Yhdistelmämatka Bratislava Wien - kaupunkiloma, omatoimimatka, Slovakia, Itävalta » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 690,00 € /hlö

Bratislava-Wien

Yhdistelmämatka


Bratislavassa riittää nähtävää! Arkkipiispan palatsi, Mirbachin rokokoo-palatsi, Fransiskaanikirkko, kukkulan päällä sijaitseva Kuninkaanlinna...


Lisätietoja Bratislavasta:

www.bratislava.sk

Lue lisää Wienistä:

www.wien.info

Linkin tiedot sitoumuksetta!

Bratislava

Bratislavassa riittää nähtävää! Arkkipiispan palatsi, Mirbachin rokokoo-palatsi, Fransiskaanikirkko, kukkulan päällä sijaitseva Kuninkaanlinna... Kaupungin keskeinen sijainti Itävallan ja Unkarin läheisyydessä sekä kaupungin halki virtaava Tonava ovat värittäneet Bratislavan historiaa vuosisatojen ajan.

Bratislavaan pääset kätevästi lentämällä Wieniin. Bussimatka Bratislavaan kestää vain noin tunnin, ja bussiin voit hypätä suoraan lentokentältä!

 

Wien

Sacher-kakusta ja valssista kuuluisa Wien huokuu menneisyyden henkeä. Vanhassa kaupungissa matkailijaa odottavat muun muassa tuomiokirkko Stephansdom ja Habsburgien keisarillinen palatsi. Wien on musiikin ystävän kaupunki. Musiikkiesityksiä on tarjolla moneen makuun: oopperaa, operetteja, jazzia, rockia...

Esimerkiksi

3 yötä Bratislava + 3 yötä Wien

tammi-huhtikuussa alkaen 705€/hlö
touko-kesäkuussa alkaen 725€/hlö
heinä-elokuussa alkaen 690€/hlö
syyskuussa alkaen 715€/hlö

Hinta sisältää Finnairin lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa keskitason hotelleissa (esim. Park Inn Danube Bratislava, Johan Strauss Wien/Intercity Wien/Fürst Metternicht), hotelliaamiaiset sekä kuljetukset Wienin lentoasema-Bratislava-Wienin hotelli.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy