Langkawi ja Kuala Lumpur - Yhdistelmämatka - Malesia - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 2 160,00 € €/hlö

Langkawi - Kuala Lumpur

Yhdistelmämatka


Langkawi tarjoaa monipuolista, mutta rauhaisaa lomailua Intian valtameren äärellä. Kuala Lumpur taas on mielenkiintoinen kaupunkikohde, jossa viehättää omalaatuinen tunnelma ja monikulttuurisuus! Matkassa yhdistyvät auringonpaahteiset rannat ja sademetsät sekä kaupunkiloma loistavine ostosmahdollisuuksineen!


Langkawi

Langkawi sijaitsee vain tunnin lennon päässä Kuala Lumpurista, mutta erot näiden kohteiden välillä ovat huimia. Auringonpaahteiset Langkawin rannat tarjoavat rauhallista tunnelmaa ja upeita Intian valtameren maisemia. Saaren sisäosissa on sademetsää ja pohjoisosassa kuumia lähteitä. Pääkaupunki Kuah on myös näkemisen arvoinen! Saarea ympäröi pienemmät saaret, joiden luoliin ja poukamiin pääsee veneellä. Veneellä pääsee myös Pulau Payar Marine Park kansallispuistoon, jossa on hyvät mahdollisuudet sukeltamiseen ja snorklaamiseen. Matkailun lisäksi saaren asukkaat saavat edelleen elantonsa myös maanviljelyksestä ja kalastuksesta, niinpä ihastuttavat pikku kylät rytmittävät maisemaa saarta kiertävän tien varrella. Saarella on myös kaksi golfkenttää, joten monipuolista tekemistä löytyy maun mukaan!

Berjaya Langkawi Resort 4*

Berjaya Langkawi Resort -hotelli on "chalet"-tyyppinen talo rauhallisella alueella lähellä yhtä Langkawin parhaista rannoista. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka ovat levittäytyneet trooppiselle viheralueelle. Hotellissa on kaunis ja suuri allasalue sekä useita eri tyylisiä baareja ja ravintoloita.

Rainforest Chalet huoneessa on ilmastointi, parveke, wifi lisämaksusta, tv, tallelokero, hiustenkuivaaja, minibaari, kahvin/teenkeittovälineet sekä kylpyhuone, jossa on sadesuihku. Merinäköalalliset ja muut huoneet lisämaksusta.

Kuala Lumpur

Lähes kahden miljoonan asukkaan Kuala Lumpur on yksi Aasian kiihkeimmin sykkivistä kaupungeista. Monikulttuurinen kaupunki hehkuu omalaatuista ja puoleensa vetävää tunnelmaa. Kuala Lumpurissa yhdistyvät kulttuurit aina Aasiasta Eurooppaan, joka näkyy erilaisissa juhlissa, ruoissa, musiikissa ja taiteissa. Kaupunki on mainio ostospaikka, jossa ilmastoitujen ostoskeskusten kanssa kilpailevat perinteiset katumarkkinat ja katetut basaarit.

Malesia on Aasian vauraimpia maita, jonka vuoksi maassa on vakaat olot. Puhtaus, siisteys, järjestys ja turvallisuus ovat Singaporen luokkaa. Tiet ovat hyväkuntoisia ja englannilla tulee kaikkialla hyvin toimeen. Hintataso on kuitenkin varsin edullinen. 

Grand Millennium Kuala Lumpur 4+*

Upea ensimmäisen luokan hotelli, jolla on täydellinen sijainti keskustassa ostoskeskuksia vastapäätä. Hotellissa on ravintoloita, baari, uima-allas vehreällä puutarhaterassilla sekä kuntosali ja sauna. Huoneita on 468, joissa on ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio, kahvinkeitin, minibaari ja tallelokero.

Matkaesimerkki:

10 yötä Langkawi + 3 yötä Kuala Lumpur

tammikuussa 2017 alkaen 2160€/hlö

Hinta sisältää KLM:n ja Malesia Airwaysin meno-paluu -lennot turistiluokassa, lentolipuilla perittävät lentokenttäverot, matkustajamaksut sekä polttoainelisämaksut, 10 yön majoituksen Berjaya Langkawi Resortin Rainforest Chalet huoneessa, 3 yön majoituksen Kuala Lumpurin Grand Millenium Delux -huoneessa, aamiaiset sekä lentokenttäkuljetukset Langkawissa.
 
Lisämaksusta:
- Muut huonetyypit hotelleissa
- Lentokenttäkuljetukset Kuala Lumpurissa
- Muut matkajärjestelyt

Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy