Kapkaupunki, Stellenbosh, Johnnesburg ja Kruger - Yhdistelmämatka - Etelä-Afrikka » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kapkaupunki-Stellenbosh-Johannesburg-Kruger

Yhdistelmämatka


Atlantin valtameren, Pöytävuoren ja viinitarhojen kainalossa sijaitseva Kapkaupunki tarjoaa totta kai ruoka- ja viinielämyksiä, mutta myös paljon mielenkiintoista nähtävää! Useimmat turistit suuntaavat Kapkaupungin vanhalle satama-alueelle, Waterfrontille, jonka keskustassa on paljon kauppoja, viihtyisiä ravintoloita ja baareja.


Lue lisää Kapkaupungista:

www.tourismcapetown.co.za

Lue lisää Johannesburgista:

www.joburg.org.za

Linkkien tiedot sitoumuksetta!

Kapkaupunki

Atlantin valtameren, Pöytävuoren ja viinitarhojen kainalossa sijaitseva Kapkaupunki tarjoaa totta kai ruoka- ja viinielämyksiä, mutta myös paljon mielenkiintoista nähtävää!  Useimmat turistit suuntaavat Kapkaupungin vanhalle satama-alueelle, Waterfrontille, jonka keskustassa on paljon kauppoja, viihtyisiä ravintoloita ja baareja. Menneestä ajasta kertovat hollantilaisten 1600-luvulla rakentama linnoitus ja brittien siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri. Käy myös Pöytävuoren päässä sijaitsevassa Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa!

Johannesburg

Johannesburg on Etelä-Afrikan suurin kaupunki, jossa kohtaavat köyhät ja rikkaat. Kulttuurin ystäville kaupungista löytyy mm. taidegallerioita sekä teatterikeskus Market theatre, historiasta kiinnostuneet voivat vierailla vaikkapa Johannesburgin Apartheid-museossa ja MuseumAfricassa.

Safari

Etelä-Afrikan matkaan kuuluu ehdottomasti safari!

Etelä-Afrikan suurin ja kuuluisin luonnonpuisto Kruger Park sijaitsee Johanneburgista noin 5 tunnin ajomatka koilliseen. Idässä alue rajoittuu Mosambikiin ja pohjoisessa Zimbabween. Talvikaudella kesäkuusta lokakuuhun Kruger Parkissa on kuivempaa ja viileämpää ja eläimet liikkuvat usein juomapaikkojen läheisyydessä. Eniten turisteja puistoissa on huhti-, kesä, syys-, joulu- tammi- ja helmikuussa. Krugerissa voit nähdä ”Big Five” -villieläimet: leijonan, leopardin, elefantin, sarvikuonon ja puhvelin, sekä paljon muita eläimiä.

Kruger Park kuuluu malaria-alueeseen, joten malarialääkitys on tarpeen. Puisto ja sen lodget ovat saavuttettavissa lentäen tai ajaen 5-6 tuntia Johannesburgista.

 

Esimerkkimatka

5 yötä Kapkaupunki + 2 yötä Stellenbosch + 3 yötä Johannesburg + 2 yötä Kruger

esim. 1.-14.3. alkaen 2930€/hlö

Hinta sisältää KLM:n lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa 4* hotelleissa (esim. Protea President Capetown, The Spier Stellenbosch, Radisson Blu Gautrain Johannesburg), Krugerin luonnonpuiston 2 yön retken kuljetukset, sisäänpääsyt, englannin kielellä opastetut puistoretket sekä aamiaiset.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy