Aruba Curacao Bonaire yhdistelmämatka - Karibianmeren ABC-saaret » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 2 125,00 € /hlö

Aruba-Curacao-Bonaire

Yhdistelmämatka


Curacao on aurinkoinen ja lämminvetinen loma- ja sukellussaari. Aruba on loistava rantakohde ympäri vuoden. Bonaire on sulkeltajien ja snorklaajien paratiisi!


Lue lisää Curacaosta:

www.curacao.com

Katso lisätietoja:

www.aruba.com

Katso lisätietoja:

www.tourismbonaire.com

Linkin tiedot sitoumuksetta!

 

Curacao

Curacao on aurinkoinen ja lämminvetinen loma- ja sukellussaari. Curacaolle voi matkustaa huoletta ympäri vuoden, koska saari jää hurrikaani vyöhykkeen ulkopuolelle. Curacaolla on kaikkea mitä trooppiselta lomalta kaivataan: tasainen lämpötila, valkohiekkaisia rantoja, vehreitä palmuja, värikkäitä kukkia, hyvät ostosmahdollisuudet, mukavia ravintoloita, yöelämää, tasokkaita hotelleja, kaunista luontoa, kulttuuria ja erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet.

Suomen kansalainen voi oleskella turistina Curacaolla ilma viisumia 3kk.
Curacaon matkustajamaksu n. ANG 22,5 (n.USD 12,5) maksetaan käteisellä Curacaolta pois lähdettäessä.
Tiedot sitoumuksetta.

Aruba

Aruba on loistava rantakohde ympäri vuoden. Rannat ovat valkohiekkaisia ja puhtaita, vedet ovat kirkkaita ja sopivat hyvin snorklailuun, lämpötila on ympäri vuoden 30 asteen tienoilla ja mikä parasta, saari jää hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolelle. Saaren länsipuoli sopii parhaiten rauhallista ja kuvankaunista rantaa etsiville ja itäpuoli puolestaan on jylhää kalliorantamaisemaa ja sopii hyvin surffaajille ja rannikolla on paljon pieniä rantapoukamia ja kalliosolia.

Karibian värit loistavat saaren jokaisessa kolkassa. Värikkäät linnut, turkoosin sininen meri, kirkkailla väreillä maalatut talot sekä Oranjestadin vaihteleva kaupunkimaisema...

Bonaire

Bonaire on sulkeltajien ja snorklaajien paratiisi!

ABC-saarten ehkä tuntemattomin saari on karunkaunis ja luo erinomaiset puitteet aktiivilomailulle - sukeltajat, snorklailijat, lintuharrastajat, pyöräilijät, purjelautailijat ja vesiurheilijat löytävät varmasti omansa. Suuret turistimassat puuttuvat Borairelta ja saarella voi nauttia luonnon rauhasta, autioista rantapoukamista sekä pienistä pikkukylistä.

Hintataso saarella on muita ABC-saaria hieman korkeampi, koska kaikki tuotteet tuodaan saaren ulkopuolelta. Siitä huolimatta saari kannattaa sisällyttää matkaan, koska se tarjoaa aitoja elämyksiä paikallisten ihmisten keskellä ja ihmisten ystävällisyys ja välittömyys on omaa luokkaansa.

Esimerkiksi

6 yötä Aruba + 5 yötä Curacao + 3 yötä Bonaire

11.1. alkaen 2365€/hlö
26.2. alkaen 2320€/hlö
19.3. alkaen 2320€/hlö
11.4. alkaen 2130€/hlö
28.4. alkaen 2130€/hlö
06.7. alkaen 2125€/hlö
27.8. alkaen 2125€/hlö
12.9. alkaen 2125€/hlö

Hinta sisältää KLM:n lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa keskitason hotelleissa (esim. The Mill Resort Aruba, Lions Dive Resort Curacao, Divi Flamingo Beach Resort Bonaire).


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy