Phuket Bangkok yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, majoitus Thaimaa » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 615,00 € /hlö

Phuket-Bangkok

Yhdistelmämatka


Phuket on Thaimaan suosituin lomasaari! Täältä löytyy jokaiselle jotain, piditpä sitten lekottelusta palmujen alla, sukellusretkistä, golfista tai kylpylöiden hemmotteluhoidoista. Bangkokissa kohtaavat perinteikäs kulttuuri lukuisine temppeleineen ja uudet pilvenpiirtäjät


Lue lisää Phuketista:

www.phukettourist.com

Lue lisää Bangkokista:

www.tourismthailand.org

Linkkien tiedot sitoumuksetta!

Phuket

Phuket on Thaimaan suosituin lomasaari! Täältä löytyy jokaiselle jotain, piditpä sitten lekottelusta palmujen alla, sukellusretkistä, golfista tai kylpylöiden hemmotteluhoidoista. Phuketin tunnetuimmat ja vilkkaimmat ranta-alueet ovat Patong, Karon ja Kata Beach, joista Patong Beachille ovat keskittyneet useimmat kaupat, ravintolat ja yöelämä. Mutta rauhallisempiakin rantoja löytyy eri puolilta saarta. 

Bangkok

Moderni, aasialainen suurkaupunki, jossa kohtaavat perinteikäs kulttuuri lukuisine temppeleineen ja uudet pilvenpiirtäjät. Käy shoppailemassa moderneissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa tai yömarkkinoilla, käy tutustuvassa uiviin markkinoihin, nauti thaimaalaisesta ruoasta tai kylpylöiden hemmotteluhoidoista...

 11.-23.1.2017 - 3 yötä Bangkokissa + 8 yötä Phuketissa - alkaen 1420€/hlö 1.-13.2.2017 -
3 yötä Bangkokissa + 8 yötä Phuketissa - alkaen 1440€/hlö
18.-30.1.2017 - 3 yötä Bangkokissa + 8 yötä Khao Lakissa - alkaen 1440€/hlö
1.-13.3.2017 - 3 yötä Bangkokissa + 8 yötä Khao Lakissa - alkaen 1430€/hlö

Alkaen hinnat sisältävät reittilennot Helsinki-Bangkok-Phuket-Helsinki Finnairilla/Bangkok Airwaysilla, Bangkokissa 3* Narai hotellissa ja Phuketissa Sugar Marina Resort Surf tai Khao Lakin Palm Galleria Resort -hotellissa 2 hengen huoneessa ja hotelliaamiaisen.

Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy