Kuala Lumpur ja Sabah - Yhdistelmämatka - Malesia - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

Pyydä tarjous

Kuala Lumpur + Sabah

Yhdistelmämatka


Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur sijaitsee Gombak ja Klang-jokien yhtymäkohdassa ja se on kiistatta yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Borneon saaren koillisosassa sijaitseva Sabahin maakunta on upea lomakohde - rantaa, kaupunkia, viidakkoa, kulttuuria ja upeaa luontoa.


Lue lisää Malesiasta: www.tourism.gov.my
Linkin tiedot sitoumuksetta.

Suomen kansalainen voi oleskella turistina ilman viisumia Malesiassa enintään 3kk. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk matkan jälkee.

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur sijaitsee  Gombak ja Klang-jokien yhtymäkohdassa ja se on kiistatta yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Kaupunki on erinomainen ostospaikka, jossa ilmastoitujen ostoskeskusten lisäksi voi shoppailla perinteisillä katumarkkinoilla tai katetuilla basaarialueilla. Malesian luonto osa trooppista paratiisia, jossa vuoristomaisemat, rannat ja saaret vuorottelevat. Unohtumattomia makuelämyksiä tarjoilee malesialainen keittiö, jossa yhdistyy useiden aasialaisten keittiöiden maut.

Borneon saaren koillisosassa sijaitseva Sabahin maakunta on upea lomakohde - rantaa, kaupunkia, viidakkoa, kulttuuria ja upeaa luontoa.

Sabahin pääkaupunki  Kota Kinabalu on suurehko, tyypillinen malesialainen kaupunki, josta käsin on hyvä lähteä tutustumaan Sabahin upeisiin retkikohteisiin. Kota Kinabalussa on myös hyvät ostosmahdollisuudet, paljon hyviä ravintoloita, jotka tarjoilevat herkkuja ympäri Aasiaa, mutta myös länsimaisia ravintoloita löytyy.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous

© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy