Sydney - Auckland - Hong Kong yhdistelmämatka - omatoimimatka, lennot, majoitus - Australia - Uusi-Seelanti » Kouvolan Matkatoimisto

alk. 2 385,00 € /hlö

Sydney-Auckland-Hong Kong

Yhdistelmämatka


Sydneyssä voit ihailla Harbour Bridgen sillalta avautuvaa komeaa näkymää oopperatalolle tai nauttia auringosta Bondin tai Manlyn rannoilla. Sky Tower on Aucklandin tunnetuin maamerkki ja sen huipulta on huikeat näköalat yli koko kaupungin. Hong Kong on sekoitus itää ja länttä: neonvaloja ja korkeuksiin nousevia pilvenpiirtäjiä, mutta samaan aikaan feng shui, tai chi ja perinteinen kiinalainen lääketiede ovat tärkeä osa arkipäivää.


Lue lisää Sydneystä:

www.sydney.com

Katso lisätietoja:

www.aucklandnz.com

Lue lisää Hong Kongista:

discoverhongkong.com

Linkkien tiedot sitoumuksetta.

Sydney

Sydneyssä voit tehdä ostoksia Queen Victoria Buildingin ja Pitt Street Mallin kaupoissa, ihailla Harbour Bridgen sillalta avautuvaa komeaa näkymää oopperatalolle tai nauttia auringosta Bondin tai Manlyn rannoilla. Illanviettoon kannattaa suunnata the Rocksin alueen ravintoloihin ja huvittelupaikkoihin.

Auckland

Uuden-Seelannin pohjoissaarella sijaitsevaa Auckland on hyvä tukikohta Uuteen-Seelantiin tutustumiselle.

Sky Tower kaupungin ydinkeskustassa on kaupungin tunnetuin maamerkki ja sen huipulta on huikeat näköalat yli koko kaupungin.  Hyvän ruuan ystävän kannattaa suunnistaa Parnellin pieniin ja tasokkaisiin ravintoloihin. Aucklandista kannattaa vuokrata auto ja lähteä tutustumaan mm. Rotoruan maorikaupunkiin, Lake Laupon kuumiin lähteisiin sekä Hawke’s Bayn viinialueeseen.

Hong Kong

Hong Kong on sekoitus itää ja länttä. Hong Kongissa näet välkkyviä neonvaloja, korkeuksiin nousevia pilvenpiirtäjiä, pankkipalatseja, toimistokomplekseja... Mutta samaan aikaan feng shui, tai chi ja perinteinen kiinalainen lääketiede ovat tärkeä osa hongkongilaisten arkipäivää. Victoria Peakilta avautuvat ainutlaatuiset kaupunkimaisemat. Koe lauttojen ja djonkkien kuhina Victoria Harbourin satamassa! Kowloonin puolella sijaitsevat useimmat hotellit ja kaupungin parhaat ostosmahdollisuudet. Nathan Roadin ostoskadulla on lukuisia kauppoja ja putiikkeja, jotka myyvät elektroniikkaa, vaatteita, kenkiä... Hong Kongista löytyy myös markkinoita, toreja ja ravintoloita joka makuun!

 

6 yötä Sydney + 8 yötä Auckland + 3 yötä Hong Kong

esim. 23.2.-15.3. alkaen 2540€/hlö

esim. 22.4.-12.5. alkaen 2385€/hlö

esim. 1.-21.8. alkaen 2435€/hlö

 

Hinta sisältää Finnairin/Qantasin/Cathay Pacificin lennot turistiluokassa, lentokenttäverot, majoitukset 2 hengen huoneessa keskitason hotelleissa (esim. Ibis Sydney World Sqare, Best Western President Auckland, Ramada Kowloon Hong Kong).


Ota yhteyttä

Soita meille: +35857443100 Pyydä tarjous


Huomioitavaa räätälöidyistä matkoista:
Nettisivuillamme mainitut lähtöpäivät, hinnat, hotellit, lentoreitit jne. ovat vain esimerkkejä. Kaikki matkat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan - lähtöpäivän ja matkan sisällön voi valita itse.
Esimerkit ovat suuntaa-antavia, lopulliseen hintaan vaikuttaa valittu matka-aika, lentoreitti, hotellit, kohteet ja matkaohjelma sekä paikkatilanne varaushetkellä.
Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa! 
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.  Xiquinhosilva/Flickr
© 2019 | Kouvolan Matkatoimisto Oy