Pariisi Lontoo yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, hotellit » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 850,00 € /hlö

Pariisi-Lontoo

Yhdistelmämatka


Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, ja ihana mihin vuodenaikaan tahansa! Lontoo on täynnä tapahtumia, nähtävyyksiä, musikaaleja, hyvää ruokaa ja hyviä ostosmahdollisuuksia!


Lue lisää Pariisista:

www.parisinfo.com

Lue lisää Lontoosta:

www.visitlondon.com

Linkkien tiedot sitoumuksetta.

Pariisi

Pariisi on maailman romanttisin kaupunki, ja ihana mihin vuodenaikaan tahansa! Pariisi on myös shoppailijan paratiisi: lukemattomia muotiliikkeitä, parfymerioita, sisustusliikkeitä, kirjakauppoja, tavarataloja... Ostoksia voit tehdä myös kirpputoreilla, joita löytyy eri puolilla kaupunkeja. Myös hyvän ruoan ystävälle Pariisi on oivallinen matkakohde, sillä kaupungissa on tuhansia kahviloita ja ravintoloita - edustettuina ovat kaikki maailman keittiöt!

Lontoo

Lontoo on täynnä tapahtumia, nähtävyyksiä, musikaaleja, hyvää ruokaa ja hyviä ostosmahdollisuuksia! Madame Tussaud'n vahakabinetti, British Museum, London Eye, Harrod'sin tavaratalo, Portobello Roadin markkinat... Nämä ja paljon muuta löytyy Lontoosta!

 

Esimerkiksi

3 yötä Pariisi + 3 yötä Lontoo

tammi-helmikuussa alkaen 850€/hlö

maalis-huhtikuussa alkaen 915€/hlö

touko-kesäkuussa alkaen 970€/hlö

heinä-elokuussa alkaen 940€/hlö

syys-lokakuussa alkaen 970€/hlö

 

Hinta sisältää Norwegianin lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa 2+* hotelleissa (esim. Ibis Grans Boulevrds Opera/Ocean ja President), hotelliaamiaiset sekä Eurostar junalipun Pariisi-Lontoo.

HUOM! KAUPUNKIVERO PARIISISSA: Pariisin kaupunki perii jokaiselta majoittujalta kaupunkiveroa majoituksesta. Veron suuruus on n. 2-5 €/hlö/yö. Kaupunkivero on maksettava suoraan hotelliin ja hotellit pyytävät usein suorittamaan maksun käteisellä. (Tieto 07/15 mukaan)


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy