardan kauniisiin maisemiin voimaantumaan monipuolisen joogaohjelman ääreen. Garda, ihastuttava ja historialtaan rikas Pohjois-Italian järvi on lumonnut miljoonia matkailijoita jo vuosisatojen ajan. Pohjoisen vuorien ja eteläpuolella sijaitsevan Po-joen laakson eli Padania-joen laakson alue onkin ilmastoltaan, luonnoltaan sekä nähtävyyksiltään kerrassaan ainutlaatuinen kokonaisuus. Gardajärven etuja on myös sen sijainti, sieltä on lyhyt matka Veronaan ja Milanoon.

Riva del Garda sijaitsee Gardajärven pohjoispäässä ja on yksi järvialueen suurimpia kaupunkeja. Se sijaitsee kahden kulttuurin rajamailla, sillä alue oli osa Etelä-Tirolia aina viime vuosisadan alkuun asti. Yhä edelleenkin Rivassa on havaittavissa vaikutteita germaanikulttuurista. Gardajärven länsirannan vuoret suojaavat aivan järvenrannalla olevaa kaupunkia ja pohjoisessa avautuvat näkymät vehreille viljelysalueille Sarca-joen laaksoon. Kodikasta vanhaa keskustaa hallitsee 1200-luvulta peräisin oleva linna. Sen ympärillä on aukioita, ’piazzoja’, joiden laidalla on useita ravintoloita ja kahviloita ihanien paikallisten lounaiden ja illallisten nauttimiseen. Kapeiden kujien varrella on paljon pieniä liikkeitä. Rantakatu alkaa Rivan keskustasta ja sitä pitkin pääsee kävelemään naapurikylään Torboleen asti (n. 4km). Rantakadun varrelle jäävät laivasatama, huvipursisatama ja surffareiden starttipaikka! Täällä ovat myös Rivan uimaranta-alueet. Rivasta lähtevät pyörätiet, joita pitkin voi ajella kymmeniä kilometrejä. Myös patikkapolkuja löytyy, esim. Santa Barbaran kappelille n. 600 metrin korkeuteen, josta avautuu upea näkymä yli Rivaan ja Gardajärven pohjoisosaan.

Ohjaajana toimii joogaopettaja ja fysioterapeutti Kylli Kukk.

Lentoaikataulu:
20.5. AY1751 Helsinki – Milano 08:00 – 10:05
27.5. AY1756 Milano – Helsinki 19:00 – 22:55
Lentoaikataulu sitoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja.

Majoitus:
Hotelli Astoria Park Hotel Spa Resort ****, Riva del Garda

Alustava matkaohjelma:

20.5. – Tervetuloa Riva del Gardalle
Finnairin reittilento AY1751 lähtee Helsingistä klo 08:00 ja saapuu Milanoon klo 10:05, jossa suomenkielinen opas on ryhmäämme vastassa lentokentän tuloaulassa. Ensin ajamme Milanoon ja teemme kaupunkikierroksen, jonka aikana näemme Milanon tärkeimpiä nähtävyyksiä. Omatoiminen lounas ja ostosaikaa, kunnes iltapäivällä lähdemme halki hedelmällisen ja vauraan Lombardian maakunnan kohti Gardajärveä ja majoitumme Riva del Gardalle Astoria Park**** -hotelliin. Matka 210 km, n. 3,5 – 4 tuntia. Rauhoittava iltajooga.

21.5. – Joogaa ja luento
Aamiainen tarjoillaan hotellissa klo 07:00-10:00.Ennen aamiaista Lymfajooga. Aamiaisen jälkeen luento: Kiehtova keho ja mahtava mieli. Päivällä voi kävellä tutustumaan idyllisen Riva del Gardan kaupungin tunnelmaan (n. 18000 asukasta). Illalla Hathajooga.

22.5. – Aamujooga ja risteily Gardajärvellä
Ennen aamiaista Joogapilates. Aamiaisen jälkeen lähdemme hotellista oppaan kanssa jalkaisin Riva del Gardan keskustaan linnoitukselle (1,3 km), josta lähdemme risteilylle yksityisveneellä. Järveltä käsin saa aivan erilaisen näkymän alppijärven maisemiin; ensimmäiseksi saavumme pittoreskiin Limoneen, joka sijaitsee jylhien vuorten suojassa järven itärannalla. Limonen pienillä kujilla on paljon liikkeitä, joissa voi tehdä ostoksia. Paljon on myös mahtavia kuvauskohteita, upeat maisemat ja kauniit talot kukkaparvekkeineen. Venematka jatkuu järven vastarannalle, Monte Baldo-vuoren juurella sijaitsevaan Malcesineen. Kylää hallitsee kukkulan laella Scala-suvun rakennuttama linna, jonne myös kirjailija Göethe poikkesi Italian matkallaan. Vapaa-aikaa omatoimiseen lounaaseen. Täältä veneretkemme kääntyy kohti pohjoista takaisin Riva del Gardaan. Retken kesto n. 6 tuntia.

23.5. – Joogaa ja luento
Ennen aamiaista Shaktijooga. Aamiaisen jälkeen luento: Selvyyttä selästä. Päivällä mahdollisuus vaikkapa vuokrata pyörä ja ajaa Arcon kylään lounaalle/kahville. Illalla klassinen Sivanandajooga.

24.5. – Aamujooga ja patikkaretki Monte Bondone –vuorelle Busatte-Tempeste reitille
Ennen aamiaista Hathajooga. Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan kanssa paikallisbussilla Torbolen keskustaan (n. 15 min), josta lähtee luonnonkaunis reitti Gardajärven ylle. Kävelemme Busatten seikkailupuiston ohi metsäiselle polulle, joka on n. 120 m vedenpinnan yläpuolella. Näköalaportaita pitkin kävellen on mahdollista hyvällä säällä nähdä jopa Gardan eteläosaan asti. Polulta nousemme metsätietä pitkin yli 300 metrin korkeuteen, josta upea näkymä vastapäiselle vuorelle, Riva del Gardaan ja Torboleen. Korkeuseroa retillä on 120 – 300 m ja patikkareitin pituus n. 9 km. Retken jälkeen mahdollisuus jäädä omatoimiselle pizzalounaalle Busatte puiston ravintolaan tai kävellä alas Torbolen keskustaan lounaalle. Omatoiminen paluu takaisin Riva del Gardaan joko kävellen rantatietä pitkin (n. 4 km) tai paikallisbussilla. Illalla Yin-jooga.

25.5. – Joogaa ja luento
Ennen aamiaista energisoiva Kundaliinijooga. Aamiaisen jälkeen luento: Elämänenergiaa hengittämisestä ja rentoutumisesta. Päivällä voi kävellä rantakatua pitkin Torboleen tai lähteä paikallisbussilla tutustumaan Varonen vesiputouksille. Illalla Hathajooga.

26.5. – Joogaa ja luento, läksiäisillallinen
Ennen aamiaista Flowjooga. Aamiaisen jälkeen luento: Chakrat ja hengen anatomia. Päivä vielä aikaa nauttia Gardajärven kauniista maisemista. Ennen illallista Lymfajooga. Läksiäisillallisen nautimme Riva del Gardan keskustassa viehättävässä paikallisessa ravintolassa.

27.5. – Verona – kotia kohti
Aamiainen ja huoneiden luovutus, jonka jälkeen lähdemme kohti Veronaa, Romeon ja Julian kaupunkia. Adige-jokea seuraten saavumme kaupunkiin, josta kierroksemme alkaa kävellen Scala-suvun hallintoaukioille, sieltä vihannestorille, joka antiikin aikana oli Veronan forum. Tietysti poikkeamme myös Julian parvekkeen alle, jonka luona Romeo lausui rakkaudentunnustuksiaan. Jatkamme ostoskatu via Mazzinia pitkin ja tulemme keskusaukiolle nimeltään piazza Bra. Sen laidalla on Veronan tunnetuin maamerkki, roomalaisten rakennuttama amfiteatteri l’Arena, joka tänä päivänä on Veronan oopperajuhlien vaikuttava näytöspaikka. Hiukan omaa aikaan lounaaseen ja ostoksiin ja klo 14.30 matkamme jatkuu kohti Milanon lentokenttää. Finnairin lento AY1756 lähtee klo 19:00 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Matkan hinta kahden hengen huoneessa 1795 €/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa 2280 €/hlö

Hintaan sisältyy:
-suorat lennot Finnairin reittivuoroilla Helsinki – Milano – Helsinki
-lentokenttämaksut
-matkaohjelman mukaiset kuljetukset, retket
-matkaohjelman mukaiset joogaharjoitukset ja luennot, ohjaajana Kylli Kukk
-suomenkielisen oppaan palvelut retkillä
-7 yön majoitus Riva del Gardalla Astoria Park -hotellissa
-aamiainen päivittäin, läksiäisillallinen paikallisessa ravintolassa (4 ruokalajia, vettä, 1/4 pulloa viiniä, kahvi)

Lisämaksusta:
-muut ateriat kuin ohjelmassa mainittu
-matkavakuutus

Huom! Matkalle tulisi ottaa mukaan oma joogamatto ja pieni fleecepeitto. Sään salliessa joogataan ulkona.

Yhteistyössä Joogakoulu Shanti ja OK-Matkat

Matkaohjelma sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Virkistystä ja kylpyläelämää Egerissä 27.8.-3.9.2018

Lentoaikataulu:
27.8. Helsinki–Budapest AY1251 klo 09.30 – 10.50
3.9. Budapest–Helsinki AY1256 klo 19.00 – 22.20
Lentoaikataulu sitoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja.

Majoitus:
Hotelli Imola Platán ****, Eger

Alustava matkaohjelma:
27.8. Gödöllőn barokkilinna ja puutarha, minijuna-ajelu Egerissä
28.8. Hoitosuunnitelman laadinta ja kylpylähoitoja
29.8. Kylpylähoitoja, kävelykierros Egerissä, käynti Egerin linnassa ja viininmaistiaiset
30.8. Kylpylähoitoja ja vierailu turkkilaisessa kylpylässä
31.8. Kylpylähoitoja ja vapaa-aikaa tai lisämaksullinen retki Tisza-järvelle ja Hortobágyn kansallispuistoon
1.9. Retki Lillafüredin kylään ja Diósgyörin linnan raunioille
2.9. Vapaapäivä ja läksiäisillallinen
3.9. Budapestin kaupunkikierros ja kotimatka

Matkan hinta kahden hengen huoneessa 1565 €/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa 1965 €/hlö

Hintaan sisältyy:
-suorat lennot Finnairin reittivuoroilla Helsinki - Budapest - Helsinki
-lentokenttämaksut
-majoitus 7 yötä Imola Platán -hotellissa
-matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket sisäänpääsymaksuineen
-suomenkielisen oppaan palvelut matkaohjelman mukaisesti
-kylpylähoitopaketti (7 hoitoa ja lääkärin konsultaatio)
-aamiainen päivittäin
-2 lounasta ruokajuomineen, 4 gourmet-illallista hotellissa, läksiäisillallinen ruokajuomineen sekä 1 viininmaistiaiset

Lisämaksusta:
-ruokajuomat hotellin illallisilla
-retki Tisza-järvelle ja Hortobágyyn

Matkaohjelma sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Joogamatka Montenegroon 1.-8.9.2018

Tervetuloa jatkamaan kesää joogamatkalle Budvaan, joka on Montenegron suosituin rantalomakohde turkoosin Adrianmeren äärellä. Tunnelmallisen ja viehättävän Vanhakaupungin pikkukujat, lukuisat kahvilat, ravintolat ja putiikit kaupungin muurien laitamilla saavat nauttimaan tämän noin 2500 vuotta vanhan kaupungin tunnelmasta. Montenegron upean luonnon sekä Kyllin joogatuntien jäljiltä palaat Suomeen mieli virkistyneenä.

Ohjaajana toimii joogaopettaja ja fysioterapeutti Kylli Kukk.

Lentoaikataulu:
1.9.2018 D8 484 Helsinki – Dubrovnik 10:30 – 12:35
8.9.2018 D8 485 Dubrovnik – Helsinki 13:15 – 17:15
Lentoaikataulu sitoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja.

Majoitus:
Hotelli Moskva ****, Budva

Alustava matkaohjelma

Lauantai 1.9. – Tervetuloa Montenegroon
Norwegianin reittilento D8 484 lähtee Helsingistä klo 10:30 ja saapuu Dubrovnikiin klo 12:35. Suomenkielinen opas on ryhmäämme vastassa lentokentällä, josta lähdemme bussilla kohti Budvaa (n. 80 km). Perillä majoitumme Moskva**** -hotelliin, jonka jälkeen tutustumme yhdessä hotelliin ja sen lähiympäristöön. Rentouttava iltajooga, jonka jälkeen nautimme illallisen hotellissa.

Sunnuntai 2.9. – Budva tutuksi
Ennen aamiaista Lymfajooga. Aamiaisen jälkeen lähdemme ensin kävelykierrokselle tutustumaan Budvan Vanhaankaupunkiin, jota sanotaan usein pieneksi Dubrovnikiksi johtuen sen marmorikaduista ja venetsialaisista muureista, jotka kohoavat uljaasti merestä. Jatkamme veneretkellä, jonka aikana ohitamme Sveti Stefanin pienen saarikaupungin. Tämä pieni keskiaikainen kalastajakylä on käytännössä muutettu hotelliksi, joka tarjoaa luksusmajoitusta romanttisessa ympäristössä. Ohitamme myös St. Nikolan saaren, joka on Budvan Vanhankaupungin edustalla suosittu rantapaikka kilometrin pituisine hiekkarantoineen. Retken kesto n. 3 tuntia.
Iltapäivällä luento: Kiehtova keho ja mahtava mieli. Ennen illallista Hathajooga. Illallinen hotellissa.

Maanantai 3.9. – Montenegron retki
Ennen aamiaista Joogapilates. Aamiaisen jälkeen päivän retkemme suuntautuu kohti Montenegron sydäntä ”Mustille Vuorille”. Retken aikana tutustumme kuninkaiden kaupunkiin Cetinjeen, joka oli Montenegron hallintokaupunki aina ensimmäiseen maailmansotaan asti. Cetinjen kuuluisin nähtävyys on Kuningas Nikolan museo, jossa vierailemme. Lovcenin vuoristo ja samanniminen kansallispuisto on luonnon aarre, jossa elävät lukuisat kotoperäiset kasvi- ja eläinlajit. Yksi upeimmista nähtävyyksistä puistossa on montenegrolaisruhtinaan Petar II Petrović-Njegošin mausoleumi Jezerski-vuoren huipulla. Ivanova Koritan kylässä nautimme välipalaa: paikallista juustoa, kotitekoista makkaraa, kajmakia, hunajakastiketta, rusinoita, oliiveja ja leipää. Retken kesto n. 7-8 tuntia.
Päivän päätteeksi palaamme hotelliin, jossa Hathajooga ja illallinen.

Tiistai 4.9.
Ennen aamiaista klassinen Sivanandajooga. Aamiaisen jälkeen luento: Selvyyttä selästä. Päivällä voi vaikkapa kävellä tutustumaan Vanhankaupungin aukion vieressä olevaan Budvan linnoitukseen, Citadelaan, josta on upeat näköalat yli Vanhankaupungin merelle. Illalla Shaktijooga. Illallinen hotellissa.

Keskiviikko 5.9. – Kotorin lahti
Ennen aamiaista Flow-jooga. Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla retkelle Kotorinlahdelle. Täällä upeassa ympäristössä sijaitsee Montenegron tunnetuin nähtävyys pieni Kotorin kaupunki, jonka Pyhän Tripunin katedraali, kaupungin muurit ja linnoitukset kuuluvat UNESCOn maailmanperintölistalle. Teemme kävelykierroksen Kotorin keskiaikaisilla kapeilla kujilla venetsialaisten palatsien ja kivikirkkojen lomassa mukulakivillä kulkien.
Jatkamme matkaa Perastin rauhalliseen barokkikaupunkiin, jossa teemme kävelykierroksen. Kotorinlahden erikoisuus on pieni saari, jolla sijaitsee 1600-luvulta peräisin oleva Our Lady of the Rock -kirkko. Teemme pienen venematkan saarelle, jossa voimme ihailla saaren historiallista perintöä ja sitä ympäröivää luontoa. Päivän aikana nautimme lounaan Kotorissa. Retken kesto n. 7 tuntia.
Palattuamme hotelliin luento: Elämänenergiaa hengittämisestä ja rentoutumisesta. Ennen illallista Lymfajooga. Illallinen hotellissa.

Torstai 6.9.
Ennen aamiaista energisoiva Kundaliinijooga. Aamiaisen jälkeen luento: Chakrat ja hengen anatomia. Iltapäivällä voi lähteä shoppailemaan Budvan pieniin kiehtoviin pikku putiikkeihin. Toki päivän voi viettää myös uimarannalla, eihän Budvaa turhaan kutsuta Rivieraksi. Illalla Hathajooga. Illallinen hotellissa.

Perjantai 7.9. – patikointipäivä
Ennen aamiaista Hathajooga. Aamiaisen jälkeen lähdemme patikkaretkelle, jonka aikana näemme Budvan alueen upeaa luontoa ja vuoristoa. Ensin ajamme bussilla Komaciin, Budvan yläpuolella olevalle itävaltalaiselle linnoitukselle, josta aloitamme päivän patikoinnin. Reitin varrelle näemme lukuisia luostareita ja pienen St. Spiridon kirkon, Ogradenican kesälaitumet ja välimerellistä kasvillisuutta sekä upeita maisemia merelle. Patikoinnin päätteeksi palaamme bussilla takaisin hotelliin. Patikointireitin varrella nautimme picnic-lounaan. Retken kesto n. 5 tuntia.
Ennen illallista Yin-jooga. Illallinen hotellissa.

Lauantai 8.9. – Näkemiin Montenegro
Ennen aamiaista Lymfajooga. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähdemme kohti Dubrovnikin lentokenttää.
Norwegianin lento D8 485 lähtee klo 13:15 ja saapuu Helsinkiin klo 15:15.

Lauantai 8.9. – Näkemiin Montenegro
Ennen aamiaista Lymfajooga. Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähdemme kohti Dubrovnikin lentokenttää. Norwegianin lento Helsinkiin.

Matkan hinta kahden hengen huoneessa 1845 €/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa 2070 €/hlö

Hintaan sisältyy:
-Suorat lennot Norwegianin reittilennoilla Helsinki – Dubrovnik – Helsinki
-Lentokenttämaksut
-Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
-Matkaohjelman mukaiset joogaharjoitukset ja luennot, ohjaajana Kylli Kukk
-Suomenkielisen oppaan palvelut retkillä
-7 yön majoitus Moskva**** ‐hotellissa Budvassa
-Buffet‐aamiainen ja ‐illallinen päivittäin (illallisella 1 ruokajuoma)
-Yksi lounas ja yksi picnic‐lounas (ei sis. juomia)

Lisämaksusta:
-Muut ateriat kuin ohjelmassa mainittu
-Matkavakuutus

Huom! Matkalle tulisi ottaa mukaan oma joogamatto ja pieni fleecepeitto. Sään salliessa joogaamme ulkona.

Yhteistyössä Joogakoulu Shanti ja OK-Matkat Oy.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Joogamatka Slovenian Blediin 24.-29.9.2018

Tervetuloa joogamatkalle Sloveniaan Bledin maisemiin. Kaunis Slovenia ottaa meidät vastaan nauttimaan luonnosta ja rentoutumaan monipuolisen joogaohjelman ääreen. Vehreät metsät, alppimaisemat ja vuoristoilma hurmaavat kauneudellaan ja raikkaudellaan, matkan aikana koemme myös Ljubljanan sympaattisuuden.

Bled on pieni vuoristokaupunki, joka sijaitsee Slovenian pohjoisosassa Juliaanisten Alppien kainalossa idyllisen alppijärven rannalla n. 60 km päässä Ljubljanasta. Bled on suosittu lomakohde ja tarjoaa hyvät puitteet niin rentoutumiseen kuin aktiivilomailuunkin.     

Ohjaajana toimii joogaopettaja ja fysioterapeutti Kylli Kukk.

Lentoaikataulu:
24.9. AY1201 Helsinki – Ljubljana 16:50 – 18:30
29.9. AY1202 Ljubljana – Helsinki 19:20 – 22:55
Lentoaikataulu sitoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja.

Majoitus:
Hotelli Best Western Premier Lovec ****, Bled

Alustava matkaohjelma

24.9. maanantai – Tervetuloa Blediin
Finnairin reittilento AY1201 lähtee Helsingistä klo 16:50 ja saapuu Ljubljanaan klo 18:30, jossa suomenkielinen opas on ryhmäämme vastassa lentokentän tuloaulassa. Suoraan kentältä lähdemme Blediin, 36 km lentokentältä. Majoitumme Lovec**** -hotelliin ja nautimme illallisen. Rauhoittava iltajooga.

25.9. tiistai – Joogaa ja luento, kaunis Bled
Aamiainen tarjoillaan hotellissa klo 07.00-10.00.
Ennen aamiaista Lymfajooga. Aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan kanssa tutustumaan Blediin.
Bled on pieni vuoristokaupunki, joka sijaitsee Slovenian pohjoisosassa n. 60 km päässä Ljubljanasta. Bled järvineen kuuluu Triglavin kansallispuistoon. Vihreävetinen Bled-järvi ja sen pinnasta piirtyvät juliaaniset Alpit luovat henkeäsalpaavan kauniin, postikorteistakin tutun maiseman. Jo Titon aikana suosittu matkailukohde tarjoaa mahdollisuudet niin rentoutumiseen kuin aktiivilomailuunkin.
Teemme kävelykierroksen ja vierailemme Bledin keskiaikaisessa piispanlinnassa, jonka historia ulottuu aina 1000-luvulle saakka. Linnan terassilta voimme ihailla vihreävetiselle järvelle avautuvaa kuvauksellista maisemaa. Iltapäivällä luento: ”Kiehtova keho ja mahtava mieli” ja ennen illallista Hathajooga. Illallinen hotellissa.

26.9. keskiviikko – Joogaa ja luento
Ennen aamiaista Joogapilates. Aamiaisen jälkeen luento: Selvyyttä selästä.
Päivällä voi lähteä tutustumaan Bledin kaupunkiin tai vaikkapa lähistön mielenkiintoisiin patikkareitteihin, joita löytyy aloittelijoista aina vaativammillekin urheilijoille. Vinkkejä ja karttoja saa hotellin vastaanotosta.
Ennen illallista Shaktijooga. Illallinen hotellissa.

27.9. torstai – Joogaa ja luento
Ennen aamiaista energisoiva Kundaliinijooga.
Aamiaisen jälkeen luento: Elämänvoimaa hengittämisestä ja rentoutumisesta.
Tämä alue on kuuluisa upeista maisemista ja pyöräily on yksi parhaista tavoista tutustua tähän osaan Sloveniaa. Polkupyörän voi vuokrata hotellista. Tai voit mennä pletna-veneillä järven keskellä sijaitsevaan saarikirkkoon. Lisää vinkkejä ja karttoja saa hotellin vastaanotosta. Ennen illallista klassinen Sivanandajooga. Illallinen hotellissa.

28.9. perjantai – Joogaa ja retki Savican vesiputouksille ja Vogel-vuorelle
Ennen aamiaista Flowjooga. Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla oppaan kanssa retkelle. Päivän retki tutustuttaa meidät Triglavin kansallispuiston keskessä sijaitsevaan Bohinj-järven laaksoon, joka lienee maisemaltaan yksi Slovenian kauneimmista. Täällä kohoaa Slovenian korkein vuorenhuippu Triglav lähes kolmen kilometrin korkeuteen. Kansallispuiston alue tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet patikointireitteineen, ja se houkuttelee myös mm. vuorikiipeilijöitä. Kävelemme Sava Bohinjka -joen alkulähteille, jossa ihailemme vaikuttavaa Savican vesiputousta. Menemme köysiradalla ylös Vogel-vuorelle 1532 metrin korkeuteen ihailemaan Juliaanisten Alppien henkeäsalpaavia maisemia. Hiukan myös vapaa-aikaa omatoimiselle lounaalle, kunnes myöhemmin iltapäivällä palaamme hotelliin. Ennen illallista rentouttava Yin-jooga. Illallinen hotellissa.

29.9. lauantai – Ljubljana – kotia kohti
Ennen aamiaista Lymfajooga. Huoneiden luovutus, jonka jälkeen lähdemme bussilla kohti Ljubljanaa. Tutustumme opastetulla kaupunkikiertokävelyllä Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan. Ystävällistä pikkukaupungin tuntua huokuva Ljubljana on samalla kertaa uusi ja vanha; sen arkkitehtuurissa yhdistyykin mielenkiintoisesti eri aikakausien rakennustyylejä. Merkittävimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat mm. Vanhaankaupunkiin johtava kivinen Kolmoissilta, kansallisrunoilijan mukaan nimetty Prešerenin aukio, Raatihuone viisikulmaisine torneineen, Pyhän Nikolauksen katedraali, kaupungin symboli Lohikäärmesilta sekä tietysti keskiaikainen Ljubljanan linna, joka vartioi kaupunkia lähes 400 metriä korkean kukkulan laella. Kaupungin halki kiemurteleva Ljubljanica-joki sekä vehreät puistot täydentävät kaupunkikuvan tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi. Lounaan nautimme Šestica-ravintolassa.

Iltapäivällä vielä vapaata aikaa omatoimiselle ohjelmalle tai tuliaisostosten tekoon. Illan suussa jatkamme kohti Ljubljanan lentokenttää. Finnairin lento AY1202 lähtee klo 19:20 ja saapuu Helsinkiin klo 22:55.

Matkan hinta kahden hengen huoneessa 1545 €/hlö
Yhden hengen huoneessa 1695 €/hlö

Hintaan sisältyy:
-Suorat lennot Finnairin reittivuoroilla Helsinki – Ljubljana – Helsinki
-Lentokenttämaksut
-Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket
-Matkaohjelman mukaiset joogaharjoitukset ja luennot, ohjaajana Kylli Kukk
-Suomenkielisen oppaan palvelut retkillä
-5 yön majoitus Best Western Premier Lovec**** -hotellissa, huoneessa parveke ja järvinäköala
-Aamiainen päivittäin, 5 illallista ja 1 lounas, aterioilla kahvi/tee ja 1 juoma: olut, viini tai virvoke
-Hotellin uima-altaan, jacuzzin ja saunan käyttö

Lisämaksusta:
-Muut ateriat kuin ohjelmassa mainittu

Yhteistyössä Joogakoulu Shanti ja OK-Matkat Oy.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.

A-lehtien hemmottelu- ja virkistysmatka Unkarin Hévíziin 30.9.-5.10.2018

A-lehtien lukijamatka Hévíziin

Hévízin pikkukaupunki sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Keski-Euroopan suurimmasta järvestä Balatonista. Ensimmäiset tiedot paikalla sijainneesta kylpylästä ovat 1300-luvulta, mutta viimeaikaiset kaivaukset ovat osoittaneet jo roomalaisten harjoittaneen alueella kylpylätoimintaa. Hévízin ainutlaatuinen termaalijärvi ja kaupungin rauhallinen ilmapiiri luovat unohtumattomat puitteet hemmotteluloman viettoon.

Matkan aikana tutustumme myös lähialueen nähtävyyksiin. Maistelemme viinejä Egregyn kylässä, näemme keskiaikaisen hevosparaatia ja keskiaikaisia turnajaisia yhdistävän shown Sümegissä sekä tutustumme Festeticsin palatsiin Keszthelyssä ja ihailemme Tihanyn niemimaan maisemia. Matkalla mukana matkaemäntä Tuula Kanninen.

Lentoaikataulu:
Helsinki–Budapest AY1251 klo 09.30 – 10.50
Budapest–Helsinki AY1256 klo 19.00 – 22.20
Lentoaikataulu sitoumuksetta. Ajat ovat paikallisia aikoja.

Majoitus:
Hotelli Palace ****, Hévíz

Alustava matkaohjelma

30.9. – Tervetuloa Unkariin
Finnairin lento lähtee klo 09:30 ja saapuu Budapestiin 10:50 paikallista aikaa. Suomenkielinen oppaamme on ryhmää vastassa kentän tuloaulassa kyltin kanssa. Bussikuljetus Budapestin keskustaan, jossa nautimme lounaan Tonavan rannalla ravintolalaiva Vénhajóssa kaupungin upeiden maisemien keskellä. Lounaan jälkeen bussikuljetus Hévíziin, jonne saavumme n. klo 15:30 (ajomatka n. 193 km). Majoittuminen hotelliin ja tutustumiskierros hotellissa.
Klo 19:00 illallinen hotellissa.

1.10. – Vapaapäivä ja sisäänpääsy termaalijärvelle
Buffetaamiainen. Vapaapäivä, jolloin voi viettää aikaa Hévízin termaalijärvellä, kierrellä Hévízin keskustassa tai rentoutua kylpylän hoidoissa (hoidot lisämaksusta). Punaisten lootuskukkien peittämä Hévízin järvi on maailman toiseksi suurin lämminvetinen järvi, jonka kraaterin syvyys on 36 metriä. Järven rikkipitoinen vesi on n. 30C ja sopii erinomaisesti liikuntaelinten sairauksien sekä lihasjännitysten hoitamiseen. Jos sinulla on jokin muu sairaus, tarkistathan lääkäriltäsi termaalivesihoidon soveltuvuuden.
Klo 19:00 illallinen hotellissa.

2.10. – Egregyn viinikylä ja minijunakierros, sisäänpääsy termaalijärvelle
Buffetaamiainen. Aamiaisen jälkeen klo 11:30 lähdemme dotto-minijunalla Egregyn viinikylään. Noin tunnin mittaisen dotto-junakierroksen jälkeen pysähdymme tähän viinikellareistaan kuuluisaan kylään. Teemme pienen kävelykierroksen ennen viininmaistajaisia ja lounasta Római Pince ravintolassa. Római Pincen erinomainen keittiö, hyvä viinivalikoima ja autenttinen roomalaisen viinitilan tunnelma kruunaavat retken. Lounaan jälkeen on mahdollisuus joko kävellä (n. 25 minuuttia) tai palata dotto-junan kyydissä takaisin hotellille.
Iltapäivä omaa aikaa, mahdollisuus käydä Hévízin termaalijärvessä.

3.10. – Sümegin hevosshow ja sisäänpääsy termaalijärvelle
Buffetaamiainen. Aamupäivä vapaata, jolloin aikaa käydä Hévízin termaalijärvessä tai ottaa kylpylähoitoja (hoidot lisämaksusta).
Iltapäivällä klo 16:00 lähdemme Sümegiin katsomaan keskiaikaista showta, joka on yhdistelmä hevosparaatia ja keskiaikaisia turnajaisia. Illan aikana nautimme keskiaikaisen illallisen. Paluukuljetus hotelliin.

4.10. - Vapaapäivä ja sisäänpääsy termaalijärvelle
Buffetaamiainen. Vapaapäivä omatoimiselle ohjelmalle, jolloin voi käydä Hévízin termaalijärvessä, nauttia kylpylän hoidoista (hoidot lisämaksusta) tai viettää aikaa Hévízin keskustassa.
Klo 19:00 illallinen hotellissa.

5.10. - Keszthely Festetics -palatsi ja Tihanyn niemimaa
Buffetaamiainen. Klo 09:00 kirjaudumme ulos hotellista ja otamme matkatavarat mukaan. Bussikuljetus Balaton-järven rannalla lähellä Heviziä sijaitsevaan Kesztelyn kaupunkiin, jossa tutustumme Festeticsin palatsiin. Palatsin rakentaminen aloitettiin vuonna 1745 ja osa sen huoneista on muutettu museoksi. Kesztelystä siirrymme Tihanyn niemelle, joka poikkeaa alueen muusta maisemasta jyrkkine metsäpeitteisine rinteineen. Tihanyn niemi kurottuu Balaton- järveen ja vain pieni salmi erottaa vastarannat toisistaan. Niemen korkeimmalla kohdalla kohoava luostarikirkko näkyy kaikkialle ympäristöön. Tihanyn kukkulalta saamme ihailla avautuvaa järvimaisemaa. Unkarilaisen lounaan jälkeen jatkamme kohti Budapestin lentokenttää. Finnairin lento lähtee klo 19:00 ja saapuu Helsinkiin klo 22:20.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Matkan hinta kahden hengen huoneessa 1045 €/hlö
Hinta yhden hengen huoneessa 1170 €/hlö

Hintaan sisältyy:
-suorat lennot Finnairin reittivuoroilla Helsinki - Budapest - Helsinki
-lentokenttämaksut
-matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket sisäänpääsymaksuineen
-suomenkielisen oppaan palvelut
-majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa Palace-hotellissa
-aamiainen päivittäin
-3 lounasta, 4 illallista ja 1 viininmaistiaiset
-sisäänpääsy Hévízin termaalijärvelle päivittäin (3 tuntia/päivä)
-hotelli Palacen kylpyläosaston käyttö (sauna, jacuzzi, allas, höyrykylpy)

Lisämaksusta:
-etukäteen varattavat hoitopaketit: Huom! rentouttava hieronta ja aromahieronta ovat kevyempiä kuin perushieronta
Hoitopaketti 1: 69 €, sis. 2 x perushieronta (à 20 min.), 1 x aromahieronta (30 min), 1 x pää/niska/hartiaseudun hieronta (20 min.)
Hoitopaketti 2: 87 €, sis. 2 x aromahieronta (à 30 min.), 1 x rentouttava hieronta (20 min), 1 x pää/niska/hartiaseudun hieronta (20 min)

Matkaohjelma sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100

Matkojen toteutuminen edellyttää vähimmäisosanottajamäärän täyttymistä. 

Varaukset ja lisätiedot: Kouvolan Matkatoimisto Oy, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi

Palvelumaksu: 10 €/hlö


© 2018 | Kouvolan Matkatoimisto Oy