Matkavekan LEGOLAND-paketit » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Matkavekan LEGOLAND-paketit


Matkavekan LEGOLAND® on kesän paras perheloma

Olemme miettineet valmiiksi ihan kaiken – paketti sisältää Finnairin suorat meno-paluulennot Helsingistä Billundiin, majoituksen, LEGOLAND®-pääsyliput, kuljetukset ja suomenkieliset opaspalvelut. Lähdöt 1.6.-31.7. 2019

Pistä kesän lomapalikat paikalleen!

Tule mukaan LEGOLAND®-seikkailujen maailmaan: Koe vuoden uutuus Battle of The Brick − upea ritarinäytös oikeilla hevosilla ja rohkeilla ritareilla, jotka tarvitsevat apuasi voittaakseen tavoitellun LEGO® palkinnon. Yövy upouudessa LEGOLAND® Castle hotellissa satumaisissa teemahuoneissa, jossa ritarit, taikurit ja prinsessat luovat uskomattoman LEGOLAND elämyksen. Anna seikkailun alkaa!


Matkavekan LEGOLAND® -lomapaketit

- 2 yötä, lähdöt sunnuntaisin 
- 3 yötä, lähdöt maanantaisin ja keskiviikkoisin

Matkavekan LEGOLAND-lomapaketteihin sisältyy
- Finnairin suorat lennot menopaluulennot Helsingistä Billundiin
- Opastetut menopaluukuljetukset lentokentältä hotelliin. Vejle Centeriin majoittuville lisäksi opastetut kuljetukset LEGOLAND-huvipuistoon.
- Matkavekan suomenkielinen opas on vastassa Billundin lentokentällä ja auttaa tarvittaessa matkan aikana. Opas on myös mukana Givskud Zoon lisämaksullisella retkellä.
- 2 päivän LEGOLAND-pääsyliput (Lalandiaan majoittuville 1 päivän)
- Valitse majoitus hotellissa tai lomahuoneistossa

Kysy hinnat ja lisätietoja toimistoltamme, p. (05) 744 3100 tai matkat@kouvolanmatkatoimisto.fi 

Majoitu Vejlessä tai Billundissa

Lapsiperheille hyvin sopiva Vejle Center Hotel sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Vejlen kaupungin keskustasta, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Hotellista on noin puolen tunnin bussimatka LEGOLAND-huvipuistoon ja lentokentälle. Hotelli- ja puistokuljetukset sisältyvät matkan hintaan!

LEGOLAND® Holiday Village
-lomakylä on loistavalla paikalla Billundissa kävelymatkan päässä LEGOLAND-huvipuistosta ja Lalandiasta. Majoitu mukavasti LEGO-merirosvoteeman mukaan sisustetuissa huoneissa tai NINJAGO® lomamökissä.

Hotel LEGOLAND®
on jokaisen LEGO-fanin unelma. Koko hotelli on sisustettu vaihtelevin LEGO®-teemoin, ja hotellissa onkin tarjolla viisi erilaista teemahuonetta, mm. Ninjago ja Friends. Uusituista LEGO-huoneista on näkymät huvipuistoon. Kaiken kruunaa oma sisäänkäynti LEGOLAND- huvipuistoon.

LEGOLAND® Castle
on upouusi hotelli, joka sijaitsee aivan LEGOLAND-puiston vieressä. Uudessa hotellissa jokainen tiili on täynnä LEGO-taikaa ja kiehtovia tarinoita ritareista, velhoista ja kuninkaista kaukaisissa maissa. Ritarit valmistautuvat turnajaisiin ja voit sillä välin itse valmistautua hienoon LEGOLAND päivään. Liity kuninkaan juhlaan hotellin omassa Tournament Tavern -ravintolassa, jossa voit seurata kokin valmistamaa herkullista ruokaa.

Modernit Lalandia lomahuoneistot
sijaitsevat lähellä Billundin lentokenttää ja LEGOLAND-huvipuistoa. Majoitusaleueen vieressä on Lalandian vapaa-ajan keskus, jossa lomahuoneistojen palvelut sijaitsevat. Lalandiassa majoittuville hintaan sisältyy Aquadome -vesipuiston ja Monkey Tonky Land -sisäleikkipuiston käyttö sekä 1 päivän LEGOLAND-huvipuistolippu . LEGOLAND on kävelymatkan päässä.
Vapaapäivät voit käyttää esimerkiksi opastetulla Givskud Zoon retkellä, LEGO Housessa, Lalandian vapaa-ajan keskuksessa. Hyödynnä myös Be Happy Passin tarjoukset ja tutustu kiehtovaan Etelä-Tanskaan.

Yleistä LEGOLANDista

LEGOLAND on elämyspuisto kaikenikäisille ja paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. LEGOLAND sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2 ja laajenee jatkuvasti.

Miljoonien LEGO-palikoiden ympärille rakennettu LEGOLAND-puisto on jotain ainutlaatuista. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta. Minimaassa kaikki on rakennettu LEGO-palikoista oikeassa mittakaavassa aidon esikuvan mukaan. Tutkittavaa riittää loputtomiin. Alueella on myös akvaario, 4D-elokuvateatteri, hurjan hauskoja huvipuistolaitteita ja paljon paljon muuta.

Kävelymatkan päässä LEGOLAND-puistosta on myös Pohjoismaiden suurin sisävesipuisto Lalandia Aquadome, jossa aina trooppiset olosuhteet. Palmut huojuvat, vesi on lämmintä ja ilman lämpötila +30 astetta. Astuessasi sisään Lalandiaan tuntuu kuin olisit tullut jonnekin kauemmas, etelän sinisen taivaan alle. Lalandia Plazaa ympäröivät viehättävät ravintolat, kaupat ja putiikit. Saman katon alta löydät monipuoliset urheilumahdollisuudet, leikkipaikat, Winter World -talvimaailmaan ja Skandinavian suurimman sisävesipuiston. Lalandian lomahuoneistoissa majoittuville ilmainen sisäänpääsy!

Givskud Zoo on elämyksellinen eläintarha, safari ja dinosauruspuisto. Eläintarhassa kuljet safaribussilla ja kävellen. Näet mm. gorilloja, kirahveja, susia ja norsuja. Kierroksen lopussa on dinosaurusnäyttely, jossa on yli 50 oikean kokoista dinosaurusta. Givskudin opastetulle retkellemme pääset lisämaksusta ma, ke ja su -lähdöillä.

LEGO House on hieno kokonaisuus, jossa viihtyy vaikka koko päivän. Täältä löydät erilaisia kokemusalueita, joissa voit rakennella LEGO palikoista mitä ihmeellisempiä taideteoksia.
Kun varaat LEGOLAND-matkapaketin, saat ilmaiseksi Be Happy Pass -etukortin, joka tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi. Lue lisää Be Happy Passin oikeuttavista eduista: Behappypass.com

Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy