Reykjavik Toronto yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, majoitus - Islanti, Kanada » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 1 130,00 € /hlö

Reykjavik-Toronto

Yhdistelmämatka


Islannin nuorekkaan pääkaupungin Reykjavikin vilkas iltaelämä on kokemisen arvoinen. Reykjavikissa voit myös uida ulkoilmauimaloissa tai lähteä retkelle kuumavesilähteille, jäätiköille tai vaikkapa tulivuorille. Toronto on Kanadan yksi monipuolisimmista kaupunkikohteista. CN Tower, lukuisat tasokkaat ja mielenkiintoiset museot, taidegalleriat ja monipuolinen musiikki- ja kulttuuritarjonta takaavat, että kaupungissa ei varmasti tule aika pitkäksi.


Reykjavik

Islannin nuorekkaan pääkaupungin Reykjavikin vilkas iltaelämä on kokemisen arvoinen. Reykjavikissa voit myös uida ulkoilmauimaloissa tai lähteä retkelle kuumavesilähteille, jäätiköille tai vaikkapa tulivuorille. Reykjavikin suosituimman ostoskadun, Laugavedurin, varrelta löytyy satoja kauppoja ja kymmeniä ravintoloita.

Toronto

Ontario-järven pohjoisrannalla sijaitseva Toronto on Kanadan yksi monipuolisimmista kaupunkikohteista. Maailman pisin katu, Yonge Street, CN Tower, lukuisat tasokkaat ja mielenkiintoiset museot, taidegalleriat ja monipuolinen musiikki- ja kulttuuritarjonta takaavat, että kaupungissa ei varmasti tule aika pitkäksi. Ja jääkiekkofanit voivat yhdistää matkaan vaikka Toronto Maple Leavesin ottelun! Ja mikä parasta, lähiympäristössä on paljon mielenkiintoista näkemistä ja tekemista, mm. Niagaran putoukset noin tunnin matkan päässä. Erinomainen kohde omatoimiselle matkailijalle, joka haluaa nähdä paljon!

 

3 yötä Reykjavik + 6 yötä Toronto

esim. 27.2.-9.3. alkaen 1130€/hlö

esim. 10.-20.4. alkaen 1165€/hlö

esim. 19.-29.6. alkaen 1480€/hlö

esim. 24.7.-3.8. alkiaen 1575€/hlö

esim. 4.-14.9. alkaen 1395€/hlö

 

Hinta sisältää Icelandairin lennot, lentokenttäverot, majoituksen 2 hengen huoneessa 3 tähden hotelleissa (esim. Ocen Five Miami Beach ja Accra Beach Hotel & Spa Barbados) sekä hotelliaamiaiset


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  


© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy