Miami ja Barbados - Yhdistelmämatka - Omatoimimatka » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 2 140,00 € /hlö

Miami-Barbados

Yhdistelmämatka


Miami on latinalaishenkinen kaupunki, jossa aika ei taatusti käy pitkäksi! Miamin South Beachin historiallisen Art Deco -alueen rantabulevardia reunustavat pastellinväriset rakennukset ja kilometrien mittainen rantaviiva.


Miami ja Miami Beach

Miami on latinalaishenkinen kaupunki, jossa aika ei taatusti käy pitkäksi! Miamin South Beachin historiallisen Art Deco -alueen rantabulevardia reunustavat pastellinväriset rakennukset ja kilometrien mittainen rantaviiva. Täällä vietät ranta- ja kaupunkiloman yhdessä napakassa paketissa. South Beachilla lomailu sujuu mainiosti ilman autoa, sillä palvelut ja ranta ovat aina kävelymatkan päässä. Miamin ja Miami Beachin välimatka on vain noin 10 kilometriä ja matkan taittaa tiuhaan kulkevilla paikallisbusseila noin 15 minuutissa.

Miami Beachilla ostoksille kutsuvat Lincoln Roadin kävelykadun kaupat, ja iltaelämä sykkii kiihkeänä viihtyisissä ulkoilmaravintoloissa, salsaklubeilla ja yökerhoissa. Miamin ympäristössä on myös useita ostoskeskuksia, joissa voi tehdä edullisia löytöjä.

Barbados

Pieni saarivaltio Karibianmeren ja Atlantin välissä. Barbadoksella riittää aurinkoa ja lämpöä ympäri vuoden ja keskilämpötila on vuoden ympäri 26-30 asteen kieppeillä. Merivesi on turkoosia ja kristallinkirkasta. Barbados sijaitsee myös hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella.

Barbados on kuuluisa sokeriplantaaseista, rommista ja lentokaloista, sekä brittiperinteistä, jotka ovat sulautuneet karibialaiseen elämänrytmiin. Barbadoksella voit nauttia ranta-elämästä, yöelämästä, saaren historiasta tai upeista surffaus mahdollisuuksista.

Saarella liikkuminen on helppoa joko taksilla tai paikallisbusseilla, joita kulkee kattavasti ympäri saarta. Erilaisia valmiita retkiä on myös tarjolla paljon.

Barbados on yksi Karibian monipuolisimmista saarista ja saari, jossa aidon karibialaisen tunnelman voi kokea!

 

4 yötä Miami Beachilla + 7 yötä Barbadoksella

marraskuussa alkaen 2240€/hlö

joulukuussa alkaen 2140€/hlö

tammikuussa alkaen 2370€/hlö

helmikuussa alkaen 2385€/hlö

maaliskuussa alkaen 2385€/hlö

 

Hinta sisältää American Airlinesin lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa 3 tähden hotelleissa (esim. Ocen Five Miami Beach ja Accra Beach Hotel & Spa Barbados) sekä hotelliaamiaisen Miamin hotellissa.


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  






© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy