Yhdistelmämatka Delhi - Agra - Jaipur - Goa » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 2 505,00 € /hlö

Delhi-Agra-Jaipur-Goa

Yhdistelmämatka


Delhi on mielenkiintoinen kaupunki, jossa menneisyys ja nykypäivä elävät rinta rinnan. Kaupungin historiasta muslimi-Intian pääkaupunkina kertovat Punainen linnoitus, Jama Madjidin moskeija ja Qutub-minareetti, kun taas Uuden Delhin puolella on brittien rakennuttamia mahtavia hallintorakennuksia ja bulevardeja suihkulähteineen.


Katso lisätietoja Intiasta: http://www.incredibleindia.org

Linkin tiedot sitoumuksetta!

Delhi

Delhi on mielenkiintoinen kaupunki, jossa menneisyys ja nykypäivä elävät rinta rinnan. Kaupungin historiasta muslimi-Intian pääkaupunkina kertovat Punainen linnoitus, Jama Madjidin moskeija ja Qutub-minareetti, kun taas Uuden Delhin puolella on brittien rakennuttamia mahtavia hallintorakennuksia ja bulevardeja suihkulähteineen.

Lisätietoja: www.incredibleindia.org
Linkin tiedot sitoumuksetta

Kultainen kolmio – Delhi-Agra-Jaipur

Tämän klassikkokierroksen aikana saa läpileikkauksen Intian historiasta ja nykypäivästä.
Delhi - menneisyys ja nykypäivä elävät rinta rinnan.
Agra – Taj Mahalin kaupunki
Jaipur – linnoitus ja upean arkkitehtuurin pitsipalatsi

Goa

Goa on eksoottinen yhdistelmä rikasta ja köyhää, rantaa ja kaupunkia ja sen uimarannat ovat Intian hienoimpia.
Harrastusmahdollisuuden ovat hyvät, mm. joogaa, vesiurheilua, kylpylähoitoja tai päiväretkiä ympäristöön.  Perinteiset ayurveda-hoidot hellivät niin kehoa kuin mieltäkin.
Pohjois-Goa on paikallinen kylä, jossa pääsee lähelle aitoa intialaista elämänmenoa ja  Etelä-Goan hotellialueet puolestaan tarjoavat rantalomaa ja rauhaa lepoa etsivälle.
Kaupunkien ja kylien välillä on helppo liikkua takseilla ja riksoilla.  Päiväretkikohteita löytyy mm. basaareista, mausteplantaaseilta, kylpylöistä kuin luonnostakin.

Lisätietoja: www.goatourism.gov.in
Linkin tiedot sitoumuksetta

Esimerkkimatka

7 yötä Goa + 1 yö Delhi + Kultaisen Kolmion kierros (1 yö Agra + 1 yö Jaipur) + 1 yö Delhi

esim. 10.-21.2. alkaen 2505€/hlö

Hinta sisältää Finnairin/Air Indian lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa keskitason hotelleissa, kuljetukset, sisäänpääsymaksut ja opastuksen englannin kielellä Kultaisen Kolmion kierroksella ja hotelliaamiaiset.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

Kaikki matkat ovat omatoimisia ja ne kiertomatkat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma. Oheisten esimerkkien tiedot perustuvat 15.10.2014 tilanteeseen.
Pyydä tarjous omasta kiertomatkastasi tästä.
Intiaan matkustettaessa Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Viisumin voi hankkia etukäteen Intian konsulaatista tai paikanpäällä maahan saapuessa Mumbain, Delhin, Chennain ja Kolkatan lentokentillä. (tiedot sitoumuksetta)
Muiden kuin Suomen kansalaisten täytyy tarkistaa viisumimääräykset konsulaatista.
Viisumin hinta ei sisälly matkan hintaan.Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy